Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe schrijf ik me uit bij een bookmaker?

Hoe schrijf ik me uit bij een bookmaker?

Als je niet tevreden bent met de sportweddenschappen website waarop je je hebt geregistreerd, of als je besluit niet langer online te wedden, weet dan dat het relatief eenvoudig is om je account te sluiten, ongeacht de bookmaker waarbij je je hebt aangemeld. Meestal gaat het als volgt: log in op je account, ga naar de rubriek "Mijn account" of "Instellingen", zoek naar de optie "Account sluiten" of "Uitschrijven", bevestig je wachtwoord en bevestig de sluiting van je account. Na deze stappen wordt je account definitief gesloten, en zul je niet langer toegang hebben tot de diensten van de bookmaker.

Ontvang een bonus!

Hoe sluit ik mijn spelersaccount bij een bookmaker?

In dit onderdeel zullen we de eerder genoemde stappen verder uitwerken en beschrijven hoe het precies werkt. Niet alle sportweddenschappen websites werken hetzelfde, maar bij de meeste websites gaat het wel op deze of een vergelijkbare manier. Volg deze stappen om je spelersaccount definitief te verwijderen bij een bookmaker:

  1. Log in bij de betreffende bookmaker. Ga naar de website van de desbetreffende sportweddenschappen website en log in op je spelersaccount. Je moet voor een laatste keer inloggen om je uit te schrijven.
  2. Ga naar de rubriek "Mijn account". Eenmaal ingelogd op de website, ga je naar de rubriek die gewijd is aan jouw account. Deze rubriek kan verschillende namen hebben, maar je zult deze altijd gemakkelijk kunnen vinden. Bijvoorbeeld, bij Unibet heet het "Mijn account", terwijl het bij Winamax "Accountinstellingen" wordt genoemd.
  3. Navigeer naar het tabblad "Account sluiten". In deze specifieke rubriek gewijd aan je spelersaccount, vind je vervolgens een tabblad om je profiel te sluiten. Of het nu "Account sluiten", "Stoppen met spelen" of "Zelfuitsluiting" heet, je zult het altijd gemakkelijk in de dropdown-lijst kunnen vinden.
  4. Selecteer de accountsluitingsoptie. Eenmaal op de pagina voor het sluiten van je spelersaccount, volg je eenvoudig de instructies door eerst het vakje aan te vinken dat je wilt uitschrijven.
  5. Voer je wachtwoord in. Voor veiligheidsdoeleinden zal de bookmaker je vervolgens vragen om je wachtwoord in te voeren, dat je normaal gesproken gebruikt om in te loggen. Voer het gewoon in het daarvoor bestemde vak in.
  6. Bevestig de actie. Met je wachtwoord ingevoerd, hoef je alleen nog maar je verzoek tot sluiting van je spelersaccount te bevestigen door op de aangeboden knop te klikken. Zodra je dit doet, wordt je profiel verwijderd en heb je geen toegang meer tot de diensten van de bookmaker. Zo eenvoudig is het om vaarwel te zeggen.

Ontvang een bonus!

Gevolgen van het uitschrijven bij een bookmaker 

Voordat je besluit je uit te schrijven bij een bookmaker, moet je weten dat dit gevolgen zal hebben voor jou en je verschillende weddenschappen. Zodra je je spelersaccount hebt gesloten, zul je niet langer toegang hebben tot je account om te wedden bij de bookmaker. Dit betekent dat je geen nieuwe weddenschappen kunt plaatsen en geen gebruik kunt maken van de diensten en aanbiedingen van de bookmaker. Alle verworven voordelen en bonussen, zoals punten, gratis weddenschappen, virtuele credits, en loyaliteitsbeloningen, zullen niet meer beschikbaar zijn zodra je je account sluit. Daarnaast zal ook de geschiedenis van je sportweddenschappen niet meer toegankelijk zijn. Het is belangrijk om te overwegen of je deze voordelen wilt opgeven voordat je je account sluit. Wat betreft je winsten hoef je je geen zorgen te maken. Deze worden automatisch teruggestort op de bankrekening die je hebt opgegeven bij je inschrijving. Je zult geen actie hoeven te ondernemen om je geld terug te krijgen. Als je redenen hebt om je uit te schrijven, bijvoorbeeld omdat je ontevreden bent met de diensten of omdat je wilt stoppen met online wedden, is het belangrijk om je bewust te zijn van de consequenties. Het kan zijn dat je in de toekomst opnieuw wilt wedden, en in dat geval zul je je opnieuw moeten registreren bij de bookmaker. Houd er echter rekening mee dat je bij dezelfde bookmaker geen nieuwe welkomstbonus kunt krijgen bij een nieuwe inschrijving. Overweeg dus zorgvuldig of het sluiten van je account de juiste beslissing is voor jouw situatie. Als je twijfels hebt, is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van de bookmaker om je vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken voordat je de definitieve beslissing neemt om je uit te schrijven.

Ontvang een bonus!

Mijn bookmaker heeft me teleurgesteld, welke moet ik proberen?

Als je je account bij een bookmaker wilt sluiten, maar toch online wilt blijven wedden, hoef je je geen zorgen te maken! Er zijn tegenwoordig meer dan tien aangename sportweddenschappen websites beschikbaar met aantrekkelijke odds en handige diensten. Het is belangrijk om een keuze te maken op basis van jouw profiel en voorkeuren.

Om je te helpen bij je keuze, kun je onze ranglijst van de beste goksites raadplegen. Deze ranglijst biedt een overzicht van gerenommeerde en betrouwbare online goksites waar je veilig kunt wedden. Je kunt eenvoudig op de link onderaan deze pagina klikken om de ranglijst te bekijken. Bij het selecteren van een nieuwe goksite, kun je letten op factoren zoals de variëteit aan sportevenementen, de kwaliteit van de odds, beschikbare bonussen en promoties, en de gebruiksvriendelijkheid van de website of app. Vergeet niet om ook de algemene voorwaarden en het beleid van de goksite te lezen voordat je je registreert.

Met de juiste keuze kun je doorgaan met het genieten van online sportweddenschappen op een platform dat beter aansluit bij jouw behoeften. 

Het sluiten van je spelersaccount bij een bookmaker is doorgaans een eenvoudig proces. Na verschillende stappen wordt je account definitief gesloten en verlies je toegang tot de diensten van de bookmaker. Houd er echter rekening mee dat het sluiten van je account gevolgen heeft voor je weddenschappen. Je kunt geen nieuwe weddenschappen meer plaatsen en verliest toegang tot bonussen, punten, gratis weddenschappen en loyaliteitsbeloningen. Je winsten worden automatisch teruggestort op de opgegeven bankrekening. Als je op zoek bent naar een andere bookmaker, zijn er tal van opties beschikbaar. Raadpleeg onze ranglijst van beste goksites om een geschikte optie te vinden op basis van jouw profiel en voorkeuren. Kies zorgvuldig en geniet van veilig en plezierig online wedden op een platform dat beter past bij jouw behoeften. 

Ontvang een bonus!

Algemene vragen over bookmakers

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer