Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Premier League Wedden op de beste odds - Senegal

Senegal - Premier League
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor Premier League Voetbal. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voor je begint met het plaatsen van je weddenschappen op de Ligue 1 in Senegal, wil je er zeker van zijn dat je de odds en de werking van de betting markets goed begrijpt. Wat zijn winkansen? Betting odds worden aangeboden door bookmakers en zijn een numerieke weergave van de kans dat een bepaalde gebeurtenis zich voordoet. Bij elke weddenschap die wordt aangeboden door weddenschapssites worden winkansen weergegeven. Ze dienen ook om de gokker te laten zien hoeveel hij kan winnen als zijn weddenschap succesvol is. Bijvoorbeeld, een weddenschap van €100 met een winkans van 1.91 levert in totaal €191 op (een totale winst van €91) in het geval van winst.

Registreer je bij Toto

Hoe worden de Senegal Ligue 1 odds berekend?

Wedkantoren gebruiken een aantal verschillende tools om de quotes te berekenen die ze aanbieden. Ze maken gebruik van geavanceerde algoritmes, historische gegevens, trends en statistieken om tot een wedlijn te komen die ze zowel eerlijk als voordelig vinden. Als algemene vuistregel geldt: hoe lager de winkans (bijv. 1.30), hoe groter de kans dat die gebeurtenis zich voordoet. Evenzo geldt: hoe hoger de winkans (bijv. 5,50), hoe kleiner de kans dat die bepaalde uitkomst plaatsvindt. Om dit beter te begrijpen, bekijken we de situatie aan de hand van een praktisch voorbeeld met een wedstrijd tussen Generation Foot en Union Sportive Quakam. 

Generation Foot was de afgelopen tien jaar een van de meest succesvolle teams in de Senegalese hoogste klasse. Ze hebben in die tijd twee competitietitels en vijf nationale bekertrofeeën opgeëist en doen jaar na jaar mee om het kampioenschap. Hun tegenstander daarentegen is na zes jaar in de lagere divisies gepromoveerd naar de hoogste afdeling. In dit voorbeeld is Generation Foot de thuisploeg en zijn ze begrijpelijkerwijs zwaar favoriet om de drie punten te pakken op Union. Je kunt daarom weddenschappen verwachten die vrij laag zijn voor de gastheren (bijv. 1.45), terwijl je het bezoekende team kunt steunen tegen een veel hogere prijs (bijv. 5.25).

Het is echter niet omdat de kansen aan de ene kant laag zijn en aan de andere kant hoog, dat de wedstrijd een uitgemaakte zaak is. Daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar de teams, spelers, managers, tactieken en statistieken voordat je een weddenschap afsluit. Daar zullen we het later nog over hebben.

Maak een account aan bij Unibet!

Stijgende populariteit van live wedden

Live weddenschappen, ook wel in-play weddenschappen genoemd, is een van de populairste manieren voor gokkers om hun weddenschappen te plaatsen op de huidige wedmarkt. Het is zelfs zo populair dat het naar schatting goed is voor 30% van alle geplaatste weddenschappen. Dit heeft ertoe geleid dat bookmakers een enorme nadruk hebben gelegd op hun live weddenschappen aanbod en bieden gebruikers nu de mogelijkheid om binnen enkele seconden te wedden op vrijwel elke wedstrijd en elke markt die ze zoeken. Met zo'n enorm aanbod van wedstrijden en evenementen is het voor een bookmaker onmogelijk om ze allemaal handmatig te controleren. Daarom implementeren ze algoritmes die rekening houden met het resultaat van de wedstrijd, de manier waarop het tot nu toe gespeeld is, de sterkte van de teams, de resterende tijd en andere factoren om de kansen onmiddellijk bij te werken en te vernieuwen. Dit biedt natuurlijk uitstekende mogelijkheden voor gokkers die in staat zijn om de gebeurtenissen op het veld nauwkeuriger te interpreteren dan het automatische proces van de weddenschappenwebsite. Bekijk zeker onze Livescore tool die je een voorsprong kan geven bij het plaatsen van je volgende live weddenschappen!

Registreer je bij Toto

Praktische toepassingen voor Senegal Ligue 1 odds

Je zou nu een beter idee moeten hebben van hoe winkansen en weddenschapsmarkten werken, dus laten we eens kijken hoe je die informatie kunt toepassen ten voordele van je sportweddenschappen. Het eerste nut is dat je snel kunt zien hoeveel je kunt winnen bij een succesvolle weddenschap. Bijvoorbeeld, een weddenschap van €10 met een kans van 1.75 levert de gokker in totaal €17.5 op als zijn of haar weddenschap als winnaar uit de bus komt. Als je de oorspronkelijke inzet (€10) hiervan aftrekt, houden we een nettowinst over van €7,5. Naarmate je meer ervaring krijgt met weddenschappen, zul je in staat zijn om je weddenschappen on-the-fly te berekenen, wat je zal helpen bij ons volgende praktische nut.

Grote verschillen in de kansen

Odds geven de gokker ook waardevolle informatie over of een voorspelling de moeite waard is om op te wedden of niet. Laten we teruggaan naar ons vorige voorbeeld tussen Generation Foot en Union Sportive Quakam. Stel dat je je analyse hebt voltooid en je due diligence hebt gedaan op deze wedstrijd en tot de conclusie bent gekomen dat Generation Foot zwaar favoriet zou zijn om te winnen. Wanneer je echter de odds gaat bekijken op de verschillende bookmakers zie je een gemiddelde prijs van Generation Foot van 1.85 om te winnen. Voor een traditioneel erg sterk team thuis tegen een veel zwakker team zou zo'n regel waarschijnlijk alarmbellen doen rinkelen. De werkelijke odds waren significant anders dan de odds die jij voorspelde. Daarom is het nu aan jou om je proces opnieuw te doorlopen en de oorzaak van deze discrepantie te achterhalen. Zijn er een aantal belangrijke blessures? Heeft de manager aangekondigd dat hij zijn hele basiself roteert? Dit zijn het soort factoren die kunnen zorgen voor zo'n extreme verschuiving in de verwachte kansen versus de werkelijke kansen.

Value Bets identificeren

Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin je simpelweg een andere conclusie hebt dan de bookmakers. Het kan zijn dat de bookmakers de ene kant zwaar overschatten of de andere kant zwaar onderschatten. Als je bijvoorbeeld de kansen van een team op een overwinning vaststelt op 75% (kans van 1,33), maar de bookmakers bieden die weddenschap aan tegen een kans van 1,50 (impliciete kans van 66,7%), dan heb je waarschijnlijk een value bet ontdekt. Dit zijn het soort situaties waarvan je optimaal wilt profiteren en je weddenschap wilt vastzetten!

Maak een account aan bij Unibet

Wedden op lange termijn Senegal Ligue 1 resultaten

Futures markten laten je toe om te wedden op de volledige competitie in plaats van op individuele wedstrijden. Zo kan je bijvoorbeeld wedden op welk team uiteindelijk de Ligue 1 van Senegal zal winnen. Zo kan je je het hele seizoen vermaken, want je hebt altijd iets in het spel, week na week! Je kunt ook wedden op andere markten zoals de topscorer van de competitie, welke teams zullen degraderen, enz. Futures-markten kunnen uitstekende kansen bieden als ze op het juiste moment worden geplaatst. Het beste deel is dat ze ook niet uitsluitend aan het begin van het seizoen hoeven te worden gedaan!

Registreer je bij Toto

Registreer je overal!

Een van de sleutels tot succes op de lange termijn bij online sportweddenschappen is ervoor te zorgen dat je bij zoveel mogelijk bookmakers een account hebt geopend. De reden is simpel: je hebt dan een bredere pool van kansen om uit te putten. Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet zo'n belangrijke factor lijkt, moet je bedenken dat wedkantoren soms wel 10% in hun kansen kunnen bieden. In de loop van een heel seizoen met veel weddenschappen kan dit soort marge het verschil maken tussen een winnende en een verliezende wedder.

Een weddenschap van €100 met een winkans van 1.95 levert je bijvoorbeeld €95 op, vergeleken met dezelfde weddenschap met een winkans van 1.85, die €85 oplevert. Dat verschil van €10 zal zich op een grote manier manifesteren wanneer je te maken hebt met honderden weddenschappen.

Daarnaast kun je profiteren van de welkomstbonussen van goksites. Veel sites bieden nu een stimulans voor gebruikers om zich aan te melden in de vorm van bonusgeld voor nieuwe gebruikers. Deze kunnen soms oplopen tot een stortingsbonus van 100%, wat betekent dat je in wezen je geld verdubbelt voordat je ook maar één weddenschap hebt geplaatst. Bekijk onze top online weddenschappen sites voor onze mening over de beste huidige aanbiedingen!

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Premier League

Onze Premier League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer