Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

21 april 2024 - 04:15 

Luik-Bastenaken-Luik - Luik-Bastenaken-Luik

Wielrennen

Wedtip :

Tadej Pogacar wint

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $200 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Luik-Bastenaken-Luik - Luik-Bastenaken-Luik

 door Domenic Lalieu |

Het wielervoorjaar van 2024 is alweer bijna voorbij. Op zondag 21 april vindt namelijk in België de traditionele afsluiter plaats, namelijk de klassieker Luik-Bastenaken-Luik. Hier zal het volgens de kenners vooral een tweestrijd worden tussen Tadej Pogacar en Mathieu van der Poel. Van der Poel heeft een fantastisch voorjaar er op zitten en Pogacar zal dus ook aan de bak moeten wil hij de Nederlander verslaan. Pogacar won wel al in Strade Bianche en de Ronde van Catalonië en werd ook nog eens tweede in Milaan-Sanremo. Van der Poel won onlangs de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix en werd dit jaar tweede in Gent-Wevelgem. In de vorige twee edities van Luik-Bastenaken-Luik wist Remco Evenepoel telkens te winnen. De jonge Belg is nu echter geblesseerd en zal dus niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Pogacar won de wedstrijd al eens in 2021 en zal hier nu een vervolg aan willen geven. Naast Van der Poel zal hij dan ook rekening moeten houden met renners als Tom Pidcock, Santiago Buitrago, Maxim van Gils en Tiesj Benoot. Gaan deze renners voor een spektakelstuk zorgen in de afsluiter van het voorjaar, of wordt het een solo overwinning voor een van deze renners.
$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Luik-Bastenaken-Luik - Luik-Bastenaken-Luik

  1. De vorige twee edities werden gewonnen door Remco Evenepoel.
  2. Deze klassieker duurt in totaal 254,5 kilometer.
  3. Mathieu van der Poel wist Luik-Bastenaken-Luik nog nooit te winnen.
  4. Tadej Pogacar kwam dit jaar pas in negen wedstrijden in actie.
$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Luik-Bastenaken-Luik - Luik-Bastenaken-Luik voorspelling

De Nederlandse wielerfans zullen naar alle waarschijnlijkheid Mathieu van der Poel opnieuw als favoriet zien voor de eindzege van een wielerkoers. De Nederlander wist Luik-Bastenaken-Luik echter nog nooit te winnen, terwijl Pogacar dit wel lukte. De beste prestatie van Van der Poel bij deze klassieker is zesde, wat hij behaalde in 2020. Bovendien heeft Pogacar de laatste weken een stuk minder wedstrijdkilometers in de benen dan de Nederlander en dus lijkt hij wat ons betreft de favoriet. Onze voorspelling voor Luik-Bastenaken-Luik is: Een overwinning voor Tadej Pogacar.
Wielrennen

Wedtip :

Tadej Pogacar wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!

Welkomstbonus TOTO

TOTO heeft een welkomstbonus voor nieuwe spelers die een account openen! Als je €10 inzet op een 1.5 odd, krijg je vijf free bets van €10 of dus €50! Het is erg simpel. Je opent een account de website van TOTO. Het is snel, gemakkelijk en veilig. Nadat je account geopend is claim je de bonus en stort je minimaal €10. Je zet een gewenst bedrag in van minimaal €10 op een odd boven 1.5 en je ontvangt de gratis weddenschappen ter waarde van €50. Maak dus nu een account aan en word Koning TOTO! 

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Open nu een TOTO-account!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer