Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

De favorieten van het WK 2014

Van 12 juni tot en met 13 juli 2014 beweegt de voetbalwereld op het ritme van het WK in BraziliŽ. Zoom op de grote favorieten bij de bookmakers.

BraziliŽ favoriet


Voor eigen publiek is BraziliŽ logisch favoriet voor het WK. De Brazilianen wonnen de Confťdťrations Cup 2013 en zitten in groep A met landen die ze aan kunnen (KroatiŽ, Kameroen, Mexico), en zullen dus zeker doorstoten naar de 8e finales waar ze tegen een sterker land zullen moeten spelen (Spanje, Chili of Nederland) voordat ze door kunnen gaan. Maar met een droomteam is de SeleÁao voor bijna niemand bang en begint vol zelfvertrouwen aan het evenement. De winkans van 4.25 voor een eindoverwinning van BraziliŽ lijkt ons een beetje laag, maar blijft redelijk.

ArgentiniŽ en Duitsland, de belangrijkste outsiders

Met een enorme ondersteuning van hun publiek dat in grote getale naar BraziliŽ komt moeten de collegaís van Messi minstens tot de kwartfinales komen. In een nogal rustige groep F (Nigeria, BosniŽ, Iran) zal ArgentiniŽ niets cadeau doen. En als de Albiceleste de eerste plaats pakt, speelt het tegen de tweede van de groep van Frankrijk (Zwitserland, Equator, Honduras) in de 8e finale die geen echte moeilijkheden op zou moeten leveren. In de wetenschap dat La Pulga omringd wordt door AguŽro, Di Maria, Higuain of Lavezzi voorin, is het niet moeilijk om ArgentiniŽ te noemen als een van de titelpretendenten. Als u denkt dat ArgentiniŽ een derde ster zal halen, is de beste winkans 6 chez Bwin.


Duitsland heeft alles in huis om het WK 2014 te winnen. Er heeft nog nooit een Europees team een WK op het Amrikaanse continent gewonnen, maar de Mannschaft bezit alle talenten om daar iets aan te doen. De Duitsers zijn op de top van hun kunnen op alle fronten en zijn zich onder leiding van Joachim LŲw perfect bewust van het potentieel van de groep. Duitsland is moeilijk te stoppen. Ze zullen echter wel direct voluit moeten spelen in een pittige groep G (Portugal, USA, Ghana), met als risico dat ze te veel moeten geven voor de finalefases... Een overwinning voor Duitsland wordt aangeboden aan 6bij Betclic.

Spanje moet ervoor werken

Als het om puur potentieel gaat, heeft Spanje een lager niveau dan BraziliŽ, en bevindt zich op het niveau van ArgentiniŽ en Duitsland. Het probleem is dat Spanje in groep B zit met Nederland en Chili en direct de strijd aan moet gaan om uit de groep te komen. De titelhouder en recente winnaar van het Euro 2012 heeft geen geluk gehad bij de trekking want de Spanjaarden zouden in de 8e finales al tegen BraziliŽ aan kunnen lopen als ze in hun groep als tweede eindigen. Spanje is een van de serieuze outsiders van het WK, maar de weg is bezaaid met valkuilen... de winkans van 8 voor een overwinning van de mannen van Del Bosque is niet zo interessant.

Interessante winkansen bij de outsiders?

Bij de outsiders moet BelgiŽ in de gaten gehouden worden, dat in een niet zo gevaarlijke groep zit (Rusland, Korea, Algerije) en in staat is elk team ten val te brengen in de finalefase. De Rode Duivels worden aangeboden aan 16 bij Bwin. Portugal met Cristiano Ronaldo moet ook serieus genomen worden. Als ze uit de groep des doods komen, zijn ze voor niemand meer bang... En ten slotte is er geen WK zonder ItaliŽ, finalist van het Euro 2012 en vol zelfvertrouwen onder de technische leiding van Cesare Prandelli. Portugal en ItaliŽ worden allebei aangeboden tegen een mooie winkans van 26 bij Bwin.

Artikel "De favorieten van het WK 2014" van 15/07/2014

Sportwedden actueel