Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Copa America 2024 Voorspellingen en wedtips

Op deze pagina vind je onze voorspelling voor de winnaar van de Copa America, evenals onze voorspellingen voor de wedstrijden in de competitie die dit jaar wordt georganiseerd door CONMEBOL en CONCACAF.

Voorspelling voor de winnaar: wie wint de Copa America 2024?

Welk team wint het voetbaltoernooi Copa America 2024? Hier is onze voorspellingstabel en al onze voorspellingen voor de wedstrijd die dit jaar in de Verenigde Staten wordt gespeeld.Voorspelling winnaar Copa America 2024 - Voetbal

Zoals bij elke Copa America hebben de bookmakers twee favorieten, Brazilië en Argentinië. De experts van SportyTrader zijn het hiermee eens, hoewel het niet gemakkelijk zal zijn voor de Auriverde of de Albiceleste.

Uruguay van Marcelo Bielsa zal een harde noot zijn om te kraken, net als Ecuador, Colombia en het duo Mexico-VS, die voor hun fervente supporters zullen spelen. 

Wat betreft de titel zijn de grote favorieten van de redactie nog steeds het Argentinië van een zekere Léo Messi.

Na het winnen van het WK ten koste van Frankrijk in 2022, lijkt Argentinië de kwaliteit te hebben die nodig is om hun continentale kroon te behouden. 

Met een mogelijke finale in Miami, Messi's nieuwe bolwerk, en natuurlijk spelers van hoge kwaliteit in elke opstelling, moet de ploeg van Scaloni in staat zijn om te schitteren op de verschillende Amerikaanse velden en de titel die ze in 2021 wonnen te behouden. Onze Copa America voorspelling: Argentinië wint de beker!

Ontvang nu de welkomstbonus!

Copa America 2024 voorspelling: kansen op de favorieten voor de titel

TeamKansen eindzege
Argentinië2.75
Brazilië3.25
Uruguay6.00
Mexico12.00
Colombia13.00
Verenigde Staten13.00

Het zal je niet verbazen dat Argentinië en Brazilië de favorieten zijn voor voorspellingen op online sportweddenschappen. Als jij er ook zo over denkt, aarzel dan niet om je voetbalvoorspellingom te zetten in een weddenschap bij een bookmaker. Het zou wel eens de spijker op zijn kop kunnen slaan.

Winnaar van de Copa America 2024: kansen op alle teams bij online bookmakers

Voorspelling winnaar Copa America 2024

Het zal je niet verbazen dat Argentinië en Brazilië de favorieten zijn bij voorspellingen op online sportweddenschappen. Naast de favorieten maakt natuurlijk elk team kans om deze Copa America, die in de Verenigde Staten wordt gespeeld, te winnen.  Heb je een bepaald land op het oog? Wil je de kansen weten voordat je de winnaar voorspelt? Hier zijn alle kansen op de winnaar van de Copa America 2024: 

 • Argentinië - 2,75
 • Brazilië - 3.25
 • Uruguay - 6,00
 • Mexico - 12,00
 • Colombia - 13,00
 • Verenigde Staten - 13,00
 • Ecuador - 17,00
 • Chili - 30,00
 • Canada - 61,00
 • Peru - 75,00
 • Venezuela - 75,00
 • Paraguay - 75,00
 • Costa Rica - 81,00
 • Bolivia - 200,00
 • Jamaica - 200,00
 • Panama - 250,00

Zoals je kunt zien, zijn deze kansen vanaf 12-06-2024 erg aantrekkelijk voor alle deelnemende landen.

Voor meer weddenschapstips voor deze wedstrijd kun je onze Copa America kansvergelijker raadplegen. 

Je vindt hier de beste kansen om te wedden op elke wedstrijd, evenals advies over hoe je ze kunt gebruiken. Bookmakers bieden een geweldige deal op de Zuid-Amerikaanse competitie, dus profiteer ervan.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Copa America topscorer voorspelling: wie maakt de meeste doelpunten in 2024?

Voorspelling topscorer Copa America 2024

Op sommige sportweddenschappen sites kun je wedden op de speler die de meeste doelpunten zal maken in deze Copa America 2024.

In de Verenigde Staten zal er waarschijnlijk gestreden worden om deze eretitel, omdat er veel vaardige spitsen meedoen aan de zomercompetitie.

Op dit moment, in februari, zijn de kansen niet overal beschikbaar, maar hier is de lijst met spelers die je absoluut in de gaten moet houden: 

 • Lionel Messi (Argentinië)
 • Lautaro Martinez (Argentinië)
 • Gabriel Jesus (Brazilië)
 • Vinicius Junior (Brazilië)
 • Julian Alvarez (Argentinië)
 • Darwin Nuñez (Uruguay)
 • Luis Suárez (Uruguay)
 • Rodrygo (Brazilië)
 • Folarin Balogun (Verenigde Staten)
 • Cucho Hernandez (Colombia)
 • Rafael Borré (Colombia)
 • Jonathan David (Canada)
 • Ricardo Pepi (Verenigde Staten)
 • Christian Pulisic (Verenigde Staten)
 • Antonio Sanabria (Paraguay)

Om de best mogelijke voorspelling te doen over de topscorer van de Copa America 2024, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden.

Geef de voorkeur aan een speler wiens team waarschijnlijk ver zal komen, omdat hij logischerwijs meer wedstrijden zal hebben om te scoren dan andere spelers.

Doelpuntenmakers die spelen voor dominante, vooruitstrevende teams verdienen ook de voorkeur, ten nadele van spitsen die de kleuren van een minder belangrijk land dragen.

Om deze redenen, en ook omdat hij vrije trappen en penalty's neemt en voor zijn nieuwe Amerikaanse fans speelt, lijkt Lionel Messi de ideale speler voor deze topscorer voorspelling.

Wedden op de Copa America!

Onze voorspellingen voor de groepsfase van de Copa America 2024

De Copa America 2024 wordt gehouden in de Verenigde Staten en heeft voor het eerst in de geschiedenis 16 teams. Het belooft vanaf de groepsfase een groot spektakel te worden.

Tussen 20 juni (21 juni om 02:00 Nederlandse tijd) en 2 juli (3 juli om 03:00 Nederlandse tijd) zullen de 16 deelnemende landen proberen om vanuit hun groep door te gaan naar de volgende fase van de competitie.

Meer informatie over de opzet van de Copa America vind je hier, maar vergeet niet dat je bij de beste twee plaatsen in een groep moet eindigen om je te kwalificeren voor de kwartfinales.

Wie kan het? Ontdek het per groep met de voorspellingen van onze Zuid-Amerikaanse voetbalexperts.

Copa America Groep A voorspelling (Argentinië, Peru, Chili, Canada)

Voorspelling Groep A Copa America

In de eerste groep van de Copa America vinden we onze grote favoriet Argentinië, maar ook Peru, Chili en Canada.

Er zijn geen verrassingen in deze groep, maar we raden je aan om de eerste plaats te voorspellen voor Argentinië, die duidelijk voor liggen op de concurrentie.

Alexis Sanchez en Guillermo Maripán's Chili, met hun ervaring in de competitie en hun teamgeest, lijken de meest waarschijnlijke kandidaten om Argentinië te vergezellen. Maar Canada zal duidelijk hun meest geduchte tegenstander zijn voor een plaats in de kwartfinales.

Onze voorspelling voor Groep A: Argentinië wint

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Copa America Groep B voorspellingen (Mexico, Ecuador, Venezuela, Jamaica)

Voorspelling Groep B Copa America

De tweede groep van deze Copa America 2024 heeft twee ongebruikelijke gasten, Mexico en Jamaica, en Venezuela en Ecuador.

Ecuador heeft een grote kans om zich te kwalificeren voor de kwartfinales en is volgens onze voorspellers een van de outsiders van het toernooi.

De ploeg van Félix Sánchez, die de afgelopen maanden ongeslagen is gebleven, komt vol vertrouwen aan in de Verenigde Staten en heeft geen reden om zich te schamen voor de concurrentie waar ze voor staan. 

Wat de tweede kwalificatieplaats betreft, zou Mexico de klus kunnen klaren en kunnen profiteren van de steun van hun vele supporters in de Verenigde Staten. Al met al een open en spannende groep.

Onze voorspelling voor Groep B: Ecuador wint

Wedden op de Copa America!

Voorspellingen Copa America Groep C (VS, Uruguay, Panama, Bolivia)

Voorspelling Groep C Copa America

In de derde groep van de Copa America spelen het gastland USA, de eeuwige Celeste van Uruguay, Panama en Bolivia. 

Het ongebruikelijke kwalificatieduel Panama zal veel moeite moeten doen om de kwartfinales te bereiken, net als Bolivia, dat de laatste jaren meer gewend is om te verliezen dan om te winnen.

Zonder echte verrassingen raden we je daarom aan om kwalificatie te voorspellen voor de Uruguayanen en de Amerikanen, met Uruguay op kop op de eerste plaats. Het werk van Marcelo Bielsa om de wereldkampioenen van 1930 om te vormen is echt ongelooflijk.

Onze voorspelling voor Groep C: Uruguay wint

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Copa America Groep D voorspellingen (Brazilië, Colombia, Paraguay, Costa Rica)

Voorspelling groep D Copa America

Groep D, de laatste groep in de competitie, bestaat uit Brazilië, Colombia, Paraguay en Costa Rica.

Wat betreft de eerste plaats zijn er geen verrassingen in zicht, met Brazilië als overweldigende favoriet.

Met hun team, ervaring en status hebben de Seleção alles in huis om de groep te winnen. Achter hen is Colombia ongetwijfeld in staat om zich bij hen te voegen in de kwartfinales.

Cucho Hernandez, Ospina, Luis Diaz... coach Nestor Lorenzo heeft de ploeg om door de eerste ronde te komen. 

Onze voorspelling voor Groep D: Brazilië wint

In de vier groepen van de Copa America woedt de strijd om de tickets voor de kwartfinale.

Op het eerste gezicht zullen de favorieten de knock-outfase ingaan en we verwachten geen grote verrassingen bij de uitgeschakelde teams. Volg de actie live van begin tot eind op onze Livescore Copa America.

Wedden op de Copa America!

Beginnende sportwedders - hoe werkt de Copa America en wat is de indeling?

De opzet van de Copa America 2024 is vrij eenvoudig. Het is verdeeld in twee fases: de groepsfase en de knock-outfase.

Tijdens de groepsfase (21 juni - 3 juli 2024) worden de 16 teams verdeeld in 4 groepen van vier.

In elke groep spelen de teams één keer tegen elkaar en proberen ze bij de beste twee te eindigen. De bovenste twee plaatsen kwalificeren zich voor de kwartfinales, terwijl de derde en vierde plaatsen leiden tot uitschakeling.

De regels zijn gebaseerd op het totale doelsaldo tussen twee ploegen met hetzelfde aantal punten, dan het totale aantal gescoorde doelpunten indien nodig, en tot slot de head-to-head wedstrijd tussen de twee gelijke ploegen.

Aan het einde van de groepsfase zijn er 8 gekwalificeerde teams (2 uit elk van de vier groepen). Dit brengt ons bij de kwartfinales, met knock-outwedstrijden.

Daarna volgen de halve finales, de wedstrijd om de derde plaats en de grote finale op 15 juli om 02:00 Nederlandse tijd (Miami).

Let op: bij een gelijke stand aan het einde van de reguliere speeltijd vanaf de kwartfinales gaan de teams direct over tot een penalty shoot-out, behalve in de finale.

In de laatste wedstrijd van de competitie wordt bij een gelijkspel extra tijd gespeeld voor een eventuele penalty shoot-out. Vergeet dit niet voordat je gaat wedden bij een online bookmaker.

Dingen die je moet onthouden over de organisatie van de Copa America 2024 voor je voetbalvoorspellingen

Toernooischema in de Verenigde Staten

 • 16 teams in totaal (CONMEBOL + CONCACAF)
 • Groepsfase (4 groepen van 4) van 21 juni tot 3 juli 2024
 • 1e en 2e in een groep kwalificeren zich voor de kwartfinales
 • Knock-outwedstrijden van 5 tot 15 juli
 • Kwartfinales, halve finales, play-off voor de 3e plaats, finale
 • Geen extra tijd voor de finale, directe knock-outfases
 • Finale in het Hard Rock Stadium (Miami)

Om de best mogelijke voorspellingen te doen voor dit Copa America voetbaltoernooi, moet je altijd deze basisprincipes van het toernooi in gedachten houden. Zo voorkom je fouten bij het plaatsen van je sportweddenschappen.

Wedden op de Copa America!

Onze tips voor het voorspellen van de wedstrijden van de Copa America 2024

Voorspellingen Copa America

Nu je de opzet van de competitie en de verschillende voorspellingen van onze voetbalspecialisten kent, gaan we het hebben over goede wedpraktijken.

Het is immers niet genoeg om de wedstrijd te kennen om succesvolle voorspellingen te doen; je moet ook goede wedpraktijken toepassen.

Hier zijn volgens de redactie van SportyTrader de belangrijkste tips die je moet volgen: 

 • Houd rekening met de huidige serie
 • Let op de sterkte van de betrokken landen
 • Controleer de lijst van afwezigen in deze Copa America
 • Houd rekening met eventuele rivaliteiten op het Amerikaanse continent
 • Let op tactische patronen en speelgewoonten

Naast het vertrouwen op de belangrijkste statistieken van het toernooi (zie hier), kan het toepassen van deze 5 tips tijdens de Copa America 2024 je voorspellingen alleen maar verbeteren.

Zie de volgende regels voor meer details.

Houd rekening met de lopende series

Bij de Copa America, net als bij elke andere voetbalcompetitie, zijn de vorm en de huidige reeks van een team van grote invloed op het vertrouwen en de mogelijke uitkomst van een wedstrijd.

Als een team in 5-6 wedstrijden niet gewonnen heeft, moet je het succes niet voorspellen. En vice versa.

Neem de tijd om de laatste prestaties van beide partijen te bekijken voordat je een weddenschap plaatst op de Copa America om onaangename verrassingen te voorkomen. Teams in goede vorm verdienen altijd de voorkeur.

Bekijk de opstelling van de deelnemende landen

Formaat Copa America 2024 - VS

Tussen twee ploegen van hetzelfde niveau kunnen spelers op de bank vaak het verschil maken in de beslissing van een wedstrijd. Het is dus de moeite waard om de selectie van elk team van dichtbij te bekijken! 

Vertrouwt het ene team op kwaliteitsvolle invallers en het andere niet? Zelfs als de twee basisteams van hetzelfde niveau zijn, geef dan de voorkeur aan hun succes! 

Bijvoorbeeld, voor Uruguay kan Luis Suarez een frisse wind laten waaien door Darwin Nuñez aan het einde van de wedstrijd in de aanval, terwijl zulke kwaliteitswissels niet mogelijk zijn voor teams als Peru of Paraguay. En dat kan het verschil maken!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Raadpleeg de lijst met afwezigen in deze Copa America

Een andere tip die aansluit bij de vorige is om altijd de lijst met afwezigen te raadplegen voordat je wedt op een Copa America wedstrijd.

Als een belangrijke speler geschorst of geblesseerd is, zal het resultaat dat je van zijn selectie kunt verwachten niet hetzelfde zijn als wanneer hij wel aanwezig is. Dit geldt des te meer voor gemiddelde teams die niet afhankelijk zijn van een grote selectie.

Is Alisson Becker afwezig in het doel van Brazilië? Ederson is er om in te vallen. Als Matt Turner er niet is voor de USMNT, zullen de VS het moeilijker vinden om hem te vervangen in hun linie.

Het is aan jou om te controleren wie er ontbreekt voordat je je weddenschappen plaatst, om ongelukken te voorkomen.

Denk aan rivaliteiten 

Tips voor het voorspellen van de Copa America

Op het Amerikaanse continent zijn er, net als overal elders, rivaliteiten die het scenario van een wedstrijd kunnen beïnvloeden. Spanning, overtredingen, kaarten... het spel kan chaotisch worden en invloed hebben op je verschillende sportweddenschappen. Je moet je er dus van bewust zijn.

Voorbeelden hiervan zijn de Brazilië-Argentinië en Brazilië-Uruguay rivaliteit, maar ook de Chili-Peru rivaliteit (Clásico del Pacífico), Argentinië-Uruguay, en in dit specifieke geval van de Copa America 2024, de Mexico-Verenigde Staten rivaliteit.

Om je winnende voorspellingen op de wedstrijd te maximaliseren, controleer je altijd de mogelijke tegenstellingen tussen de twee teams die betrokken zijn bij je sportweddenschap.

Let op tactische patronen en speelgewoonten

Tot slot, en dit geldt vooral voor weddenschappen op het aantal doelpunten, handicaps of weddenschappen op de doelpuntenmaker, is het essentieel om de tactische patronen van elk land te bekijken voordat je online weddenschappen afsluit.

Terwijl Brazilië en Argentinië speels zijn en de voorkeur geven aan winnende Over weddenschappen, zijn landen als Peru en Paraguay meer gericht op het teamblok, dit keer ten gunste van Under weddenschappen.

Om te schitteren tijdens deze Copa America die in de VS wordt georganiseerd, moet je je ook interesseren voor het spel dat elk team speelt. Net als elke zichzelf respecterende wedder.

Wedden op de Copa America!

Do's en don'ts van succesvolle Copa America voorspellingen

Voorspellingen Copa America 2024

Als je een goede voorspelling wilt doen voor de Copa America in 2024, zijn er ook een aantal valkuilen die je moet vermijden.

Op basis van onze ervaring zijn hier een aantal dingen die je niet moet doen als je wedt op wedstrijden in de Zuid-Amerikaanse competitie: 

 • Je te veel richten op het prestige van een Zuid-Amerikaans team
 • Niet weten wat er op het spel staat in de wedstrijd (kwalificatie? directe uitschakeling?)
 • Wedden op je favoriete team zonder objectief te zijn
 • Inzetten om een verloren weddenschap goed te maken
 • De grote landen bevoordelen zonder na te denken
 • Overdreven live weddenschappen plaatsen

Om niet in de val van de Copa America te trappen, moet je deze 6 praktijken vermijden tijdens elke wedstrijd van de competitie. 

Of je nu wilt wedden op de 1X2, op de doelpuntenmakers of op het aantal doelpunten in de wedstrijden, dit zal je zeker helpen om een paar winnende weddenschappen te pakken.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Copa America statistieken voor je voorspellingen voor 2024

Statistiques Copa America - Football

Wedden op de Copa America als een chef-kok vereist ook een goede kennis van de belangrijkste cijfers van de competitie.

Om je te helpen met je alternatieve weddenschappen, zijn hier de belangrijkste statistieken van het toernooi van de meest recente editie.

 • Gemiddeld aantal doelpunten in de groepsfase: 2.30 doelpunten per wedstrijd
 • Gemiddeld aantal doelpunten vanaf de kwartfinales: 2.38 doelpunten per wedstrijd
 • Gemiddeld aantal doelpunten gedurende het toernooi: 2,32 doelpunten per wedstrijd
 • Wedstrijden met +1,5 doelpunten in de groepsfase: 65%
 • Wedstrijden met +1.5 doelpunten vanaf de kwartfinales: 50%
 • Wedstrijden met +1,5 doelpunten gedurende het toernooi: 61%
 • Wedstrijden met +2,5 doelpunten in de groepsfase: 40%
 • Wedstrijden met +2,5 doelpunten vanaf de kwartfinales: 38%
 • Wedstrijden met +2,5 doelpunten gedurende het toernooi: 39%
 • Wedstrijden met +3,5 doelpunten in de groepsfase: 25%
 • Wedstrijden met +3,5 doelpunten vanaf de kwartfinales: 25%
 • Wedstrijden met +3,5 doelpunten gedurende het toernooi: 25%
 • Wedstrijden waarin beide teams scoren in de groepsfase: 45%
 • Wedstrijden waarin beide teams scoren vanaf de kwartfinales: 38%
 • Wedstrijden met een doelpunt van beide teams gedurende het toernooi: 43%
 • Overwinningen met één doelpunt in de groepsfase: 40%
 • Overwinningen met één doelpunt vanaf de kwartfinales: 50%
 • Overwinningen met één doelpunt gedurende het toernooi: 43%
 • Overwinningen met 2 doelpunten of meer in de groepsfase: 30%.
 • Overwinningen met 2 doelpunten of meer vanaf de kwartfinales: 14%
 • Overwinningen met 2 doelpunten of meer gedurende het toernooi: 25%
 • Meest voorkomende score in de groepsfase: 1-0 (30% van de wedstrijden)
 • Meest voorkomende score vanaf de kwartfinales: 1-0 (38% van de wedstrijden)
 • Meest voorkomende score gedurende het toernooi: 1-0 (32% van de wedstrijden)
 • Verhouding gelijke spelen in de groepsfase: 30%
 • Verhouding gelijke spelen vanaf de kwartfinales: 38%
 • Verhouding gelijke spelen gedurende het toernooi: 32%
 • Verhouding shoot-outs: 38% van de wedstrijden vanaf de kwartfinales

Met het oog op deze statistieken van de Copa America is het beter om te wedden op een laag aantal doelpunten in wedstrijden, en waarom probeer je niet de grote kansen op gelijkspel in de groepsfase?

Vergeet niet dat deze editie van 2024 geen extra tijd biedt bij een gelijkspel in de knock-outfase, behalve in de finale. Dit kan ook gunstig zijn voor gelijke spelen.

Wedden op de Copa America!

Kortom: hoe doe je de juiste voorspellingen voor Copa America 2024 wedstrijden?

Gids voor het wedden op de Copa America 2024

Het kennen van de statistieken, het toepassen van goede voorspellingspraktijken, het leren kennen van de competitie-indeling en het volgen van de voorspellingen van SportyTrader... er is geen geheim voor het maken van een succesvolle Copa America voorspelling: je moet de tijd nemen om alles te bestuderen.

Analyseer de wedstrijden met behulp van onze voorspellingsgids en vertrouw op de voorspellingen van onze specialisten om te proberen te schitteren bij de bookmakers. Je slagingskans bij sportweddenschappen zou deze zomer wel eens ten goede kunnen komen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige Copa America 2024 voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Copa América 2024 - alle odds voor je weddenschappen

20 jun. 2024 - 20:00 Argentinië - Canada
1 1.35
X 5.5
2 9.8
21 jun. 2024 - 20:00 Peru - Chili
1 4.2
X 3.3
2 2.05
22 jun. 2024 - 18:00 Ecuador - Venezuela
1 1.89
X 3.5
2 4.7
22 jun. 2024 - 21:00 Mexico - Jamaica
1 1.62
X 3.9
2 6.25
23 jun. 2024 - 18:00 VS - Bolivia
1 1.25
X 6.3
2 13.5
23 jun. 2024 - 21:00 Uruguay - Panama
1 1.34
X 5.5
2 11
24 jun. 2024 - 18:00 Colombia - Paraguay
1 1.8
X 3.6
2 5.25
24 jun. 2024 - 21:00 Brazilië - Costa Rica
1 1.18
X 8
2 17
25 jun. 2024 - 18:00 Peru - Canada
1 2.9
X 3.2
2 2.65
25 jun. 2024 - 21:00 Chili - Argentinië
1 5.5
X 3.7
2 1.72
26 jun. 2024 - 18:00 Ecuador - Jamaica
1 1.71
X 3.65
2 6
26 jun. 2024 - 21:00 Venezuela - Mexico
1 4.1
X 3.45
2 1.98
27 jun. 2024 - 18:00 Panama - VS
1 7.1
X 4.4
2 1.49
27 jun. 2024 - 21:00 Uruguay - Bolivia
1 1.2
X 7.25
2 15
28 jun. 2024 - 18:00 Colombia - Costa Rica
1 1.53
X 4.05
2 8
28 jun. 2024 - 21:00 Paraguay - Brazilië
1 9
X 4.9
2 1.38

De inhoud van deze pagina en de voorspellingen zijn beoordeeld op 12-06-2024 door ons team van experts. Veel leesplezier en succes met wedden op deze geweldige Copa America 2024!

Alle afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van de IMAGO website.

Topwedstrijden

14/06 21:00
Guatemala
Guatemala
Argentinië
Argentinië
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer