Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe betrouwbaar is TOTO?

Hoe betrouwbaar is TOTO

TOTO is de pionier in Nederland als het op weddenschappen aankomt. Bijna 70 jaren waren zij de enige bookmaker in Nederland die met een geldige licentie mocht opereren en daarbij hoort een goed ontwikkelde klantenservice bij. In 2021 kwam een einde aan de alleenheerschappij van TOTO door een versoepeling van de wetgeving. Hierdoor kregen andere (internationale) bookmakers toelating om de Nederlandse markt te betreden. Door die extra concurrentie besloot TOTO om de reeds betrouwbare klantenservice verder te moderniseren.

Vlotte uitbetalingen

Een van de zaken die TOTO gemoderniseerd heeft is de vlotte manier van uitbetalingen. Een heel belangrijk aspect wat ons betreft qua betrouwbaarheid. Eens je de uitbetaling hebt aangevraagd garandeert TOTO dat je de uitbetaling binnen het uur na aanvraag ontvangt. De bookmaker helpt ook graag een handje door je er telkens aan te herinneren dat je best nog eens het rekeningnummer controleert dat je opgaf bij de registratie. Zo ben je zeker dat de juiste som op de juiste rekening terecht komt.

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Transparante houding

Als aanbieder van kansspelen in Nederland is TOTO net zoals alle andere bookmakers onderworpen aan de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Het kan dus heel af en toe voorvallen dat een uitbetaling wat langer tijd vraagt maar daartegenover staat wel een instant bereikbare en transparante klantenservice. TOTO houdt jou bovendien helemaal up-to-date van welke verificatie er moet gebeuren en helpt je hierbij. Instructies worden telkens helder verstuurd via e-mail en naar jouw spelersprofiel op de website.

Bookmaker met een ombudsdienst

Weddenschappen aangaan bij een bookmaker is een handelsproduct als een ander en dat neemt TOTO heel serieus. Stel dat je er toch niet uitkomt met de klantenservice of je bent echt niet tevreden over een bepaald product dan kan je bij TOTO zelfs terecht bij een eigen ombudsdienst. Tot dusver is dit de enige bookmaker die deze dienst aanbiedt. Wat ons betreft enkel een reden te meer om deze bookmaker aan te raden voor nieuwe spelers. 

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!

Andere vragen over TOTO

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer