Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Pro D2 Wedden op de beste odds - Frankrijk

Frankrijk - Pro D2
Volgende wedstrijden

Als je wilt wedden op de tweede divisie van het Franse rugby, is het belangrijk dat je de Pro D2 odds goed kent. Kansen vormen de basis van alle sportweddenschappen en zijn een belangrijk onderdeel van online gokken. De Pro D2 odds worden berekend door bookmakers op basis van een overvloed aan gegevens en zijn voor elke wedstrijd anders. De winkansen worden grotendeels bepaald door het percentage kans dat een resultaat zal plaatsvinden. De winkansen variëren ook per sportwedkantoor. Dit alles biedt gokkers de kans om deze Pro D2 odds in overweging te nemen om de best mogelijke weddenschappen te plaatsen.

Registreer je bij Bet365

Pro D2 kansberekening: Verschillende factoren om rekening mee te houden

Onthoud allereerst dat de Pro D2 odds numerieke waarden zijn, die het resultaat zijn van wiskundige berekeningen over het al dan niet plaatsvinden van een gebeurtenis. De rugbykansen op de op één na grootste Franse competitie worden dus niet willekeurig vastgesteld. De Pro D2 odds worden berekend dankzij verschillende factoren zoals de laatste resultaten van de teams, de geschiedenis van de confrontaties of de samenstelling van de formaties. Er worden talloze winkansen voorgesteld door wedkantoren op dit kampioenschap. Onthoud dat hoe lager de kansen zijn, hoe waarschijnlijker het resultaat zal zijn. Omgekeerd betekent een hogere winkans dat de kans klein is dat het evenement plaatsvindt. In theorie win je vaker met lage winkansen, waar de potentiële uitbetaling lager is, dan met hoge winkansen, waar de potentiële uitbetaling hoger is.

Laten we het voorbeeld nemen van de Pro D2 wedstrijd tussen Béziers en Colomiers. Thuisvoordeel telt zwaar in rugby, dus Béziers gaat de wedstrijd in als favoriet. Op deze manier zal de winkans van de weddenschap "Béziers wint" laag zijn (bijv. 1.40), terwijl de winkans van de weddenschap "Colomiers wint" hoog zal zijn (bijv. 3.15). Het gelijkspel, dat zelden voorkomt in rugby, zal een zeer hoge winkans hebben (bijv. 20,00). Nu begrijp je waarom winkansen en waarschijnlijkheden zo belangrijk zijn bij sportweddenschappen.

De kansen die worden aangeboden door wedkantoren worden bepaald door verschillende criteria, voornamelijk statistieken, maar niet uitsluitend. Bookmakers gebruiken veel cijfers zoals het aantal punten dat elk team heeft gewonnen, hun puntenverschil, het aantal gescoorde en verloren tries, of hun thuis- en uitprestaties. Er wordt ook rekening gehouden met andere elementen zoals de afwezigheid van belangrijke spelers, het weer of de verklaringen van coaches en spelers voor de wedstrijd. Elk criterium heeft een groter of kleiner belang bij de evaluatie van een rating, maar ze kunnen er allemaal voor zorgen dat een Pro D2 wedlijn varieert.

Tot slot moet je weten dat de waarden van de quoteringen kunnen stijgen of dalen zolang de wedstrijd nog niet is afgelopen bij het live wedden. Dit komt omdat de bookmakers op elk moment, voor de wedstrijd of live, informatie kunnen achterhalen. Ze zullen hun odds zo goed mogelijk aanpassen, en de odds zullen een paar minuten voor een wedstrijd beter worden aangepast dan een paar dagen ervoor, omdat er dan met een maximum aan gegevens rekening is gehouden. Het typische voorbeeld dat de odds aanzienlijk kan doen veranderen is een verklaring van de coach, die aankondigt zijn team te laten rouleren. Het is inderdaad niet ongewoon om een B-team te zien dat wordt opgesteld door een team dat in Pro D2 reist. Het doel is om de vaste starters te behouden om een toekomstige belangrijke thuiswedstrijd te winnen. De kans dat een team zonder zijn belangrijkste spelers speelt, is groter omdat de kans om te winnen kleiner is dan met hen in de basisopstelling. Vergeet niet om dit advies in gedachten te houden als je Pro D2 gokkansen tegenkomt die uit de pas lijken te lopen.

Maak een account aan bij Unibet!

Wat zijn de voordelen van het begrijpen van Pro D2 winkansen?

Net als bij elke andere discipline of competitie biedt een goed begrip van de Pro D2 winkansen verschillende voordelen. De eerste reden om geïnteresseerd te zijn in deze winkansen is dat ze je al een idee geven van hoeveel geld je kunt verdienen als je je weddenschap wint. De formule om je potentiële uitbetaling te achterhalen is eenvoudig. Vermenigvuldig gewoon de winkansen die je hebt geselecteerd met je inzet (winkansen x inzet = brutowinst). In het geval van een combinatie wordt het product van de winkansen vermenigvuldigd met de inzet. Als je bijvoorbeeld €100 inzet op een wedstrijd tussen Agen en Carcassonne met een kans van 1.50, dan is je potentiële bruto winst €150. Als je je inzet aftrekt, geeft dit een nettowinst van €50 als US Agen wint.

Een ander voordeel van het analyseren van Pro D2 odds is dat het je in staat stelt om je voorspelling over de wedstrijd te valideren. Laten we het vorige voorbeeld aanhouden. Als je Agen gemakkelijk ziet winnen van Carcassonne en de Agenais staan genoteerd op 1.40, dan is je logica in lijn met de bookmakers. Als je echter ziet dat de kansen voor een overwinning van Agen staan genoteerd op 2.10, dan heb je misschien belangrijke informatie gemist. Zoals eerder uitgelegd, kan het zijn dat de coach heeft aangekondigd dat hij een gewijzigd team opstelt, wat de hogere quoteringen zou verklaren. Als je er zeker van bent dat je met alle informatie rekening hebt gehouden, dan is het de moeite waard om op Agen te wedden tegen deze winkansen, omdat je misschien een weddenschap met een hoge waarde hebt gevonden. Op de lange termijn zul je het verschil zien!

Registreer je bij Bet365

Meld je aan bij alle bookmakers!

Ter herinnering: de winkansen voor dezelfde weddenschap kunnen per site verschillen. Om altijd de beste kansen te krijgen, is het noodzakelijk om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven. De kans op een weddenschap kan 2.20 zijn op het ene platform en 2.00 op het andere. Dat is nog steeds een verschil van €20 voor elke €100 die je inzet! Je zult het verschil op de lange termijn zeker merken.

Om altijd het beste aanbod te krijgen, is het daarom essentieel om bij elke sportweddenschapssite een spelersaccount te hebben. De bookmakers bieden ook een welkomstbonus aan hun nieuwe gebruikers, een echt voordeel om je sportweddenschap avontuur op de best mogelijke manier te beginnen. Mis de kans niet om je winsten te optimaliseren, deze kleine details maken een enorm verschil!

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Pro D2

Onze Pro D2 voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer