Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Zo neem je contact op met de klantenservice van Bet365

Hoe contacteer ik Bet365

Wanneer je geld inzet om te wedden en te gokken moet je zeker weten dat je met een betrouwbare partij te maken hebt. Een goede indicator is de klantenservice. Uiteraard zijn er nog veel meer factoren die meewegen bij het vaststellen de betrouwbaarheid van een website waar geld in het spel is. Denk bijvoorbeeld aan een versleutelde verbinding en uitvoerige verificatie van gebruikers. In dit artikel richten we ons specifiek op de klantenservice van Bet365. 

Bet365 is een van de grootste en populairste bookmakers van de wereld. Bovendien heeft het bedrijf een Nederlandse licentie en gok je er dus legaal en veilig. Lees meer hierover op de Bet365 website

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Via welke kanalen is de klantenservice van Bet365 te bereiken?

Bij Bet365 bepaal je helemaal zelf op welke manier je contact opneemt met de klantenservice. Het is bijvoorbeeld gewoon mogelijk om te bellen of zelfs om een brief per post te versturen. De snelste methode is over het algemeen de live chat. Via de website krijg je direct contact en hoef je eigenlijk nooit te wachten. Verder kunnen klanten vragen stellen of hun ongenoegen uiten door een e-mail te sturen. 

Bellen naar de klantenservice van Bet365

Het nummer voor de Nederlandse klantenservice is 0800 020 1652. De medewerkers staan je dus van begin tot eind in het Nederland te woord. Dat is prettig, want inwoners van Nederland zijn vaak op zoek naar deze optie bij grote, internationale bedrijven. Bij Bet365 kun je dus gewoon in je eigen taal contact opnemen. Het is overigens ook een optie om te kiezen voor het Engels. Het valt op dat je bij Bet365 snel iemand aan de lijn hebt. Je hoeft dus niet eindeloos te luisteren naar een bandje met een liedje voordat je eindelijk een medewerker te spreken krijgt. Hierdoor krijg je snel antwoord en dat is vaak geen overbodige luxe wanneer je gaat gokken. Want soms heb je een specifieke vraag die je beantwoord wenst te hebben voordat je een weddenschap plaatst. Een antwoord dat je dagen later ontvangt heeft in zo'n geval weinig nut. De klantenservice van Bet365 staat je snel te woord waardoor je de adviezen onmiddellijk kunt gebruiken. 

De live chat van Bet365 is 24 uur per dag bereikbaar

Wellicht nog sneller dan telefonisch contact is de klantenservice een bericht sturen via de live chat. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Over het algemeen krijg je een Nederlandstalige medewerker te spreken. Maar op minder gangbare tijdstippen kan het voorkomen dat je in het Engels geholpen wordt. De live chat is in korte tijd erg populair geworden. Het is een eenvoudige manier om contact op te nemen. Je doet het gewoon met een paar klikken op de website. Je typt een vraag of klacht in en vervolgens reageert een medewerker van Bet365. Het enige nadeel is dat het nog niet mogelijk is om bestanden en dergelijke mee te sturen. Dat kan handig zijn wanneer je een medewerker duidelijk wilt maken wat je probleem is.

Bet365 is niet alleen een zeer betrouwbare site voor sportweddenschappen en casinogames. Je profiteert als speler ook van aantrekkelijke bonussen. Kijk bijvoorbeeld een tussen dit ruime aanbod van de bonussen bij Bet365.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Het sturen van een e-mail naar de klantenservice

Als je vraag of klacht niet heel urgent is kan het prettig zijn om een e-mail te sturen. Een van de voordelen van deze methode is dat je attachments mee kunt sturen. Denk bijvoorbeeld aan een screenshot met een foutmelding. Dat is helaas (nog) niet mogelijk via de live chat. Ook via de e-mail kun je snel een antwoord verwachten van Bet365. Over het algemeen staat er binnen 1 werkdag een bericht voor je klaar in je mailbox. 

Een brief sturen naar Bet365

Het sturen van een brief is niet meer de meest voor de hand liggende methode. Maar het is alsnog goed om te weten dat Bet365 klanten die optie geeft. Het is logischerwijs wel de methode die het meeste tijd kost. Verder is het niet optimaal dat je de brief naar het Verenigd Koninkrijk moet sturen. Het adres is: Customer Services: Bet365 House, Media Way, Stoke-on-Trent, Staffordshire, ST1 5SZ, United Kingdom

Over het algemeen is dit niet de aangeraden methode. Want het duurt uiteraard vrij lang voordat je een antwoord kunt verwachten. Bovendien dient de brief in het Engels geschreven te worden. Daarom adviseren wij om te kiezen voor een van de andere opties. Die zijn een stuk sneller en directer. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

De kwaliteit van de service van Bet365

Het moet gezegd worden dat de medewerkers van Bet365 erg bekwaam zijn in het beantwoorden van vragen en het te woord staan van klanten. Bovendien zijn ze erg vriendelijk en nemen ze rustig de tijd om jou klacht of vraag af te handelen. Wat ook opvalt is dat de medewerkers daadwerkelijk kennis hebben over Bet365 en je voorzien van nuttige informatie. Dat is een groot voordeel ten opzichte van veel andere helpdesks voor klanten. Vrijwel iedereen kent de problemen die ontstaan wanneer een medewerker eigenlijk weinig kennis heeft van de producten of diensten die geleverd worden. Als klant word je eindeloos heen en weer gestuurd en kan het lang duren voordat je iemand te spreken krijgt met kennis van zaken. Bij Bet365 werkt overduidelijk getraind personeel bij de klantenservice. Hierdoor krijg je een helder en compleet antwoord op je vraag van de eerste medewerker die je spreekt.

Reageert de klantenservice van Bet365 snel op vragen en klachten?

De medewerkers van Bet365 reageren snel wanneer een klant contact opneemt. Wanneer je belt hoef je niet lang te wachten om iemand te spreken. E-mails worden ook erg snel en volledig beantwoord. De live chat is, zoals gezegd, waarschijnlijk de snelste optie. Bovendien krijg je een reactie van een medewerker die verstand heeft van zaken en je dus daadwerkelijk kan helpen. Al met al is de klantenservice van Bet365 uitstekend. 

Interesse in het plaatsen van weddenschappen bij Bet365? Maak dan gebruik van deze bet365 welkomstbonus en maak een vliegende start! 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Andere vragen over Bet365

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer