Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

Eredivisie wedden: welke interessante wedopties aan het einde van het seizoen?

|

Het eredivisieseizoen 2021/2022 nadert zijn ontknoping. Welke weddenschappen zijn interessant aan het einde van dit voetbalseizoen? Wij zetten er een paar op een rij.

Eredivisie wedden: weddenschappen einde seizoen 2021-2022

De Eredivisie gaat de eindfase van het seizoen in. De meeste ploegen hebben nog maar zeven duels te spelen dit seizoen, al zijn er nog een aantal clubs die 1 of 2 wedstrijden meer op het programma hebben staan. Welke voetbalweddenschappen zijn interessant om te onderzoeken nu het einde van het eredivisieseizoen in zicht komt? Dat bekijken wij deze week!

PSV kampioen

Eredivisie wedden 2021 2022 kampioen PSV

Laten we beginnen met een interessante weddenschap op de kampioen van de Eredivisie. Op het moment van schrijven staat Ajax twee punten voor op PSV, waarbij de Amsterdammers ook een veel beter doelsaldo hebben. Dat Ajax favoriet is bij de bookmakers is dus niet geheel verrassend. Het verschil in de odds is echter behoorlijk. Voor Ajax staat de quotering momenteel op 1.16, terwijl die voor PSV op liefst 4.95 staat. Ajax en PSV spelen allebei nog tegen twee ploegen uit de top 7. Ajax speelt nog tegen Vitesse en AZ, terwijl PSV nog tegen Twente en Feyenoord speelt. De druk ligt bij Ajax, maar PSV heeft al zes competitieduels op rij ongeslagen, terwijl Ajax nog niet zo lang geleden zwakte toonde tegen Go Ahead Eagles. Een opmerkelijk hoge quotering voor PSV gezien het feit dat beide ploegen elkaar momenteel weinig lijken te ontlopen! Neemt Roger Schmidt aan het einde van het seizoen afscheid met de titel?

Een account aanmaken bij TOTO

AZ top 3 Eredivisie

Eredivisie voorspelling top 3 AZ Alkmaar

AZ zag veel sterkhouders vertrekken aan het begin van dit seizoen, wat resulteerde in een dramatische seizoensstart. Inmiddels staat de club uit Alkmaar dankzij een uitstekende reeks ‘gewoon’ (met winst op o.a. Ajax, Feyenoord en PSV) weer in de top 5, al wist de ploeg van Pascal Jansen de vorige twee duels niet te winnen. Duidelijk is dat Ajax en PSV om de bovenste twee plekken gaan spelen, maar de strijd om de derde plek ligt nog volledig open. Op dit moment staan Feyenoord en FC Twente respectievelijk drie en twee punten boven AZ. De club uit Rotterdam speelt echter nog mee op twee fronten (Conference League), terwijl FC Twente aan een goede serie bezig is, maar niet persé over meer kwaliteit dan AZ lijkt te beschikken en nog tegen zowel Ajax als Feyenoord speelt. AZ eindigde de laatste twee jaar steevast in de top 3. Nee, een zekerheid is de derde plaats niet, maar de Alkmaarders zijn nog volop in de race en de quotering van 5.00 (ten opzichte van 4.00 voor Twente en 1.05 voor Feyenoord) is zeker interessant. Een weddenschap om in de gaten te houden?

Inschrijven bij TOTO en eredivisie weddenschappen bekijken

Laatste plaats of directe degradatie

Degradatie eredivisie 201 2022 wedden - voetbal

Een ander type weddenschap die lucratief kan zijn aan het einde van het seizoen is het voorspellen welke club als laatste eindigt of bij de laatste twee eindigt (en daarmee degradeert). De odds voor PEC Zwolle zijn relatief laag, omdat de ploeg uit Zwolle al het hele seizoen onderaan bungelt. Een weddenschap op Fortuna Sittard als nummer laatst tegen een quotering van 3.00 zou echter ook zomaar eens kunnen uitkomen, terwijl de quotering zeker niet slecht is. Ook de voorspelling dat Willem II (2.10) of Sparta (2.75) bij de laatste twee ploegen eindigen dit Eredivisie seizoen lijkt allesbehalve onrealistisch, terwijl de quoteringen nog zeker correct te noemen zijn. Zeker bij Willem II lijkt het momenteel erg onrustig te zijn, waardoor de Tilburgers weleens een heel lastig seizoenseinde tegemoet kunnen gaan.

Wie denk jij dat er kampioen wordt, wie in de top-3 eindigt en wie er degradeert dit seizoen? Bij diverse bookmakers kun je hier weddenschappen op afsluiten, zoals bij TOTO, dat momenteel een welkomstbonus tot €50 voor nieuwe TOTO-spelers aanbiedt op haar site. Veel voetbalplezier en succes met jouw voetbalweddenschappen!

Naar de welkomstbonus van TOTO

GOKSITE, WELKE KIEZEN?
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden