Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Sure Bet

Wedden met 100% zekerheid dat u wint!!

Wat is een Sure bet?

Als de winkansen die op de verschillende sites worden aangeboden onderling sterk verschillen voor hetzelfde sportevenement, heeft u ongeacht de uitslag van de wedstrijd grote kans winst te maken. Hoe? Door heel eenvoudig op het geheel van de mogelijk resultaten te wedden als de volgende situatie zich voordoet:

1/Winkans 1 + 1/ Winkans 2 +.... + 1/ Winkans n < 1

Bekijk een voorbeeld van een sure bet bij voetbal >>>
Bekijk een voorbeeld van een sure bet bij tennis >>>

Hoe herkent u een Sure bet?

Het is heel moeilijk zoniet onmogelijk zelf een Sure bet te herkennen omdat winkansen sterk wisselen en er enorm veel sportevenementen en bookmakers zijn

Op verschillende internetsites kunt u (gratis) winkans vergelijkers vinden of u kunt zich inschrijven voor een e-mail alert als er zich een kans op een Sure bet voordoet (hiervoor moet u betalen).

De winkans vergelijkers zijn handig als met de beste winkansen wedt en bij verschillende bookmakers een account heeft. Als u denkt dat u hiermee een instrument heeft dat een beslissend onderscheid maakt, vergist u zich; bookmaker passen hun winkansen meestal snel aan als deze afwijken van de rest!

De enige betrouwbare manier om een Sure bet op te sporen is via een e-mail alert. Zodra een sure bet opgespoord is, krijgt u een e-mail alert, dagelijks worden honderden e-mail alerts verstuurd.

Sure bet: ons advies

Om de kosten van deze alert service terug te verdienen en er ook echt profijt van te hebben, moet u:

Terug naar boven