Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Copa America Wedden op de beste odds - Zuid-Amerika

Zuid-Amerika - Copa America
Volgende wedstrijden

Wil je wedden op het Copa America voetbaltoernooi en blij zijn met elk van je sportweddenschappen op deze geweldige competitie? Wij begrijpen je! Maar eerst, en omdat het een essentiële basis is van deze online weddenschappen, laten we het hebben over deze beroemde odds rond de Copa America. In de slotfase van dit grote evenement, zoals in elke competitie, zijn de odds altijd te analyseren, in prioriteit. Vind hier alle informatie voor het maken van de beste Copa America voorspellingen.

Registreer je bij Bet365

Wat zijn bookmakerskansen?

Om te beginnen is het goed om te definiëren wat winkansen zijn als we het over sportweddenschappen hebben. De odds zijn een numeriek element waarvan de waarde van invloed is op de potentiële winst van een weddenschap en op de waarschijnlijkheid dat de weddenschap wint, en dus op de uiteindelijke beslissing van de gokker. Wanneer je een weddenschap wilt afsluiten op de Copa America, zet je in feite in op de kansen die daarvoor door een bookmaker zijn vastgesteld. Wil je bijvoorbeeld wedden dat Argentinië wint van Chili? Dan zet je je geld in op de Copa America odds van de weddenschap "Argentinië wint" die door de verschillende aanbieders worden aangeboden.

In termen van waarde is het belangrijk te weten dat de winkansen de waarschijnlijkheid weergeven of iets zal gebeuren. Hoe hoger de Copa America odds voor een weddenschap, hoe kleiner de kans dat het gebeurt. En omgekeerd, hoe lager de odds, hoe groter de kans dat de weddenschap gewonnen wordt. Ter illustratie nemen we het voorbeeld van een Copa America wedstrijd tussen Brazilië en Colombia.

Voor deze wedstrijd, die grotendeels in het voordeel van de Seleçao is, zullen de winkansen voor de weddenschap "Brazilië wint" vrij laag zijn (bijv. 1,50), terwijl de weddenschap "Colombia wint" vrij hoog zal zijn (bijv. 3,80). Aangezien de Brazilianen meer talent en ervaring hebben dan hun tegenstander van de dag, zal de "Brazilië wint" weddenschap logischerwijs meer kans hebben om te winnen, de kansen aangeboden door de bookmakers zullen dan logischerwijs lager zijn. En zo zal het altijd gaan, in de Copa America zoals in elke competitie. Bovendien moet je weten dat deze kansen over het algemeen variëren van 1,01 tot 6,00, of zelfs meer in het geval van een onwaarschijnlijke weddenschap.

Word Koning TOTO!

Elke Copa America kans bepaalt de uitbetaling van een weddenschap

Naast de link naar de odds rond elke wedstrijd van het toernooi, moet je weten dat deze Copa America odds de potentiële winst van je weddenschappen op de wedstrijd bepalen. Dankzij de formule Kansen x Inzet = Winst, weet je hoeveel je kunt winnen in het geval van een winnende weddenschap, en dus het belang om je weddenschap wel of niet te plaatsen. Hier is een voorbeeld van de wedstrijd Uruguay-Peru in de groepsfase. Het logische succes van de Uruguayanen wordt aangeboden tegen een quotering van 1,55, de verrassingswinst van de Peruanen tegen 5,50.

  • Ik zet €50 in op de overwinning van Uruguay: 1.55 x €50 = €77.50. Ik krijg een rendement van €77.50.
  • Ik zet €50 in op de overwinning van Peru: Kans van 5.50 x €50 inzet = €275. Het rendement zal €275 zijn.

Het is duidelijk dat de waarde van de winst wordt bepaald door de waarde van de winkansen, en dat hoe hoger de kansen voor de Copa America (en dus hoe riskanter de weddenschap), hoe groter de prijzenpot. Tijdens het Copa America voetbaltoernooi is het aan jou om te bepalen of een weddenschap de moeite waard is, door het ideale compromis te vinden tussen risico en potentiële beloning.

Registreer je bij BetCity

Hoe weet je of een kans de moeite waard is om te spelen op de Copa America?

Naast het berekenen van de potentiële winst van je weddenschap en deze af te zetten tegen de risico's van je inzet, moet je weten dat een andere formule zeer nuttig is om te bepalen of een kansspel de moeite waard is: de odds die door de bookmakers zijn vastgesteld. Via de formule 1 / (odds) x 100 weet je in een oogwenk de schatting van de bookmakers voor elke weddenschap van deze Copa America. Laten we dit illustreren met het voorbeeld van een wedstrijd tussen Brazilië en Paraguay. Het succes van Brazilië wordt gemiddeld aangeboden op 1,30, terwijl het succes van Paraguay wordt aangeboden op 7,50.

  • 1 / (1.30) x 100 = 76,92. Volgens de bookmaker heeft Brazilië 76,92% kans om te winnen.
  • 1 / (7.50) x 100 = 13.33. Volgens de bookmaker heeft Paraguay slechts 13,33% kans om te winnen.

Als je deze berekeningen hebt gemaakt, heb je twee opties. Of je bent het eens met de bookmaker en beoordeelt aan de hand van andere criteria of de Copa America odds het spelen waard zijn, of je bent het er niet mee eens en denkt dat één van de twee odds het spelen waard is.

In dit geval, als je denkt dat de Paraguayanen voor een ommekeer kunnen zorgen en dat ze minstens een kans van één op drie hebben om te winnen, moet je de prachtige kans van 7.50 proberen, die door de bookmaker te hoog wordt ingeschat in vergelijking met je eigen analyse. Met een kleine inzet kun je dan je winst verhogen, omdat je de situatie beter hebt aangevoeld dan de bookmakers zelf. Kansen die je altijd moet analyseren voordat je wedt op een Copa America wedstrijd.

Maak een account aan bij Unibet

Copa America winnaar kansen: Wed op de lange termijn!

Naast weddenschappen op de eindwedstrijden van het toernooi heb je tijdens de Copa America ook de mogelijkheid om op de lange termijn te wedden, met de odds die worden aangeboden voor de winnaar van het toernooi. Deze laatste zijn vaak interessant en mogen niet worden verwaarloosd, omdat je verschillende weddenschappen kunt afsluiten, waardoor je winkansen toenemen. Laten we het voorbeeld nemen met deze kansen:

  • Ik zet €30 in op Brazilië dat de titel wint (kans 5.00) = Potentiële opbrengst van €150
  • Ik zet €30 in op Argentinië die de titel wint (kans 5.50) = Potentieel rendement €165
  • Ik zet €30 in op Uruguay die de titel wint (kans 7.50) = Potentieel rendement €225
  • Ik zet €30 in op een verrassende overwinning van Chili (kans op 12.50) = Potentieel rendement van €375

Door deze vier weddenschappen aan te gaan, zien we dat je in het slechtste geval €30 wint als ten minste één van de vier weddenschappen wint ( €150 winst - €120 totale inzet = €30), en tot €255 als de hoogste kansen uitbetalen (€375 winst - €120 totale inzet = €255). Dit is een interessante strategie met een goede winkans. Verlies deze kansen op de uiteindelijke winnaar van de Copa America dus niet uit het oog. Vaak zijn ze bij de verschillende aanbieders vrij royaal! Als je alle actie wilt volgen, maak dan gebruik van onze Copa America livescore pagina, waar je elke wedstrijd en natuurlijk de grote finale kunt volgen.

Schrijf je overal in voor de Copa America!

Tot slot raden we je sterk aan om je in te schrijven bij alle goksites om te wedden op de Copa America, als je tenminste wilt profiteren van de beste kansen van dit toernooi. Aangezien elke goksite verschillende waarden kan bieden voor dezelfde wedstrijd, is dit de enige manier om altijd tegen de hoogste waarden in te zetten, en dus te hopen op de beste winsten bij elke wedstrijd. Bekijk hiervoor onze ranglijst van de beste bookmakers. De beste Copa America odds van onze vergelijker staan op het spel! Veel geluk voor iedereen!

Registreer je bij Bet365

De odds voor de volgende wedstrijden Copa America

20 jun. 2024 - 19:00 Copa América
21 jun. 2024 - 19:00 Copa América
22 jun. 2024 - 17:00 Copa América
22 jun. 2024 - 20:00 Copa América
23 jun. 2024 - 17:00 Copa América
23 jun. 2024 - 20:00 Copa América
24 jun. 2024 - 17:00 Copa América
24 jun. 2024 - 20:00 Copa América
25 jun. 2024 - 17:00 Copa América
25 jun. 2024 - 20:00 Copa América

Onze Copa America voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer