Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Op welke zenders kun je het EK in Duitsland kijken en je voetbalweddenschappen plaatsen?

door Max Lanters | door Max Lanters

image Op welke zenders kun je het EK in Duitsland kijken en je voetbalweddenschappen plaatsen?
Informatie over de zender, tijdstip en meer. Welk kanaal kun je de Euro 2024 in Nederland kijken? Ontdek hieronder alle details, wedstrijd voor wedstrijd.

Voetbaluitzendingen Euro 2024: welke tv-zenders?

Programma TV Euro 2024

Tussen 14 juni en 14 juli 2024 wordt Euro 2024, gespeeld in Duitsland, er een om in de gaten te houden voor fans van voetbal en sportweddenschappen. Zoals gebruikelijk bieden de experts van SportyTrader je nu al hun EK 2024 voorspellingen, die je tijdens de wedstrijd kunt volgen. Je kunt de wedstrijd volgen op de volgende tv-zenders: 

  • NPO1
  • NPO2
  • NPO3

Hier kun je dus deze zomer alle 51 wedstrijden van Euro 2024 volgen!

Nederland, Frankrijk, Engeland, Italië, Portugal, Duitsland, België, Kroatië, Turkije, Zwitserland... Alle topteams van Europa zullen aanwezig zijn voor het toernooi! En als je geen TV bij de hand hebt, is onze live Euro 2024 Livescore gratis beschikbaar, zodat je alle wedstrijden kunt volgen, altijd en overal.

Unibet biedt hier een bonus aan

NOS: Alle wedstrijden zijn te volgen!

TV zender uitzending EK 2024

Wil je weten welke wedstrijden je gratis kunt kijken tijdens Euro 2024? Dan is er goed nieuws, dat zijn ze namelijk allemaal! De NOS heeft de volledige rechten in handen en zullen elke wedstrijd live uitzenden op de gratis te bezoeken kanalen. De wedstrijden zijn voornamelijk op NPO1 te zien. In de gevallen dat er twee wedstrijden op hetzelfde tijdstip worden gespeeld zullen ze beide live worden uitgezonden op NPO 1 & NPO2 of NP3. Dit schema is nog niet bekend maar ze worden in iedergeval wel beide live uitgezonden. Even zappen dus!

Er staat je een mooi programma te wachten tijdens Euro 2024, met de openingswedstrijd, de 3 groepswedstrijden van Nederland en de grootste landen zoals Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje, met bijvoorbeeld een clash tussen La Roja en de Squadra Azzurra! Maar je kunt ook bijna alle wedstrijden in de tweede fase, de knock-outfase, volgen, want alle wedstrijden behalve ronde 16 nr. 7 worden uitgezonden op NP1, NP2 en NP3, met natuurlijk de grote finale op 14 juli!

Praatprogrammas op de Nederlandse TV

Zoals altijd zijn er meedere programmas rondom het EK live te volgen. Hierin worden de laatste wedstrijden besproken, geanalyseerd met gasten en vooruitgeblikt op de aankomende affiches. Hieronder vind je een overzicht van deze uitzendingen.

  • NOS Studio EK 24 (NPO)
  • De Oranjezomer (SBS6)
  • EK Praat (ESPN)
  • Ziggo Sport Voetbal Café (Ziggo Sport)

Er is genoeg om iedere voetbal liefhebber bezig te houden te EK voetbal in Duitsland. Daarnaast is het TV-schema van de EK voetbal 2024 makkelijk om de wedstrijden in Nederland te volgen. Als je hiervan wilt profiteren om een paar sportweddenschappen te plaatsen, aarzel dan niet om onze EK 2024 odds vergelijker te raadplegen. Deze laat je in een oogwenk zien wat de beste waarde op de markt is voor jouw weddenschap idee.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer