Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

21 april 2024 - 04:00 

Formule 1 - Grand Prix van China

Wedtip :

Hamilton eindigt in de top 6

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $200 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Formule 1 - Grand Prix van China

 door Wesley

Komend weekend wordt er in de Formule 1 de 5e race van het seizoen gereden op het circuit van Shanghai. De GP van China was de afgelopen 4 jaar van de F1-kalender verdwenen door Corona, maar is inmiddels weer helemaal terug. Ditmaal zelfs met een Chinese coureur op de baan, Guanyu Zhou van Sauber.

De meeste overwinningen op het circuit van Shanghai staan op naam van Lewis Hamilton. De 7-voudig wereldkampioen won de GP van China in totaal 6 keer. Dat de excentrieke Brit snel is op deze baan bewees hij afgelopen vrijdag tijdens de sprint kwalificatie. De volgend jaar voor Ferrari rijdende coureur eindigde na een flinke regenbui op de tweede plaats en mag hierdoor op zaterdag tijdens de sprintrace vanaf de eerste rij beginnen.

Dat de regen roet in het eten gooide was overigens ook aan andere resultaten te merken. Zo vloog Verstappen een aantal keren van de baan en had grote moeite zijn RB20 op de baan te houden, ook wist de ervaren Fernando Alonso met een derde plaats te verrassen en Lando Norris behaalde op het nippertje de pole position voor de sprintrace op zaterdag.

Overigens lijkt het erop dat het zondagmorgen wel droog is tijdens de hoofdrace.

$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Formule 1 - Grand Prix van China

  1. Verstappen won nog nooit de GP van China
  2. Hamilton won de GP van China 6 keer
  3. De snelste ronde ooit staat op naam van Michael Schumacher
  4. Verstappen won de laatste GP van Japan
$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Formule 1 - Grand Prix van China voorspelling

Buienradar zal dit weekend in Shanghai de meest gebruikte app zijn. Afgelopen vrijdag tijdens de sprint kwalificatie werd duidelijk dat dit alles overhoop zou kunnen gooien. De verwachtingen op dit moment zijn dat er tijdens de sprintrace een kans is op regen, maar dat het tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag en de hoofdrace op zondagmorgen droog blijft. Wanneer het wel gaat regenen zijn routiniers als Alonso en Hamilton in het voordeel. Wanneer dit niet gebeurt zijn de Red Bulls favoriet. Onze voorspelling voor de GP van China: Lewis Hamilton eindigt in de top 6.  

Wedtip :

Hamilton eindigt in de top 6

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

TOTO: Ontvang €50 aan free bets!

 toto welkomstbonus

Als je nog geen TOTO-account hebt, is dit je kans! Je ontvangt een mooie welkomstbonus als je nu een account aanmaakt. Als je €10 inzet, krijg je vijf keer €10 aan bets, met andere woorden €40 aan freebets!  

Om de welkomstbonus te ontvangen hoef je maar drie dingen te doen. Als eerst open je een account. Dit gaat snel, makkelijk en is uiteraard veilig. Na dat je je account geopent hebt stort je er je geld op, bijvoorbeeld de €10 voor de freebets. Nadat dit gelukt is, ben je vrij om te spelen en je freebets te gebruiken. De vijf free bets van €10 zijn zeven dagen geldig, dus wacht niet te lang. Maak dus nu een TOTO account aan!

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Ontvang de welkomstbonus
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer