Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Cup, Vrouwen live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Voetbal IJsland)

Er zijn geen wedstrijden om te tonen in de categorie Cup, Vrouwen Voetbal vandaag. Hier zijn de wedstrijden voor de komende dagen.


Beker, Vrouwen
IJsland - Cup, Vrouwen
20 apr. 10:00
Dalvik/Reynir
Einherji
- -
21 apr. 09:00
SINDRI
Fjolnir Reykjavik
- -
21 apr. 11:00
Augnablik
Fram
- -
21 apr. 11:00
Smari
Grindavik
- -
22 apr. 14:00
KR Reykjavik
Alftanes
- -
22 apr. 15:15
IA AKRANES
UMF SELFOSS
- -

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Cup, Vrouwen

20 apr. 10:00
Dalvik/Reynir
Einherji
20 apr. 10:00
Haukar Hafnarfjordur
IR Reykjavik
21 apr. 09:00
SINDRI
Fjolnir Reykjavik
21 apr. 10:00
UMF Njardvik
Ih Hafnarfjordur
21 apr. 10:00
Volsungur
Fjardab/Hottur/Leiknir
21 apr. 11:00
Augnablik
Fram
21 apr. 11:00
Smari
Grindavik
22 apr. 14:00
KR Reykjavik
Alftanes
22 apr. 15:15
Afturelding Mosfellsbaer
KH Hlidarendi
22 apr. 15:15
IA AKRANES
UMF SELFOSS
23 apr. 15:15
HK KOPAVOGUR
GROTTA

Statistieken Cup, Vrouwen

Wedstrijden
Gespeelde wedstrijden 31
Gewonnen thuiswedstrijden 45.16 %
Gewonnen uitwedstrijden 45.16 %
Gelijke spelen 9.68 %
Doelpunten
Doelpunten 130
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 4.19
Gemiddeld aantal doelpunten thuis per wedstrijd 2.19
Gemiddeld aantal uitdoelpunten per wedstrijd 2
Sportweddenschappen
Wedstrijden met meer dan 2.5 70.97 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 29.03 %
Beide teams scoren 58.06 %
Geen tegengoals 41.94 %
Kerncijfers
Totaal aantal hoeken 29
Gemiddeld aantal corners per wedstrijd 0.94

Mali Première Division - Volg elke wedstrijd live! 

Als je informatie wilt over de laatste uitslagen die hebben plaatsgevonden in de Mali Premier Division, of de wedstrijden die morgen plaatsvinden, of de actie die op dezelfde dag plaatsvindt, dan bieden SportyTrader's Mali Premier League Livescore pagina's je al deze informatie en meer. De Première Divisie van Mali (voor sponsordoeleinden ook wel Ligue 1 Orange Mali genoemd) werd oorspronkelijk opgericht in 1966 en loopt normaal gesproken van december tot en met augustus.

De hoogste divisie bestaat uit 16 teams die in de loop van de campagne twee keer tegen elkaar spelen. Tot de topteams behoren 23-voudig competitiewinnaar Djoliba en Stade Malien, met Real Bamako als derde grootmacht van het land. Tot de huidige topvoetballers van Mali behoren Amadou Haidara, Chieck Doucoure, Yves Bissouma, Hamari Traore en Moussa Djenepo. Bekende voormalige Malinese spelers zijn Salif Keita, Seydou Keita, Mahamadou Diarra en Frederic Kanoute.

Ontvang de Toto bonus!

Welke data kan ik vinden voor de Mali Première Division op de Livescore dienst? 

Voor veel voetbalfans en wedders is een service die je voorziet van details over de laatste wedstrijden, de resultaten uit het verleden en de huidige stand in de competitie voldoende. Nou, de Mali Première Divisie pagina's bij SportyTrader bieden dit allemaal. Bovendien is er nog veel meer als je eenmaal begint te graven in de gegevens.

Als je een voetbalfan bent die de actie op het hoogste niveau van het Malinese professionele voetbal volgt, dan kun je naast de belangrijkste gegevens die we hierboven hebben genoemd, informatie vinden over alle teams in de divisie, inclusief een verslag van elke wedstrijd die ze hebben gespeeld en elke wedstrijd die ze zullen spelen. Historische gegevens worden in context geplaatst, dus je ziet de ranglijst zoals die was toen de wedstrijd werd gespeeld. Dit is erg handig omdat het makkelijk kan zijn om een resultaat uit zijn verband te rukken als deze informatie niet beschikbaar is. 

Voor de liefhebbers van weddenschappen kun je een enorm scala aan statistische gegevens over de teams in de Première Divisie van Mali volgen. Klik op een komende wedstrijd om een overzicht te krijgen van hoe de teams hebben gepresteerd in hun laatste zes wedstrijden, met het percentage overwinningen, gelijke spelen en nederlagen in die reeks, evenals de gemiddelde statistieken over die wedstrijden voor Totaal aantal doelpunten, Beide teams scoren, Doelpunten gescoord, Doelpunten toegegeven, Wedstrijden met meer dan 2,5 doelpunten en Onder de 2,5 doelpunten. 

Bovendien kun je dan op elk van die afgelopen zes wedstrijden klikken om nog meer informatie over de wedstrijd te krijgen, inclusief gegevens over alle belangrijke statistieken voor die wedstrijd, zoals het aantal corners in de wedstrijd, reserveringen, wissels, de eindstand en nog veel meer. 

Je kunt ook geweldige head-to-head informatie over de twee teams krijgen, die je laat zien hoe ze de laatste paar wedstrijden tegen elkaar hebben gepresteerd en natuurlijk een vergelijking van waar ze staan in de tabel.

Klik op een uitslag van een wedstrijd en je krijgt alle bovenstaande informatie, allemaal bijgewerkt en correct op het moment direct nadat de wedstrijd werd gespeeld. 

Kortom, als je een voetbalfan bent of een liefhebber van weddenschappen die alle informatie wil die belangrijk is over de Mali Premiere League, dan zal het in de gaten houden van de Livescores pagina op SportyTrader voor de competitie je zeker voorzien van alles wat je nodig hebt en nog veel meer. En natuurlijk is alles volledig gratis toegankelijk!

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom zou ik Mali Première Division live scores volgen? 

Zoals we al hebben laten zien, als je gewoon de laatste competitie-informatie wilt zoals wedstrijden, uitslagen of de competitietabel, of je wilt een meer diepgaande blik op de belangrijkste gegevens van de teams in de competitie, specifiek voor weddenschappen, dan is dit een goede reden om de Mali Première Division livescores pagina te bookmarken op je apparaat.

Deze gegevens worden niet alleen in realtime bijgewerkt, maar zijn ook 100% nauwkeurig, zodat je er zeker van kunt zijn dat wanneer je inlogt en de gegevens bekijkt, het de juiste en actuele gegevens zijn die je bekijkt en geen gegevens die dagen, weken of zelfs maanden oud kunnen zijn. 

Het volgen van de gegevens in dit detail is erg handig als je iemand bent die graag onderzoek doet naar de weddenschappen die ze willen afsluiten. Soms kun je de goede odds die je wilt voor een weddenschap in je favoriete competities niet vinden, dus kun je ze misschien ergens anders vinden en met behulp van de gegevens van de Mali Première Division kun je met vertrouwen op deze wedstrijden wedden.

Bovendien biedt de Live pagina ook real-time data updates van alle wedstrijden in de Mali Topflight! Dit betekent dat als je een fan bent van In Play weddenschappen, je toegang hebt tot de belangrijkste gegevens die je nodig hebt om deze weddenschappen nauwkeuriger te maken en jezelf een realistischere kans te geven om een winnende weddenschap te plaatsen!

Ontvang de Toto bonus!

De volgende live Cup, Vrouwen wedstrijden:

20 apr. 2024 - 10:00 Beker, Vrouwen
20 apr. 2024 - 10:00 Beker, Vrouwen
21 apr. 2024 - 09:00 Beker, Vrouwen
21 apr. 2024 - 10:00 Beker, Vrouwen
21 apr. 2024 - 10:00 Beker, Vrouwen
21 apr. 2024 - 11:00 Beker, Vrouwen
21 apr. 2024 - 11:00 Beker, Vrouwen
22 apr. 2024 - 14:00 Beker, Vrouwen
22 apr. 2024 - 15:15 Beker, Vrouwen
22 apr. 2024 - 15:15 Beker, Vrouwen

Onze huidige Cup, Vrouwen voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer