Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Zambia Super League Wedden op de beste odds - Zambia

Zambia - Zambia Super League
Volgende wedstrijden

Als je wedt op de Zambian Super League, dan moet je een goed begrip hebben van odds. Niet alleen in termen van wat ze betekenen, maar ook hoe ze worden geformuleerd, hoe en waarom ze veranderen en ten slotte hoe je ervoor kunt zorgen dat je de beste beschikbare kansen krijgt bij het plaatsen van je Zambiaanse voetbalweddenschappen vóór de wedstrijd of tijdens de wedstrijd. Laten we dus beginnen met uit te zoeken wat winkansen precies zijn en misschien nog wel belangrijker, wat ze echt betekenen als het gaat om het winnen van je weddenschap.

Registreer je bij Toto

Zambia Super League betting odds uitgelegd

De meeste gokkers gaan ervan uit dat ze weten wat winkansen zijn en in zekere zin is dat ook zo. Veel gokkers begrijpen dat de quotering van een weddenschap kan worden gebruikt om uit te rekenen wat je winst zou zijn als je achter de selectie zou staan en deze zou winnen. 

Er is echter veel meer te begrijpen over winkansen dan alleen wat je zou kunnen winnen. Een aspect van winkansen dat veel mensen over het hoofd zien, en dat is een vergissing, is dat winkansen direct verwijzen naar de impliciete waarschijnlijkheid dat de uitkomst gebeurt die je wilt steunen of hebt gesteund. 

Gokkers hebben bijvoorbeeld de neiging om weddenschappen zoals een even money weddenschap (2.00), of zelfs een 2/1 weddenschap (3.00) een kort geprijsde weddenschap te noemen. Vooral als je kijkt naar de opties die beschikbaar zijn op sommige weddenschapsmarkten voor wedstrijden in de Zambian Super League. Toch is de werkelijke impliciete kans op succes voor deze weddenschappen 50% (in het geval van de even money weddenschap) of 33,33% in het geval van een 2/1 weddenschap.

Dit kan een verrassing zijn voor gokkers die niet begrepen dat winkansen zo gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de impliciete kans dat een weddenschap wint. Als je dit begrijpt, kun je een heel nieuw perspectief krijgen op hoe onwaarschijnlijk die 'zekere' weddenschappen zijn!

Naast de impliciete waarschijnlijkheid van een weddenschap, is een ander aspect van winkansen hoe een bookmaker de statistieken, feiten en informatie over een wedstrijd gebruikt om hun weddenschappen te onderbouwen. En het mooie is dat jij dat ook kunt doen, vooral met behulp van de SportyTrader Livetrader service en soortgelijke diensten.

Bijvoorbeeld, als Zesco United en Red Arrows een wedstrijd tegen elkaar zouden spelen, dan hebben beide teams verreweg het beste scorende record in de Zambian Super League op het moment van schrijven, maar hun defensieve record is voor geen van beide teams bijzonder uitzonderlijk.

Daarom is het redelijk om aan te nemen dat deze wedstrijd een goede kans heeft dat beide teams een doelpunt maken en dat er ook een goede kans is dat er meer dan 2,5 doelpunten worden gescoord in de wedstrijd. Als je verder in de gegevens graaft, ontdek je misschien dat één van de teams een geweldig thuisrecord heeft, maar niet zo goed is op de weg, of andersom. 

Bookmakers gebruiken al deze informatie, en nog veel meer, om hun winkansen te bepalen. Het is dus verstandig om hun voorbeeld te volgen en dezelfde informatie te gebruiken om te beslissen wat de beste weddenschappen zijn voor de Zambia Super League!

Een belangrijke vraag om nu te stellen is hoe aanbieders van wedkantoren de marktprijzen voor een Zambia Super League evenement bepalen, of welke andere markt ze ook willen aanbieden.

Maak een account aan bij Unibet!

Hoe worden de marktkansen voor Zambia Super League weddenschappen bepaald? 

De waarheid over het maken van winkansen is dat het een ingewikkeld proces is. Complexe algoritmes spelen een rol in het hele proces, maar de goksite zal elk mogelijk beschikbaar hulpmiddel gebruiken om te komen met wat zij denken dat de juiste kansen voor een weddenschap zijn. Daarbij wordt gekeken naar alle beschikbare statistieken over de prestaties van beide teams dit seizoen, historisch gezien tegen elkaar en individuele team- en spelersstatistieken.

Meestal heeft een bookmaker iemand die toezicht houdt op het bepalen van de winkansen en zij kunnen de winkansen aanpassen waar de ingewikkelde software geen rekening mee kan houden. Deze persoon wordt trader, odds compiler of linemaker genoemd, maar ongeacht hun functienaam is hun rol in essentie hetzelfde voor hun werkgever - ervoor zorgen dat hun winkansen zo winstgevend en aantrekkelijk mogelijk zijn.

Zodra de winkansen voor een markt live gaan, hangt het er echter vanaf hoe de markten de verschillende opties voor die specifieke markt zien en ondersteunen. Bijvoorbeeld, als een bookmaker een wedstrijd tussen Kabwe Warriors en Konkola Blades in de Zambian Super League heeft ingeschat op 2.20 voor de Warriors, 2.33 voor de Blades en 2.25 voor het gelijkspel, dan zullen weddenschappen op elk van deze markten hun kansen beïnvloeden.

Als er veel geld wordt ingezet op een van deze opties ten opzichte van de andere twee, dan zal de kans op die selectie kleiner worden. Op dezelfde manier, als de andere opties niet goed worden gesteund, dan zullen hun kansen waarschijnlijk langer worden. Waarom doen bookmakers dit?

Ten eerste om er zeker van te zijn dat de markt nog steeds winstgevend is voor hen (of in ieder geval dat ze geen schadelijk verlies gaan maken), maar het is ook een manier om ervoor te zorgen dat gokmarkten, vooral de minder populaire, aantrekkelijk blijven voor gokkers. 

Gewiekste gokkers kunnen de veranderingen in winkansen ook gebruiken om bij te houden hoe een team in de loop der tijd heeft gepresteerd. Als de winkansen aanzienlijk zijn gedaald, dan weet je dat de markt om wat voor reden dan ook denkt dat er een goede kans is dat deze selectie zal winnen. Aan de andere kant, als een prijs uit de hand loopt, dan weet je dat er niet veel geld is voor die weddenschap, wat betekent dat de markt denkt dat deze optie niet een van de beste is die beschikbaar is. 

Begrijpen hoe de winkansen worden berekend en waarom ze in waarde stijgen of dalen is een belangrijk onderdeel van het begrijpen van gokmarkten en hoe ze werken. Dit kunnen lezen is een zeer nuttige vaardigheid als je graag wedt op de Zambian Super League, of welke andere markt dan ook.

Registreer je bij Toto

Waarom zijn odds belangrijk voor al je Zambia Super League weddenschappen?

Kansen zijn een fundamenteel onderdeel van al je Zambia Super League weddenschappen. Ze hebben een praktisch nut omdat ze duidelijk aangeven hoeveel geld je terug kunt verwachten als je een weddenschap plaatst op die markt.

Maar ze geven slimme gokkers ook extra kennis, zoals de impliciete waarschijnlijkheid van de weddenschap waar we het eerder over hadden. Daarnaast geven de fluctuaties in marktprijzen voor elk van de opties die beschikbaar zijn in die markt je een idee van waar het meeste geld wordt geplaatst op die markt (en ook waar het niet wordt geplaatst!).

Het is een goede zaak om goed te begrijpen wat odds precies betekenen, hoe ze werken, hoe ze worden berekend en welke informatie ze je kunnen geven voordat je een weddenschap plaatst op de ZSL. Ze zijn zoveel meer dan alleen maar een overzicht van wat de goksite je zal betalen als je weddenschap wint!

Maak een account aan bij Unibet

Top Tip - Meld je aan bij verschillende bookmakers! 

Begrijpen wat odds zijn, hoe ze worden berekend en wat ze voor jou betekenen als je wedt op de Zambia Super League is één ding. Maar je moet er wel voor zorgen dat je vaker de beste quotes krijgt als je wedt om je rendement te maximaliseren. De beste manier om dat te doen is door een selectie te maken uit alle beschikbare quotes door een account aan te houden bij zoveel mogelijk verschillende bookmakers die de ZSL dekken. Op die manier kun je, wanneer je een specifieke Zambia Super League weddenschap overweegt, er zeker van zijn dat je de beste kansen krijgt door de beste kansen te vergelijken die worden aangeboden door een zo groot mogelijk aantal bookmakers. 

Denk er maar eens over na. Geen enkele bookmaker biedt altijd de beste quotes op elke markt. Dus om je winst te maximaliseren wanneer je wint, moet je inzetten op de door jou gekozen markten tegen de hoogst beschikbare prijs. Waarom zou je euro's aan winst mislopen omdat je koos voor de 12.00 aanbieding bij de ene bookmaker, terwijl er 13.00 beschikbaar was bij een andere? Open zoveel rekeningen als voor jou haalbaar is en houd je opties open als het gaat om het plaatsen van een Zambia Super League weddenschap! 

Registreer je bij Toto

De odds voor de volgende wedstrijden Zambia Super League

Onze Zambia Super League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer