Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Ivory Coast Ligue 1 Wedden op de beste odds - Ivoorkust

Ivoorkust - Ivory Coast Ligue 1
Volgende wedstrijden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Beste Ivoorkust Ligue 1 Weddenschappen

Als een van de meest competitieve competities in West-Afrika, is de Ivoorkust Ligue 1 de kweekvijver geweest voor veel kwaliteitsspelers. Een groot aantal van hen hebben hun stempel gedrukt op de wereld bij een aantal topclubs binnen en buiten Afrika. 

Het is ook de thuisbasis van een team dat een ongelooflijk wereldrecord in handen heeft. ASEC Mimosas, dat het record heeft van ongeslagen wedstrijden in de nationale competitie. Tussen 1989 en 1994 bleef het team maar liefst 108 competitiewedstrijden en bekerwedstrijden ongeslagen. 

In Ligue 1 in Ivoorkust spelen de 16 teams thuis en uit tegen elkaar in een seizoen van 30 wedstrijden. De kampioenen doen het volgende seizoen mee aan de African Champions League, terwijl de onderste twee teams in de competitie degraderen naar Ligue 2.

Onze gids voor weddenschappen en winkansen in de Ligue 1 van Ivoorkust zal zich nu richten op wat de winkansen betekenen als je een gokje wilt wagen in deze populaire en competitieve binnenlandse competitie.

Registreer je bij Toto

Weddenschappen en kansen Ivoorkust Ligue 1 uitgelegd

Dus je wilt weten waar je moet beginnen als het gaat om weddenschappen op Ivoorkust Ligue 1? Nou, dan ben je hier op de juiste plek en de eerste plek waar we willen beginnen is door te begrijpen wat een betting market is en wat betting odds zijn en wat ze betekenen. 

Een betting market is een evenement of uitkomst in een sportief of niet-sportief evenement waarop een bookmaker bereid is weddenschappen te accepteren. In termen van voetbal en de Ligue 1 wedstrijden van Ivoorkust zijn populaire opties onder andere weddenschappen op de uitslag van een wedstrijd (ook bekend als de Full Time uitslag), maar ook weddenschappen zoals de eerste of laatste doelpuntenmaker in een wedstrijd, de juiste score van een wedstrijd en of er meer of minder dan 2,5 doelpunten gescoord zullen worden in de wedstrijd.

Markten kunnen worden ingezet voordat een wedstrijd of competitie is begonnen, dit heet Pre-Match betting. Je kunt ook op een wedstrijd wedden als deze al bezig is, dit heet Live of In-Play weddenschappen. Bij sommige bookmakers kun je ook wedden op gebeurtenissen die in de toekomst kunnen plaatsvinden, zoals wie de huidige Ligue 1 titel in Ivoorkust gaat winnen. Dit wordt Futures betting genoemd. 

Voor alle verschillende soorten weddenschappen heb je kansen nodig om te kunnen begrijpen wat de weddenschap is die je aan het afsluiten bent en wat je potentiële rendement op die weddenschap zou kunnen zijn. 

Kansen geven aan hoe waarschijnlijk een bookmaker denkt dat de uitkomst van een gebeurtenis zal zijn. Hoe korter de kans op een gebeurtenis, hoe waarschijnlijker het is dat deze plaatsvindt. Hoe langer de winkans, hoe meer een bookmaker denkt dat de kans klein is. De winkansen zijn de impliciete waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis plaatsvindt.

Bijvoorbeeld, als een bookmaker een markt heeft met een kans van even money (2.00), betekent dit dat de bookmakers denken dat deze uitkomst ongeveer 50% kans heeft om te gebeuren. Odds van 2/1 (3.00) suggereren een impliciete kans van 33,3% op succes, terwijl odds van 3/1 (4.00) een impliciete kans van 25% op succes zijn.

Gokkers kunnen de winkansen ook gebruiken om hun totale rendement van een weddenschap te berekenen. Het is het makkelijkst om decimale winkansen te gebruiken voor deze berekening. Als je bijvoorbeeld €10 hebt ingezet op een weddenschap met een winkans van 2/1 (3.00), dan is je totale rendement 3.00 x €10 = £30, €20 aan winst en je €10 terug. 

Markten en quotes zijn de basis voor alle soorten weddenschappen, maar hoe komen bookmakers aan de quotes voor hun markten? Laten we dat hieronder uitzoeken.

Maak een account aan bij Unibet!

Hoe worden de kansen berekend voor de Ivoriaanse Ligue 1 markten in? 

Tegenwoordig gebruiken de meeste bookmakers een ingewikkelde berekening om de kansen te berekenen voor al hun gokmarkten op wedstrijden van Ivoorkust Ligue 1 en elke andere gokmarkt die beschikbaar is bij die specifieke bookmaker.

Dit algoritme houdt rekening met een enorme hoeveelheid gegevens over de deelnemende teams en individuen, hun statistieken, prestaties, kansen, spelers die spelen en zelfs de scheidsrechter en de weersvoorspelling ontbreken!

In een fractie van een seconde kan het algoritme de kansen voor een enorme reeks markten voor elke Ligue 1-wedstrijd in Ivoorkust berekenen. Sommige bookmakers gebruiken ook een menselijke kansenspecialist of een risicobeoordelaar om ervoor te zorgen dat de aangeboden kansen goed zijn en om ze iets aan te passen.

Door met zoveel gegevens rekening te houden, probeert de bookmaker een zo nauwkeurig mogelijk beeld te geven van de kansen voor een wedstrijd. Als Racing D'Abidjan bijvoorbeeld bovenaan staat en Bouake moet het opnemen tegen de hekkensluiter, dan verwacht je zeer lage winkansen voor Racing D'Abidjan en veel hogere winkansen voor Bouake. 

Door de kansen op de verschillende markten te bekijken, kun je proberen de beste weddenschappen voor de Ligue 1 wedstrijden van jouw keuze te vinden. Maar je moet niet vergeten dat na verloop van tijd, wanneer gokkers hun weddenschappen afsluiten op markten, de bookmaker de kansen zal aanpassen. De winkansen worden verkort als er veel geld is voor een bepaalde selectie en de winkansen worden verhoogd voor selecties waar niet veel geld in omgaat. 

Hoewel het goed is om te weten hoe de bookmakers hun winkansen formuleren, is het belangrijker dat gokkers begrijpen wat de winkansen betekenen en hoe ze van toepassing zijn op hun weddenschap. 

Registreer je bij Toto

Wat zijn de belangrijkste punten voor mijn weddenschappen op de Ivoriaanse Ligue 1?

Nu je begrijpt wat odds en markten zijn, wat ze betekenen, hoe ze kunnen worden gebruikt om je rendement te berekenen en zelfs hoe bookmakers de odds voor hun uitgebreide aanbod van weddenschappen berekenen, kun je je afvragen wat de andere belangrijke dingen zijn die je moet weten over odds bij het wedden op de Ligue 1 van Ivoorkust.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat voor veel wedstrijden in de competitie verschillende bookmakers met verschillende quotes komen voor een heleboel verschillende markten. Het is belangrijk dat gokkers leren om deze verschillende markten te evalueren om zo de juiste weddenschappen te vinden voor een wedstrijd.

Je kunt bijvoorbeeld bij een bookmaker zijn die meestal goedkopere opties biedt voor eindresultaten, maar die betere kansen biedt op markten zoals de Over 2.5 Goals of Beide teams scoren markten.

In staat zijn om de waarde in te schatten is de sleutel tot kansen, maar er is één fantastisch en eenvoudig voordeel dat je als gokker kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je altijd de beste beschikbare kansen krijgt voor elke markt. 

Maak een account aan bij Unibet

Waarom je je bij verschillende bookmakers moet registreren! 

De beste waar voor je geld krijgen is relatief eenvoudig. Zet niet al je hoop op één bookmaker, maar open een account bij veel bookmakers, vooral bij die bookmakers die gespecialiseerd zijn in het bieden van kansen op de Ligue 1 in Ivoorkust. 

Hoe meer bookmakers een account bij je hebben, hoe meer je de kansen bij de verschillende bookmakers kunt vergelijken om er zeker van te zijn dat je de beste prijs krijgt.

Bijvoorbeeld, bij de ene bookmaker staat Zoman op even money (2.00) om AFAD Djekanou te verslaan. Maar andere bookmakers bieden andere kansen en je kunt Zoman vinden met een kans van 6/4 (2.50) om te winnen. 

Zet £10 in bij de eerste bookmaker en je zou €20 winnen als je weddenschap wint, maar bij de tweede zou je €25 winnen. Dus waarom zou je minder geld willen winnen voor dezelfde weddenschap? Dat wil je niet, dus daarom is het hebben van meerdere weddenschapsrekeningen zo handig voor gokkers op de Ligue 1 wedstrijden van Ivoorkust en voor elke andere weddenschapsmarkt die je maar wilt noemen!

Registreer je bij Toto

De odds voor de volgende wedstrijden Ivory Coast Ligue 1

Onze Ivory Coast Ligue 1 voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer