Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Cymru Premier Wedden op de beste odds - Wales

Wales - Cymru Premier
Volgende wedstrijden

Allereerst, om te beginnen met sportweddenschappen, moet je het onderwerp odds beheersen. Deze worden dus rechtstreeks vastgesteld door de wedkantoren, de bekende bookmakers. Zij bieden verschillende mogelijkheden met betrekking tot de uitslagen van voetbalwedstrijden en in het bijzonder die van de Premier League (Wales), ook wel Cymru Premier genoemd, om te kunnen wedden op het kampioenschap van Wales. Wanneer je een sportvoorspelling doet op de wedstrijd van je keuze, bepaalt het bedrag van je weddenschap de potentiële winst, als deze succesvol is. Daarom praten we bij weddenschappen op de Premier League natuurlijk over Premier League odds.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de Welsh Premier League odds berekend?

De verschillende bookmakers maken wiskundige berekeningen via hun talloze statistieken die bestaan uit algoritmes en andere krachtige datatools, waardoor ze met een quote kunnen komen voor elke Premier League wedstrijd. Wat je in feite moet begrijpen is dat een kans uiteindelijk een waarschijnlijkheid is dat een uitkomst wel of niet plaatsvindt. Voor Premier League wedstrijden zal het proces dus precies hetzelfde zijn als voor voetbalwedstrijden over de hele wereld, oftewel elke sports betting site zal op vrijwel dezelfde manier te werk gaan om zijn odds te berekenen en aan gokkers te tonen. Dit alles is vrij eenvoudig te begrijpen, want je moet in gedachten houden dat hoe hoger de kansen op een wedstrijd zijn, hoe kleiner de kans dat de wedstrijd plaatsvindt. En omgekeerd, hoe kleiner de kansen, hoe groter de kans dat het resultaat zal plaatsvinden volgens de berekeningen van de bookmaker.

Om dit te illustreren nemen we het volgende voorbeeld van een Welshe competitiewedstrijd tussen The New Saints (TNS) en Flint. TNS heeft in de afgelopen 11 seizoenen 9 keer de competitietitel gewonnen en heeft 25 punten voorsprong op hun tegenstanders, die elk jaar spelen om te overleven in de Welshe topklasse. Het is dus logisch dat de thuisploeg favoriet is om de wedstrijd te winnen tegen Flint, dat moeilijk zal kunnen concurreren. Een weddenschap van het type "TNS wint" zal worden weergegeven tegen relatief lage odds (bijvoorbeeld: 1.30), omdat de kans dat de titelverdediger wint zeer groot is. Daarentegen zullen de kansen voor de "Flint wint" weddenschap zeer hoog zijn (bijv. 8.00), omdat de kans dat dit zeer beperkte team wint laag is op basis van zijn degradatiepositie in de algemene ranglijst en zijn grotendeels ongunstige geschiedenis tegen TNS. Het is ook belangrijk te weten dat de verschillende noteringen van de Cymru Premier wedstrijden bij de verschillende kansspelaanbieders verschillend zullen zijn, afhankelijk van verschillende elementen zoals: de krachtsverhouding tussen de twee teams, de fase van de wedstrijd, de teamsamenstellingen (blessures en/of schorsingen), de rivaliteit tussen de Welsh league clubs of zelfs de animositeit tussen de coaches.

Een ander belangrijk punt om te vermelden zijn de verschillende bewegingen van de odds tijdens de wedstrijden van de Premier League. Dat gebeurt namelijk zodra zich tijdens de wedstrijd een gebeurtenis voordoet die het resultaat van de wedstrijd kan veranderen. Om het concreter te maken, stel bijvoorbeeld dat het Flint-team scoort bij zijn enige kans van de eerste helft en leidt bij de pauze. Het is nogal een onwaarschijnlijk scenario om de underdog op de weg de leiding te zien nemen op het scorebord. En dus zal dit doelpunt in het voordeel van de bezoekers de aanvankelijk verwachte krachtsverhouding tussen beide teams veranderen. Zo zullen de verschillende bookmakers, rekening houdend met deze parameter (0-1 in de rust), hun odds aanpassen en dit zal de kansen voor de overwinning van de bezoekers wijzigen, die logischerwijze zullen dalen, bijvoorbeeld van 8,00 aanvankelijk voor het begin van de wedstrijd tot 2,80 aan het einde van de tweede helft. En het omgekeerde verschijnsel zal zich voordoen bij de kansen van de favoriet voor het begin van de wedstrijd (TNS), aangezien zijn kansen zullen stijgen van 1,30 bij het begin van de wedstrijd tot 2,25 bij de rust. Dit is hetzelfde proces dat zal worden toegepast op alle wedstrijden van de Premier League in real time.

Word Koning TOTO!

Hoe gebruik je Cymru Premier odds?

Afhankelijk van de geplaatste weddenschappen veranderen de odds van de verschillende Cymru Premier wedstrijden bij de verschillende bookmakers op de markt. Dit is van echt belang voor gokkers, want wat voor elke speler essentieel blijft, is om heel snel zijn winst te kunnen berekenen aan de hand van de gedane voorspellingen. Dus, om snel te weten hoe je je winst kunt berekenen (als de weddenschap wint, natuurlijk), moet je de kansen vermenigvuldigen met het bedrag dat je gaat inzetten (kansen x inzet = winst). Het is dus heel belangrijk dat je deze basisberekening onder de knie hebt om je winstverwachting te kennen, want dit proces herhaalt zich voor al je sportweddenschappen.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de relatie tussen je analyse en de kansen die de bookmakers voor elk van je weddenschappen aanbieden, want zo weet je of de voorspelling van je Premier League wedstrijd overeenkomt met de logica van het eindresultaat. Om dit duidelijk te maken, nemen we het voorbeeld van een wedstrijd tussen Penybont en Airbus. Je hebt de belangrijke elementen van de wedstrijd bekeken en je denkt dat Penybont een veel betere kans heeft om in hun stadion te winnen. Je hebt de juiste reflex om de verschillende odds op de markt te bekijken, en je beseft dat de odds voor de eindoverwinning van de thuisploeg door de bookmakers worden aangeboden op 1.80. We kunnen dus zeggen dat je gevoel in overeenstemming is met de verschillende gokexploitanten over de overwinning van het team van Penybont, want de logica van de overwinning van de favoriet wordt door iedereen gerespecteerd. In dit scenario kun je dus rustig je sportweddenschap inzetten. Maar als je daarentegen merkt dat er een verschil is in de geboden kansen op de overwinning van de thuisploeg, omdat deze veel hoger zijn dan je denkt (bijvoorbeeld meer dan 2,25), moet je nu begrijpen waar deze onregelmatigheid in de kansen vandaan komt. Het kan zijn dat je door een gebrek aan gegevens over de wedstrijd een belangrijk stukje informatie over een van beide partijen hebt gemist dat het verschil in odds kan verklaren.

Voor zover mogelijk is het belangrijk om de officiële opstelling van de teams te achterhalen (die is meestal 1 uur voor de aftrap beschikbaar en dankzij het Twitter-account van elk team heb je nu zonder al te veel moeite toegang tot deze informatie), want het is mogelijk dat er op het laatste moment een stukje informatie tussenkomt, zoals de afwezigheid van een belangrijke speler in het team. En dat kan grote gevolgen hebben voor het eindresultaat van de wedstrijd. In dit tweede scenario moet je, welke informatie je ook hebt gemist, dit in je analyse verwerken, en kan het zijn dat de waarde van je voorspelling niet meer optimaal is en de vraag rijst of je je weddenschap wel moet plaatsen. Anderzijds is er een laatste geval waarin zich een andere perceptie van de wedstrijd kan voordoen. Het is dus mogelijk dat sportweddenschapsites het ene team (al dan niet vrijwillig) onderschatten ten nadele van het andere en omgekeerd, en als je analyse van de wedstrijd correct is en je hebt alle belangrijke gegevens van de wedstrijd in je bezit, dan moet je daar je voordeel mee doen! Het is belangrijk om deze zelfde operatie aan te houden bij alle Cymru Premier wedstrijden die je gaat analyseren.

Registreer je bij BetCity

Wedden op de lange termijn met de odds van de toekomstige kampioen van Wales

Met betrekking tot je voorspellingen voor de Premier League heb je nu de mogelijkheid om, zoals veel voetbalcompetities en andere sporten in de wereld, sportweddenschappen af te sluiten op de competitie zelf, dit noemen we "lange termijn weddenschappen"! Zo heb je de mogelijkheid om onder de verschillende teams van de Welsh league bijvoorbeeld de naam van de uiteindelijke winnaar van de competitie te kiezen, maar ook om de teams te kiezen die op het podium zullen eindigen, de degradatie of de topscorer, enz.

Je kunt je voorspellingen plaatsen voor het begin van het seizoen of in het midden van het seizoen, wat erg nuttig kan zijn. Met deze side bets blijf je het hele seizoen alert en kun je het verloop van de wedstrijden of teams zo goed mogelijk volgen aan de hand van je verschillende sportweddenschappen.

Schrijf je overal in!

Als er één ding is waar alle sportvoorspellers ter wereld het over eens zijn, dan is het wel dat het doel van iedereen is om zoveel mogelijk winst te maken. Als het om de Premier League gaat, geldt hetzelfde en om in deze zoektocht te slagen, moet je kunnen profiteren van de hoogste kansen in de markt. Het is belangrijk om te weten dat voor een soortgelijke weddenschap de verschillende sportweddenschappen sites elk hun eigen odds weergeven volgens hun eigen persoonlijke berekeningen, en dit kan per bookmaker verschillen. Behalve dat het verschil in kansen soms kan oplopen tot 10% per wedstrijd, wat niet te verwaarlozen is, dus stel je voor over het hele seizoen: het is kolossaal! Dus waarom minder winst maken op winnende sportweddenschappen? Om op dezelfde manier te werk te gaan als ervaren gokkers en niet onnodig geld te verliezen door lagere winkansen, is het noodzakelijk de verschillende winkansen op de markt te vergelijken.

Laten we een concreet voorbeeld nemen om dit goed te begrijpen: je wilt inzetten op een Cymru Premier wedstrijd tussen Bala Town en Cardiff, waarbij je €100 inzet op winst voor het bezoekende team. Na het vergelijken van de verschillende odds die voor de wedstrijd worden aangeboden, realiseer je je dat het succes van Cardiff gemiddeld op 1.80 wordt weergegeven door de bookmakers, behalve één bepaald boek, dat het op 1.92 aanbiedt. De berekening is snel gemaakt, het is veel beter voor je om €100 in te zetten bij deze bookmaker om €92 netto winst te maken, vergeleken met een gemiddelde van €80 bij andere gokbedrijven.

Om deze goedgekeurde methode op zoveel mogelijk wedstrijden van de Premier League te kunnen gebruiken, moet je bij zoveel mogelijk bookmakers geregistreerd zijn. Op deze manier zal je, net als de doorgewinterde gokkers, je winsten op lange termijn aanzienlijk verhogen door gebruik te maken van dit eenvoudige proces. In deze logica van steeds hogere winsten raden wij je aan om je tot de beste bookmakers van het moment te wenden en je kunt nu al onze adviezen en meningen ontdekken voordat je je volgende weddenschap op de Premier League plaatst. Tot slot heb je de mogelijkheid om onze odds vergelijker te raadplegen, waarmee je snel de beste odds op de markt voor de verschillende wedstrijden kunt vinden om je winst in sportweddenschappen te maximaliseren.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Cymru Premier

21 apr. 2024 - 09:15 Cymru Premier
21 apr. 2024 - 09:15 Cymru Premier
21 apr. 2024 - 09:15 Cymru Premier
21 apr. 2024 - 09:15 Cymru Premier
21 apr. 2024 - 09:15 Cymru Premier

Onze Cymru Premier voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer