Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Pro B Wedden op de beste odds - Frankrijk

Frankrijk - Pro B
Volgende wedstrijden

Wil je wedden op de tweede divisie van het Franse basketbal (Pro B)? Dan moet je altijd rekening houden met de aangeboden wedkansen. Kansen zijn essentieel in de wereld van sportweddenschappen, omdat ze bepalen of je wel of niet een weddenschap moet afsluiten op een bepaald evenement. Deze kansen zijn grotendeels gebaseerd op waarschijnlijkheden en Pro B odds variëren van weddenschap tot weddenschap en van bookmaker tot bookmaker! Daarom is het belangrijk om meer te weten over de winkansen voordat je begint met wedden.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de Pro B odds berekend?

Het eerste aspect dat je moet begrijpen is dat de Pro B odds direct gekoppeld zijn aan de waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis zich voordoet in een bepaalde wedstrijd van de Franse basketbal tweede divisie. Op basis van historische parameters en talrijke statistieken zijn de winkansen numerieke waarden die gekoppeld zijn aan de verschillende sportweddenschappen die op de markt worden aangeboden. Hoe waarschijnlijker het is dat er iets gebeurt in een Pro B-wedstrijd, hoe lager de kans daarop is, of dichter bij 1,00. Aan de andere kant, als de kans heel klein is dat een gebeurtenis zich voordoet, zullen de geboden kansen aanzienlijk hoger zijn.

Laten we het voorbeeld nemen van een kampioenschapwedstrijd tussen Saint-Quentin en Saint-Chamond en ons een situatie voorstellen. Saint-Quentin strijdt om de bovenste plaats op de ranglijst en promotie naar de Betclic Elite (Pro A), terwijl Saint-Chamond een ploeg is die in de middenmoot staat en vooral degradatie probeert te voorkomen. De weddenschap "Saint-Quentin wint" wordt door de bookmakers niet tegen heel hoge quoteringen aangeboden (bijv. 1,25), terwijl "Saint-Chamond wint" tegen 5,50 wordt aangeboden. Het verschil in waarde wordt dus verklaard door de contrasterende waarschijnlijkheid tussen de twee scenario's die aan wedders worden aangeboden. Saint-Quentin, dat de laatste 5 onderlinge wedstrijden heeft gewonnen, bovenaan staat en thuis speelt, heeft simpelweg meer kans om te winnen.

Deze kansen worden direct berekend door de sportweddenschappen sites, die rekening houden met een aantal belangrijke factoren. Vanuit numeriek en statistisch oogpunt worden veel van deze gegevens geanalyseerd om een waarde vast te stellen. De stand in de competitie heeft bijvoorbeeld invloed op wie de voorkeur heeft in een wedstrijd, net als de aanvallende/defensieve statistieken sinds het begin van het seizoen. De thuis- en uitoverwinningsratio kan ook een factor zijn, naast de leuningen van de bookmakers of als één partij onevenredig veel weddenschappen krijgt. Teamstijlen, off-the-court problemen, de laatste head-to-head, blessures bij belangrijke spelers en het speelschema zijn allemaal verschillende aspecten die een rol spelen bij het bepalen van de kansen van een Pro B-wedstrijd. Dit verklaart soms ook de verschillen in winkansen voor dezelfde weddenschap tussen verschillende bookmakers op de gokmarkt.

Vergeet niet dat de Pro B odds ook live kunnen veranderen voor in-play wedstrijden. De bookmakers kunnen namelijk in realtime de waarden van hun winkansen herzien op basis van de parameters van een wedstrijd. Bijvoorbeeld, een blessure van een belangrijke speler tijdens de warming-up kan de odds van de betreffende wedstrijd direct beïnvloeden. Het team van de speler die ongelukkig genoeg uit de wedstrijd is, zal dan logischerwijs zijn kansen zien stijgen. Het is altijd een goed idee om deze factoren in gedachten te houden voordat je gaat wedden op de tweede divisie van het Franse basketbal.

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom is het gunstig om Betclic Elite odds te volgen?

Het bijhouden van de winkansen heeft twee belangrijke voordelen voor de gokker. Of het nu gaat om de Pro B of een andere sportcompetitie, de winkansen bepalen in de eerste plaats de potentiële winst van een online weddenschap. Door de winkansen van een gekozen weddenschap te vermenigvuldigen met de inzet van de gokker (het ingezette bedrag), wordt de potentiële winst van de weddenschap duidelijk (winkansen x inzet = winst). Laten we bijvoorbeeld de Franse tweede divisie basketbalwedstrijd tussen Chalon en Orleans nemen. Als de kansen voor een overwinning van Chalon in deze wedstrijd 1.50 zijn en je wilt €100 inzetten, dan kun je bruto €150 winnen (netto €50, als de oorspronkelijke inzet wordt afgetrokken).

Merk ook op dat de kansen met betrekking tot Pro B de gokker in staat kunnen stellen om zijn of haar conclusie van voor de wedstrijd te bevestigen (of te heroverwegen). Concreet: als je voor aanvang van de wedstrijd tussen Chalon en Orléans ziet dat de thuisploeg wint en de bookmakers bieden "Cholet wint" aan met een kans van 1.50, dan klopt de logica. Aan de andere kant, als je ziet dat de geboden kansen voor een thuisoverwinning hoog zijn (bijv. 2.30), moet je verschillende dingen controleren voordat je een weddenschap afsluit. Zo'n groot verschil tussen jouw conclusie en de kansen die worden aangeboden door de bookmakers kan soms te wijten zijn aan een paar verschillende factoren. Het kan zijn dat je belangrijke informatie hebt gemist, zoals een blessure van een belangrijke speler of een groot gebrek aan motivatie bij een van de deelnemende teams. Je moet dan opnieuw analyseren en goed nadenken, en misschien zelfs deze weddenschap overslaan. Soms kan het zijn dat de bookmakers het team onderschatten en dat je niets hebt gemist in je analyse. Aarzel in dat geval niet om je eerste lezing te volgen door een weddenschap aan te gaan.

Registreer je bij Bet365

Schrijf je in bij alle bookmakers!

Het laatste belangrijke aspect met betrekking tot de Pro B bookmakerskansen is om je bij zoveel mogelijk sportwedkantoren in te schrijven. Want wat heeft het voor zin om de kansen op de Franse tweede divisie basketbalcompetitie te vergelijken als je geen account hebt bij de bookmaker die de best mogelijke lijn biedt? Voor dezelfde weddenschap op dezelfde wedstrijd bieden bookmakers vaak verschillende waardes. Dit heeft een directe invloed op de hoogte van je potentiële winst. Om je winst te maximaliseren, moet je je inschrijven bij verschillende aanbieders, omdat je winsten op de lange termijn zullen toenemen! Als je bijvoorbeeld €163 kunt winnen in plaats van €152, waarom zou je jezelf dan beroven? Aarzel niet om de winkansen op onze site te bekijken!

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Pro B

Onze Pro B voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer