Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe kan ik contact opnemen met Unibet?

Hoe kan ik contact opnemen met Unibet?

Bij een positieve ervaring bij een wedkantoor is de klantenservice van groot belang. Unibet zorgt hier dan ook voor door op zoveel mogelijk platformen aanwezig te zijn voor haar klanten. In dit artikel gaan wij dieper in op deze platformen, waarmee je een antwoord op jouw vraag kunt krijgen. Hierbij wordt er gekeken naar de klantenservice pagina op de website, de veelgestelde vragen op de website, de live chat, e-mail, telefonisch contact en Social Media. 

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!  

Klantenservice pagina

Voordat je überhaupt contact opneemt met Unibet is het belangrijk om zelf op zoek te gaan naar het antwoord op je vraag. Dit scheelt tijd en moeite en Unibet heeft haar website ook dusdanig ingericht dat er veel antwoorden te vinden zijn. Op de website kun je deze klantenservice pagina op verschillende plekken vinden. Allereerst staat er helemaal rechtsboven van de website het kopje ‘hulp’. Wanneer je hierop klikt wordt je doorverwezen naar het helpcentrum van Unibet. Hier kun je ook komen door helemaal onderaan de website, in de grijze balk, onder het kopje ‘Over Unibet’ helpcentrum aan te klikken. Als je op een van deze twee opties klikt kom je dus uit bij het helpcentrum waar de veelgestelde vragen je verder helpen. Lees de Unibet reviews om te zien hoe andere mensen kijken naar de klantenservice van Unibet.

Live Chat

Mocht de klantenservice pagina en de veelgestelde vragen nog geen antwoord bieden op jouw vraag, maak dan gebruik van de live chat. Je kunt de live chat gebruiken wanneer je eerst tussen de veelgestelde vragen op zoek bent gegaan naar een antwoord. Daar krijg je de mogelijkheid om op een ‘neem contact op’ knop te drukken wanneer je meer hulp nodig hebt. Hierbij krijg je drie mogelijkheden: Live Chat, Stuur een bericht of telefonisch contact. De live chat is geopend van maandag tot zondag, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Als je hier een vraag wilt stellen zul je je voornaam, e-mailadres en je vraag moeten typen. Vervolgens zul je even moeten wachten voordat je antwoord krijgt. Bekijk in de tussentijd of er een interessante Unibet Promo Code te vinden is die je kunt gebruiken voor als je geholpen bent met je vraag. De live chat gaat sneller dan e-mail of telefonisch contact.

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!  

E-mail

Mocht je er na de veelgestelde vragen en de live chat nog niet uit zijn, kies er dan voor om een e-mail te sturen naar de klantenservice van Unibet. Hierbij moet je hetzelfde proces volgen als bij de live chat. Je zult eerst tussen de veelgestelde vragen op zoek moeten gaan naar je vraag en wanneer het antwoord niet voldoende is, klik je op de knop ‘neem contact op’. Hierdoor word je opnieuw doorverwezen naar drie mogelijkheden: Live Chat, Stuur een bericht en telefonisch contact. Vervolgens klik je op ‘stuur een bericht’ en zul je doorverwezen worden naar je mailprovider. Het e-mailadres waar de e-mail naar verstuurd zal worden is: info@unibetsupport.nl. In de tijd dat je wacht op een reactie op je e-mail kun je proberen om met een Unibet bonus te spelen op de website.

Neem telefonisch contact op

De laatste manier van contact zoeken met Unibet, is telefonisch. Net als bij de Live Chat en bij E-mail kun je dit vinden als je klikt op ‘neem contact op’. Hier staat de mogelijkheid om te bellen met het telefoonnummer: +31 8000 2298 54. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Mocht je er zelf dus echt niet uitkomen, neem dan telefonisch contact op met Unibet.

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!  

Social media

Ten slotte kun je ook nog altijd proberen om via Social Media contact op te nemen met Unibet. Het bedrijf is actief op Facebook, Twitter en Instagram en zal via deze platforms ook zeker contact willen houden met de klanten.

De klantenservice van Unibet is dus op vele manieren te bereiken. Als eerste kun je zelf op zoek gaan naar een antwoord op je vraag door de veelgestelde vragen te doorzoeken. Hier staan veel vragen over verschillende soorten onderwerpen. Mocht je hier toch geen antwoord op je vraag vinden, ga dan gebruikmaken van de Live Chat. Klik op de knop ‘neem contact op’ en kies de optie voor Live Chat. Mocht het antwoord van de Live Chat ook niet bevredigend zijn, ga dan ook naar het versturen van een e-mail. Als dit ook niet werkt kun je nog telefonisch contact opnemen met Unibet. Deze drie platformen zijn alle drie 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Ten slotte kun je ook nog proberen om via Facebook, Twitter of Instagram contact te krijgen met de klantenservice.

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen of FAQ zijn normaal gesproken op iedere website terug te vinden en dus ook op de website van Unibet. Hier kun je een antwoord vinden op de vragen die het meest gesteld zijn bij de klantenservice van het bedrijf. Hierdoor kan deze sectie jouw mogelijk al antwoorden bieden op jouw vraag zonder dat hier een tussenpersoon bij te pas moet komen. Bovendien gaat dit natuurlijk een stuk sneller dan wanneer je menselijk contact moet zoeken. Bij de veelgestelde vragen heeft Unibet de onderwerpen in twee delen gesplitst. Zo is er het onderdeel ‘Sport’ en ‘Alle onderwerpen’. Bij ‘Sport’ vind je de subonderwerpen ‘Aan De Slag’, ‘Mijn bets’, ‘Live Wedden’, ‘Live Streaming & UTV’, ‘Problemen Oplossen’ en ‘Woordenlijst’. Bij ieder subonderwerp vind je vragen en antwoorden die hier betrekking op hebben. Onder het kopje ‘Alle onderwerpen’ vind je weer andere subonderwerpen. Deze zijn ‘Aankondigingen’, ‘Mijn Account’, ‘Registratie’, Bonus & Promoties’, ‘Stortingen en Opnames’, ‘Verantwoord spelen’, ‘Sport’, ‘Virtual Sport’, ‘Paardenraces’, ‘Casino’, ‘Bingo’, ‘Poker’. Ga dus eerst tussen deze veelgestelde vragen op zoek naar een antwoord op jouw vraag. In het helpcentrum is ook een zoekbalk waardoor je eenvoudig jouw vraag kunt opzoeken.

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!  

Andere vragen over Unibet

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer