Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Uitslagen WTA Roland Garros gisteren en scores van wedstrijden (Tennis WTA)

Er waren gisteren geen wedstrijden in de categorie WTA Roland Garros Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


French Open Vrouwen Enkelspel
WTA - French Open Vrouwen Enkelspel
Einde
Cori Gauff
Ons Jabeur
4 6
6 2
6 3

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender WTA Roland Garros

08 jun. 09:00
Iga Swiatek
Jasmine Paolini
6 2
6 1

De Tennis wedstrijden van gisteren waren spannend in WTA Roland Garros! Kijk maar eens naar de uitslagentabel hierboven, het was een spektakel in WTA. Wat waren de scores van gisteren in WTA Roland Garros ? Wie verraste iedereen? Wie kwam er als beste uit de bus? Je kunt er straks alles over lezen in onze samenvatting van de resultaten van gisteren in WTA Roland Garros van Tennis in WTA. Het moet gezegd worden dat het gisteren een hele sportieve dag was in het land!

Via onze pagina met WTA Roland Garros uitslagen van gisteren kun je alles te weten komen over de laatste Tennis uitslagen die zijn vastgelegd in WTA. Individuele prestaties, mogelijke verrassingen, hoogtepunten: herbeleef de WTA Roland Garros show van gisteren van minuut tot minuut. Allemaal gratis natuurlijk.

Tennis: bekijk de scores en uitslagen van de wedstrijden die gisteren in WTA Roland Garros zijn gespeeld in WTA

Alle uitslagen en scores van de wedstrijden van WTA Roland Garros van gisteren bekijken? Onze uitslagenpagina gewijd aan Tennis in WTA is er ook voor dat. Voor alle wedstrijden die gisteren in WTA Roland Garros zijn gespeeld, bieden we je een schat aan informatie en gegevens om te onthouden. Met SportyTrader mis je niets van de WTA Roland Garros wedstrijden van gisteren, dat is zeker.

Voor alle Tennis evenementen die gisteren plaatsvonden in WTA in de competitie, geeft onze Livescore je de geregistreerde scores, het verloop van elke wedstrijd om de wedstrijd van minuut tot minuut te herbeleven, elk hoogtepunt aan beide kanten van het veld en het algemene scenario van de wedstrijd. Het is gemakkelijk, dus je zult geen enkele belangrijke informatie missen die gisteren in WTA Roland Garros werd gegeven. In elk geval kun je het beste van de sport van WTA volgen op onze site.

Alles wat je moet weten over elke WTA Roland Garros wedstrijd die gisteren in WTA (Tennis) is gespeeld

Op onze 100% WTA Roland Garros pagina kun je op elk moment zien wat er gisteren is gebeurd. Door op de wedstrijd van je keuze te klikken, krijg je toegang tot de scores per minuut, de belangrijkste statistieken in WTA van gisteren en belangrijke feiten over de competitie. Kortom, alles wat je moet weten over de sport en de laatste dag van de WTA Roland Garros show in WTA. 

Al met al kun je met ons overzicht van de WTA Roland Garros wedstrijden van gisteren je kennis over deze competitie in WTA uitbreiden en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Aarzel niet om elke dag terug te komen naar deze pagina voor alle scores en uitslagen van de wedstrijden van de vorige dag.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer