Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Monte-Carlo Voorspellingen en wedtips

Ontdek onze gratis ATP Monte-Carlo voorspelling voor de uiteindelijke winnaar, evenals onze deskundige voorspellingen voor alle wedstrijden op de Rolex Monte-Carlo Masters 2024. Veel informatie voor je sportweddenschappen!

ATP Monte-Carlo - Presentatie en voorspelling van de Rolex Monte-Carlo Masters (Tennis)

Voorspellingen ATP Monte Carlo

Het ATP Monte-Carlo toernooi, ook wel bekend als de Rolex Monte-Carlo Masters, is een van de negen Masters 1000 toernooien van het tennisseizoen. Het wordt dit jaar gehouden tussen 7 en 14 april 2024 en is nog steeds het eerste grote toernooi op gravel, waarmee het gravel seizoen wordt geopend vóór Madrid, Rome en natuurlijk Roland Garros. Na de overwinning van Andrey Rublev vorig jaar, die een einde maakte aan de dominantie van Stefanos Tsitsipas, die twee opeenvolgende titels had gewonnen vóór de Rus, zullen de beste gravelspelers gaan voor de trofee van 2024 in het Vorstendom Monaco. Dus wie is de favoriet? Hoe voorspel je het ATP-evenement van Monte-Carlo? Ontdek alles wat je moet weten op deze pagina over de Masters 1000 in het Vorstendom.

Toernooi details

 • Plaats: Monte-Carlo (Monaco)
 • De data : Van 7 tot 14 april 2024
 • De ondergrond: gravel (buiten)
 • Prijzengeld: €6.410.670
 • De laatste winnaar: Andrey Rublev

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Voorspelling Monte-Carlo Masters: wie zal er winnen in 2024?

Voorspelling winnaar ATP Monte-Carlo

De Griekse Stefanos Tsitsipas, winnaar van 2021 en 2022, slaagde er in 2023 niet in om zijn titel te behouden door in de kwartfinale te verliezen van Fritz. Vorig jaar was het Andrey Rublev die Tsitsipas opvolgde door in de finale Holger Rune te verslaan.

Voor de editie 2024 van de Monte-Carlo Masters 1000 zijn al deze spelers waarschijnlijk in de running om te winnen. Aan deze groep zijn andere zwaargewichten toegevoegd zoals Djokovic en de twee finalisten van de Australian Open, Sinner en Medvedev. Met al deze topspelers belooft het toernooi ook dit jaar weer uiterst competitief te worden. Hoewel het nog een beetje vroeg is om een betrouwbare voorspelling te doen over de winnaar van het toernooi, zijn onze 3 favorieten; Djokovic, Rune en Tsitsipas voor jouw Monte-Carlo ATP tennis voorspellingen!

Gezien de kansen die de bookmakers bieden, raden we je aan om de dubbele kans Rune/Tsitsipas te proberen. De finalist van vorig jaar en de tweevoudig kampioen van Monte Carlo hebben alle troeven in handen om dit jaar opnieuw te schitteren. Met respectievelijke odds van 15.00 en 30.00 voor aanvang van het toernooi lijkt de dubbele kans een goede om te proberen. Onze ATP Monte Carlo voorspelling: Rune of Tsitsipas wint!

Monte-Carlo Masters 1000 Voorspelling: Kans op de titel

 • Jannik Sinner - 2.55
 • Novak Djokovic - 2.75
 • Alexander Zverev - 9.00
 • Daniil Medvedev - 12.00
 • Holger Rune - 13.00
 • Casper Ruud - 15.00
 • Andrey Rublev - 20.00
 • Stefanos Tsitsipas - 25.00
 • Grigor Dimitrov - 50.00

Kansen afkomstig van www.toto.nl.

Ontvang de welkomstbonus!

Onze tips voor het voorspellen van de ATP Masters 1000 in Monte Carlo

Voorspellingen ATP Monte Carlo

Reken jij op deze 2024 editie van de Monte-Carlo Masters 1000 voor wat plezier bij je bookmaker? Je hebt gelijk, het toernooi is een van de meest prestigieuze van het tennisseizoen. Om je winst te maximaliseren en je tennisvoorspellingen tot een succes te maken, is hier wat advies van onze experts. Volg ze op voor elk van je Monte-Carlo ATP voorspellingen, want je succes hangt er zeker van af.

Bepaal de vorm van elke speler voor Monte-Carlo

Het eerste wat je moet doen om een succesvolle Monte Carlo Masters voorspelling te doen is natuurlijk het analyseren van de vorm van de twee spelers waar je op wedt. In tennis is vorm meer dan ergens anders een bepalende factor voor de uitkomst van een wedstrijd, dus je moet de laatste resultaten van beide partijen onderzoeken. Hoe hebben de spelers de afgelopen maand gepresteerd? Hebben ze hun laatste wedstrijd gemakkelijk gewonnen, of hebben ze moeite gehad om zich te kwalificeren? Hoeveel uur hebben ze op de baan doorgebracht? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Voorspel bijvoorbeeld niet het succes van een speler die twee wedstrijden in 3 sets heeft gewonnen als hij tegen een andere speler speelt die net met 6-0 / 6-2 heeft gewonnen.

Analyseer de geschiedenis van duels (onderling resultaat)

In dezelfde geest als het eerste punt is het belangrijk om te kijken naar de resultaten van de laatste head-to-head duels tussen de twee spelers. Omdat psychologie zo belangrijk is in tennis, is het handig om te weten welke speler het mentale voordeel heeft en met het volste vertrouwen de baan op komt. Om er zeker van te zijn dat je niets mist, analyseer je de laatste head-to-head resultaten van de spelers. Vooral de wedstrijden op grave lzijn belangrijk, omdat ze je een goede indicatie geven van elkaars prestaties op deze ondergrond.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Vergeet het belang van de ondergrond niet in Monaco (gravel)

In tennis is de ondergrond waarop je speelt een essentiële factor bij het wedden. Elke speler heeft andere vaardigheden op verschillende ondergronden. In Monte Carlo wordt gravel buiten gebruikt. Om het meeste uit je voorspellingen te halen tijdens de week in Monaco, geef je de voorkeur aan spelers die gewend zijn om op gravel te spelen. Vermijd bijvoorbeeld spelers die alleen schitteren op gras of die het moeilijk vinden om rally's aan elkaar te rijgen. Geef de voorkeur aan spelers die strijdlustig en solide zijn, zoals Novak Djokovic of Holger Rune voor de jongere generatie.

Houd rekening met eerdere Monte Carlo prestaties

De vierde belangrijke factor om rekening mee te houden bij je voorspellingen voor Monte Carlo zijn eerdere prestaties in het toernooi. In Monaco hebben sommige spelers de gewoonte om beter te presteren dan anderen, dus je moet ze in elke wedstrijd de voorkeur geven. In het ATP-circuit moet je niet vergeten dat spelers hun eigen voorkeuren hebben en niet van toernooi tot toernooi even briljant zijn. De setting van het toernooi, de steun van het publiek, de ondergrond of gewoon het weer... een paar parameters zorgen ervoor dat sommige spelers goed presteren in het ene toernooi en in andere uit elkaar vallen. Om je kansen om te winnen op het ATP Monte-Carlo 2024 te maximaliseren, aarzel dan niet om de 2023 tabel te raadplegen. Het zal een grote hulp zijn om te bepalen welke spelers genieten van de week van Monaco.

Kijk naar de ATP rankings

Het vijfde en laatste advies van onze tennistipsters is om rekening te houden met de ATP rankings. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de Monte-Carlo Masters 1000 duizend punten voor de winnaar, wat voor sommige spelers geen geringe prestatie is. Als een tennisser aan het einde van het seizoen de top 3 van de wereld wil bereiken, de eerste plaats wil bemachtigen, zich wil kwalificeren voor het Masters Tournament of gewoon de eerste plaats op de ranglijst van zijn land wil bemachtigen, kan hij maar beter op zijn prestaties letten. Tegen een speler die weinig heeft om voor te spelen dit seizoen, kan motivatie vaak het verschil maken in een wedstrijd. Vergeet dit niet voordat je je tennisweddenschappen plaatst bij je bookmaker.

Ontvang de welkomstbonus!

De statistieken die je moet weten voor je ATP Monte Carlo voorspellingen

Statistieken ATP Monte Carlo - Sportwedden

Wil je succes hebben met je Monte-Carlo Masters 2024 voorspellingen? Dan moet je de laatste statistieken van het toernooi kennen. Volgens onze tennisexperts zijn dit de belangrijkste cijfers waar je rekening mee moet houden voordat je je voorspellingen plaatst. Ze zijn afkomstig van de laatste editie van de competitie.

 • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 23,8 games
 • Twee-set wedstrijden: 60%
 • Drie-set wedstrijden: 40%
 • Wedstrijden waarbij de winnaar de 1e set won: 65%
 • Wedstrijden met een golden set (6-0): 4%
 • Wedstrijden met een tie-break in de 1e set: 19%
 • Wedstrijden met een tie-break in de 2e set: 17%
 • Wedstrijden met een tie-break in de 3e set: 4% (10% van de wedstrijden in 3 sets)

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kortom: hoe maak je een goede Monte Carlo Masters 1000 voorspelling?

Om betrouwbare Monte-Carlo Masters 1000 voorspellingen te doen is het belangrijk om de juiste reflexen te hebben. Houd rekening met het wedstrijdformaat, het speeloppervlak en de meest relevante statistieken voor je tennisweddenschappen. Vergeet ook niet dat de vorm van de spelers een grote rol speelt in de uitkomst van elke wedstrijd, en je moet niet vergeten om dit aspect in overweging te nemen.

Als je bang bent dat je niet genoeg kennis hebt, aarzel dan niet om gebruik te maken van onze Monte Carlo Masters 1000 voorspellingen, gratis aangeboden door onze tennis experts op deze pagina.

Ontvang de welkomstbonus!

Onze huidige ATP Monte Carlo voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

ATP Monte Carlo: de beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Topwedstrijden

30/05 05:00
Novak Djokovic
Novak Djokovic
Roberto Carballes Baena
Roberto Carballes Baena
30/05 06:15
Luciano Darderi
Luciano Darderi
Tallon Griekspoor
Tallon Griekspoor
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer