Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Liga De Expansion MX, Clausura Wedden op de beste odds - Mexico

Mexico - Liga De Expansion MX, Clausura
Volgende wedstrijden

Als we beginnen in de wereld van sportweddenschappen, zal het heel gewoon zijn dat we begrippen tegenkomen als odds, kansen of ook wel kansen genoemd, de functie ervan is van vitaal belang, want het is precies door hen dat we kunnen weten in welke vorm een team naar het veld komt of in ieder geval hoe ze worden beschouwd in de aanbiedingen die worden aangeboden door de verschillende bookmakers die tot op dat moment op de markt van kracht zijn.

Natuurlijk hangt dit allemaal af van de factoren die de wedplatforms belangrijk vinden, bijvoorbeeld welke nummers elke club heeft om tegenover elkaar te staan of hoeveel wedstrijden ze hebben gewonnen of verloren. Deze situatie zal ook nauw samenhangen met de kansen om te winnen voor elk team of te scoren voor een speler.

Daarom moeten we, als we sportweddenschappen willen gaan plaatsen op La Liga de Expansión, eerst kijken welke aanbiedingen er zijn voor dit kampioenschap en de wedstrijden en spelers volgen om onze eigen analyse te maken van de vorm van elke club in deze competitie.

Registreer je bij Bet365

Factoren die de berekening van La Liga de Expansión odds beïnvloeden

Zoals we al gezegd hebben, is één van de belangrijkste aspecten als we het hebben over de odds die ons worden aangeboden voor La Liga de Expansión de waarschijnlijkheid, omdat het ervan afhangt of een score zal uitkomen of niet. Het zal bijvoorbeeld altijd relevant zijn om rekening te houden met hoe elke club aankomt bij een clash, of ze veel verzamelde kaarten hebben, of er belangrijke blessures zijn in de ploeg of vaak is het belangrijk om te controleren of we het hebben over een klassieker, dat wil zeggen, als we merken dat er een duidelijke historische rivaliteit is tussen beide teams om tegenover elkaar te staan.

Dus als een team relatief slecht presteert, is de kans op winst hoog. De logica is dat het risico groot is als je wedt op een team dat op dat moment geen goede cijfers heeft, dus als je de voorspelling goed doet, is de winst ook veel groter.

Laten we als voorbeeld een duel tussen Morelia en Celaya nemen, waar de kans dat we de overwinning voor Morelia kunnen vinden 3,0 of +400 zou zijn, terwijl we voor het Celaya-team lagere kansen zouden hebben, ongeveer 1,5 of -200, dus wedden op het lokale team zou ons een groter risico opleveren, vanwege de prestaties die we tot nu toe dit seizoen hebben laten zien.

Met betrekking tot dit aspect is het belangrijk om te benadrukken dat een van de dingen die meestal van groter belang zijn voor de goksites de uitgebreide analyses zijn die ze maken van de clubs, omdat het altijd belangrijk is om te weten hoeveel blessures een team heeft, het aantal verzamelde kaarten, hun statistieken en gemiddelde van doelpunten en assists, hoe de prestaties van de reddingen van hun keepers zijn of ook vaak, als hun coach op dat moment een controverse doormaakt, met betrekking tot het feit dat hij de rivaal op dat moment heeft gemanaged in een ander seizoen van La Liga de Expansión.

Het is daarom onze verantwoordelijkheid om de analyse van de odds van de bookmaker te vergelijken met ons eigen onderzoek, want hoewel ze niet exact hoeven te zijn, moeten ze wel overeenkomen met de aangeboden odds. Als we bijvoorbeeld wedden dat Celaya kampioen wordt, hebben we veel mogelijkheden, omdat zij tot nu toe één van de teams zijn die dit toernooi de leiding hebben gehad. Het kan echter gebeuren dat we op het moment dat we het voorspellingsplatform binnengaan te hoge kansen zien, boven de 5.0 en op dat moment moeten we onze voorspelling heroverwegen, omdat het een vrij riskante weddenschap is, waarbij we misschien niet op de hoogte zijn van negatief nieuws dat op het laatste moment de club beïnvloedt en dat is de reden waarom de aanbiedingen drastisch zijn veranderd.

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom La Liga de Expansión winkansen berekenen?

De belangrijkste reden om de kansen van onze weddenschappen in La Liga de Expansión te berekenen is om te weten wat onze winsten zijn van onze succesvolle voorspellingen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je dit berekent.

De manier om onze winst te kennen is vrij simpel (kans x inzet = winst), stel dat we 100 MXN inzetten dat Atlante wint tegen Mineros de Zacatecas en de thuisploeg heeft op dat moment een kans van 1.5, de wedstrijd is afgelopen en onze voorspelling was correct, dan zouden we de volgende operatie moeten doen (100 x 1.5= 150), concreet zou de potentiële winst van deze lage risico weddenschap 150 MXN zijn.

Als we eenmaal weten hoe we onze winst moeten berekenen, is het belangrijk dat we voor het wedden alle aanbiedingen van de verschillende wedkantoren in overweging nemen, want zelfs als we het over dezelfde wedstrijd hebben, verschillen de aanbiedingen meestal te veel en moeten we een analyse maken van de prestaties van de clubs in kwestie, maar ook van waar het voor ons handig is om te wedden.

Registreer je bij Bet365

Registreer je bij alle bookmakers!

Tot slot is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het registreren bij alle bookmakers op de markt onze kansen op het maken van een grotere winst zal vergroten, omdat bookmakers niet altijd dezelfde kansen bieden voor een wedstrijd.

Als we bijvoorbeeld wedden op welke Atlante kampioen wordt in het volgende seizoen en we zien dat ze op het ene platform een kans van 2,5 bieden, maar we gaan naar een andere bookmaker en vinden kansen boven de 3,0, dan moeten we geneigd zijn om op de tweede optie te wedden, hoewel alles afhangt van hoe dicht we bij de Expansion League zijn om goede studies te maken voor de wedstrijden. Op deze manier hebben we voordelen voordat we een risicovolle weddenschap plaatsen op dit spannende kampioenschap dat met de dag groeit.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Liga De Expansion MX, Clausura

28 mrt. 2024 - 21:05 Liga De Expansion MX, Clausura
28 mrt. 2024 - 23:05 Liga De Expansion MX, Clausura
29 mrt. 2024 - 20:00 Liga De Expansion MX, Clausura

Onze Liga De Expansion MX, Clausura voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer