Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2026 Voorspellingen en wedtips

Vind al onze voorspellingen voor het WK op deze pagina! Gratis voorspellingen en wedtips van voetbalspecialisten voor de wedstrijden op het WK 2026. Aarzel niet om de tips te gebruiken bij jouw weddenschappen op dit prestigieus toernooi!

Introductie en voorspellingen voor het WK voetbal 2026

WK 2026 voorspellingen

Voorspellen en de World Cup zijn één en dezelfde bij SportyTrader! Bereid je voorspellingen voor de World Cup 2026 en de kwalificatiewedstrijden voor met onze voetbalexperts en probeer het meeste uit je sportweddenschappen te halen bij de bookmakers.

De 23e editie van de FIFA World Cup, die tussen 11 juni en 19 juli wordt gehouden in Canada, de Verenigde Staten en Mexico, belooft prachtig te worden en een bron van talloze online weddenschappen.

Wie wint de trofee na Argentinië in 2022? Hoe kun je elke kwalificatiewedstrijd correct voorspellen? Welke statistieken moet je weten? We onthullen alles op deze pagina over voorspellingen voor het WK 2026.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Voorspellingen WK 2026: wie wint het WK 2026?

Voorspelling winnaar WK 2026

Omdat de kwalificatierondes nog niet eens begonnen zijn, vooral in Europa, is het natuurlijk nog veel te vroeg om een precieze en uitgewerkte voorspelling te doen voor de toekomstige winnaar van het WK 2026.

Maar een aantal landen springen er al uit bij de bookmakers, waaronder natuurlijk Frankrijk. Les Bleus van Didier Deschamps hebben veel talent in huis en hebben dat bewezen op de laatste twee toernooien, toen ze de trofee wonnen in 2018 en een wrede nederlaag leden op strafschoppen in de finale in 2022.

Op dit moment is het Frankrijk van Kylian Mbappé de favoriet bij SportyTrader en als je nu je weddenschappen wilt plaatsen, is het Franse team waarschijnlijk het team om op te wedden. Onze voorspelling voor de winnaar van het WK 2026: Frankrijk gekroond tot wereldkampioen!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Voorspelling winnaar Wereldkampioenschap 2026 - De kansen voor de titel:

 • Frankrijk - 5.50
 • Brazilië - 7.00
 • Engeland - 9.00
 • Spanje - 10.00
 • Argentinië - 10.00
 • Duitsland - 11.00
 • Portugal - 15.00
 • Nederland - 17.00
 • Italië - 21,00
 • België - 31.00

Kansen afkomstig van bet365.nl

Voorspelling topscorer van het WK: Wie krijgt de Gouden Schoen?

Voorspelling topscorer WK 2026

Naast de mogelijkheid om te wedden op de toekomstige kampioen, bieden de bookmakers je ook de kans om de topscorer van de competitie te voorspellen. Het lijkt misschien nog te vroeg om dit te zeggen, maar hier zijn een paar namen om in de gaten te houden voordat het toernooi begint en vooral tijdens de kwalificatierondes:

 • Kylian Mbappé (Frankrijk)
 • Julian Alvarez (Argentinië)
 • Harry Kane (Engeland)
 • Darwin Nunez (Uruguay)
 • Alvaro Morata (Spanje)
 • Romelu Lukaku (België)
 • Victor Osimhen (Nigeria)

Wat betreft voorspellingen kan de SportyTrader redactie je alleen maar aanraden om de Mbappé odds te proberen wanneer ze beschikbaar komen. Op een andere planeet tijdens het WK in Qatar met 8 doelpunten, zal het wonderkind uit Bondy de favoriet zijn om bovenaan te eindigen, of het nu tijdens de kwalificaties is of tijdens het toernooi, als Frankrijk zich weet te kwalificeren natuurlijk.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Beginner gokkers - Hoe werkt het WK 2026 en de kwalificatieperiode?

Hoe werkt het WK voetbal 2026

Voordat we in detail ingaan op de samenstelling van de kwalificatiegroepen voor het WK 2026, praten we eerst over de hoofdzaken: het formaat en de organisatie van de competitie.

Kwalificatie

In de kwalificatieperiode, die loopt van 7 september 2023 tot de herfst van 2025, zullen in totaal 211 teams strijden om één van de 45 overgebleven tickets voor het WK. Er moet worden opgemerkt dat er 48 deelnemers aan het toernooi zullen zijn, maar dat er al 3 tickets zijn gereserveerd voor de gastlanden.

In totaal zullen deze kwalificatiewedstrijden worden opgedeeld in 6 confederaties, elk met een verschillend aantal plaatsen. De AFC (Azië) confederatie zal 46 teams samenbrengen en zal 8 of 9 plaatsen aanbieden. CAF (Afrika) brengt 54 teams samen en biedt 9 of 10 plaatsen. CONCACAF (Noord-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied) brengt 35 ploegen samen en biedt tussen de 6 en 8 kwalificatieplaatsen aan, waarvan er 3 al door de gastlanden zijn bezet). CONMEBOL (Zuid-Amerika) telt 10 teams en biedt 6 of 7 plaatsen om deel te nemen aan dit WK. De OFC (Oceanië) biedt slechts één of twee plaatsen aan voor de 11 teams die meedoen aan de kwalificaties. En tot slot zal de UEFA (Europa) in totaal 55 teams samenbrengen, voor 16 plaatsen voor het WK van 2026.

Merk op dat het aantal plaatsen niet vaststaat voor 5 van de 6 confederaties, omdat er intercontinentale play-offs moeten worden gestreden voor de laatste tickets. Tot zover de kwalificatie!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Het hoofdtoernooi

En er is wat belangrijke informatie om in gedachten te houden als het gaat om het toernooi zelf, dat alles zou kunnen veranderen als het gaat om je toekomstige WK voorspellingen over de wedstrijd of de kwalificatiewedstrijden.

Voor het eerst in de geschiedenis zullen 48 landen zich kwalificeren voor het WK 2026 (voorheen 32). Dit betekent dat al deze landen worden verdeeld in 12 groepen (in plaats van 8) van vier voor de groepsfase.

De groepsfase, ook wel bekend als de groepsfase, is gebaseerd op een eenvoudig principe: alle landen in dezelfde groep spelen één keer tegen elkaar, met als doel bij de beste twee (van de vier) te eindigen.

Kwalificatie voor de knock-outwedstrijden is voorbehouden aan de twee best geëindigde landen in elke groep, dus elk land is gemotiveerd om op een van deze twee plaatsen te eindigen. Opgemerkt moet worden dat 8 van de 12 best geplaatste ploegen op de derde plaats zich ook kwalificeren. In totaal gaan 32 landen door naar de knock-outfase.

Dit is een klassieke knock-outfase, met de ronde van zestien (nieuw in de competitie van dit jaar) in één wedstrijd, gevolgd door de ronde van acht, de kwartfinales, de halve finales en de langverwachte grote finale. Een speciaal onderdeel van het evenement is de beslissingswedstrijd tussen de twee verliezende halve finalisten.

Er liggen een aantal geweldige weddenschappen op je te wachten tijdens het WK, dus aarzel niet om onze analyse van het toernooi te bekijken. Elke voorspelling is de moeite waard in deze editie.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze voorspelling voor de WK-kwalificatie van 2026

Wil je meer weten over de kwalificatiefase van het WK 2026? Hieronder vind je onze voorspelling voor de kwalificatiewedstrijden per wereldzone.

UEFA-zone (Europa)

Zone UEFA WK 2026

De landen worden verdeeld in 12 groepen van 5 of 6 teams en de winnaars van elke groep kwalificeren zich rechtstreeks voor het WK van 2026. In een tweede fase nemen de teams die als 2e eindigen in elke groep, evenals 4 teams uit de UEFA Nations League 2024/2025, deel aan play-offwedstrijden, verdeeld in vier play-offronden met elk vier teams en één kwalificatiewedstrijd. De samenstelling van de kwalificatiegroepen voor de Europese Conferentie is nog niet bekend.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

CONMEBOL-zone (Zuid-Amerika)

Zone CONMEBOL WK 2026

De indeling voor Zuid-Amerika is sinds 1998 niet veranderd: één groep, thuis- en uitwedstrijden, waarbij de beste zes zich rechtstreeks kwalificeren, terwijl het als zevende geplaatste team de continentale play-offs moet spelen. Brazilië, Argentinië, Uruguay, Colombia, Peru, Chili, Paraguay, Bolivia, Venezuela en Ecuador zijn de landen in kwestie.

Dit zijn de eerste wedstrijden die worden gespeeld in deze kwalificatiewedstrijden, die beginnen in september 2023. Natuurlijk zijn er duidelijke favorieten in deze groep, met Brazilië en Argentinië aan kop, zoals vaak het geval is. Achter hen staan echter een aantal landen met de kwaliteiten die nodig zijn om zonder problemen het WK van 2026 te bereiken. Onze CONMEBOL kwalificatie voorspelling: Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili, Colombia, Peru en Paraguay kwalificeren zich voor het WK 2026!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

CAF-zone (Afrika)

Zone CAF WK 2026

De kwalificatiewedstrijden voor de Afrikaanse zone worden in twee delen opgesplitst. Eerst worden de landen verdeeld in 9 groepen van 6, waarbij alleen het eerst geplaatste team zich rechtstreeks kwalificeert voor het WK van 2026!

In de tweede fase spelen 4 van de 9 beste tweede plaatsen in een minitoernooi (halve finales en finale) om zich te kwalificeren voor de intercontinentale play-off.

En in bijna elke groep is er een duidelijke favoriet voor de toppositie en een ticket voor het WK. Onze CAF-kwalificatievoorspelling: Egypte, Senegal, Nigeria, Kameroen, Marokko, Ivoorkust, Algerije, Tunesië en Mali kwalificeren zich voor het WK van 2026!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

CONCACAF-zone (Noord-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied)

Zone CONCACAF WK 2026

Hier zal het format worden herzien, en vergeet niet dat 3 landen zich al hebben gekwalificeerd als gastheer: Canada, Mexico en de Verenigde Staten.

Voor deze kwalificatiewedstrijden in de zone Noord-, Midden-Amerika en de Caraïben worden 30 teams verdeeld in 6 groepen van 5 teams, die één wedstrijd spelen (twee thuis en twee uit, dus geen thuiswedstrijd). De beste twee teams in elke groep kwalificeren zich voor de volgende ronde.

Tot slot worden de 12 overgebleven teams verdeeld in 3 groepen van 4, die dit keer uit- en thuiswedstrijden spelen tussen september en november 2025. De beste teams in elke groep kwalificeren zich rechtstreeks voor het WK van 2026, terwijl de twee beste runners-up door de intercontinentale play-offs gaan om te proberen het WK te bereiken.

Ook voor deze zone is de samenstelling van de groepen nog niet bekend.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

AFC-zone (Azië)

Zone AFC WK 2026

Er is nog een lange weg te gaan om het WK van 2026 te bereiken, want de kwalificatierondes zijn verdeeld in 5 rondes!

Eerst komen de 22 laagst gerangschikte landen op de UEFA-ranglijst tegen elkaar uit in play-offs (twee wedstrijden) om te proberen de tweede ronde te bereiken.

Vervolgens worden 36 teams verdeeld in 9 groepen van 4 teams en spelen tegen elkaar over twee legs, waarbij alleen de beste twee teams in elke groep zich kwalificeren voor de derde ronde.

In deze fase van de kwalificaties blijven er nog maar 18 landen over, verdeeld in 3 groepen van 6. Hier wordt het interessant, want de twee beste teams kwalificeren zich rechtstreeks voor het WK van 2026!

Maar voor de ploegen die de 3de of 4de plaats in elke groep bezetten, gaat het kwalificatietoernooi verder: zij worden verdeeld in 2 groepen van 3 landen en de twee winnaars van de twee groepen boeken ook hun ticket voor het Wereldkampioenschap voetbal.

Als afsluiter van deze 5e ronde spelen de twee runners-up (uit de vierde ronde) tegen elkaar over twee wedstrijden, waarbij de winnaar een ticket voor de intercontinentale play-offs verdient!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

OFC-zone (Oceanië)

Zone OFC WK 2026

Tot slot zal de OFC (Oceanië) Zone slechts één of twee plaatsen bieden voor een totaal van 11 teams die deelnemen aan de kwalificatiefase. Meer informatie hierover volgt de komende dagen.

Zo zie je maar, onze verschillende voorspellingen voor de WK-kwalificatiewedstrijden van 2026. Om je kennis over het WK te vergroten en ervoor te zorgen dat je alle kaarten in handen hebt voor je sportweddenschappen, bieden we je nu een volledige evaluatie van het toernooi. Tips voor het plaatsen van de juiste weddenschappen en volledige statistieken: alles wat je moet weten om de juiste WK-voorspellingen te doen!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Hoe maak je goede wedstrijdvoorspellingen en WK-weddenschappen?

Voorspellingen WK voetbal 2026

Om betrouwbare voorspellingen over het toernooi te doen, zijn er een aantal goede tips die je kunt gebruiken. Dit raden we je aan: :

 • Analyseer de collectieve vorm van de twee teams
 • Bestudeer de vorm van belangrijke spelers
 • Kijk of er afwezigen zijn
 • Houd rekening met de gebruikelijke tactieken
 • Kijk naar het laatste onderling resultaat
 • Neem de psychologische waarde van de wedstrijd in overweging

Met deze 6 best practices zou je in staat moeten zijn om betrouwbaardere analyses te maken van de wedstrijden van het WK 2026 en zo je kansen op succes te vergroten. Een korte beschrijving van elke best practice vind je in de paragrafen hieronder.

Analyseer de collectieve vorm van de twee teams

Om te wedden op een WK-wedstrijd moet je natuurlijk de vorm kennen van de twee landen die tegenover elkaar staan. Hiermee bedoelen we pure analyse van recente resultaten, maar niet alleen dat.

Je moet bijvoorbeeld kijken naar de prestaties van beide partijen. Kijk niet alleen naar de huidige prestaties van elk team (winst, gelijkspel, nederlaag), maar neem ook de tijd om eerdere wedstrijden te bekijken of op zijn minst de statistieken te lezen.

Hoeveel kansen hebben de landen gecreëerd? Hoeveel schoten, corners, vrije trappen? Hoeveel overtredingen zijn er begaan, hoeveel kaarten zijn er getoond, hoeveel kansen zijn er benut? Al deze vragen moeten bestudeerd worden. Dat is de enige manier om een goed beeld te krijgen van de collectieve vorm van een team.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De vorm van belangrijke spelers bestuderen

Hulp met sportweddenschappen - WK voetbal 2026

Paolo Rossi in 1982 met Italië, Diego Maradona in 1986 met Argentinië, Romario in 1994 met Brazilië, Zinédine Zidane in 2006 met Frankrijk, Luka Modric in 2018 met Kroatië, Lionel Messi met Argentinië in 2022... de carrières van landen zijn vaak afhankelijk van de prestaties van hun sterren.

Daarom is het belangrijk om de vorm van de belangrijkste spelers van elk land te bestuderen voordat je op een wedstrijd wedt. Als bijvoorbeeld de twee beste spelers van een team in slechte vorm zijn voor een wedstrijd (bijvoorbeeld Son met Zuid-Korea, Mbappé met Les Bleus of Kane met Engeland), kun je beter geen overwinning voorspellen.

Vergeet niet dat er in het moderne voetbal geen 'kleine teams' meer zijn en dat wedstrijden vaak worden beslist door de verschillen die worden gecreëerd door sterspelers. Als een land niet zijn beste speler in vorm heeft, wees dan op je hoede.

De tegenovergestelde redenering geldt als een belangrijke speler in topvorm is met zijn team (in dat geval is het intelligent om een gunstig resultaat te voorspellen).

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Controleer op afwezigheden

Neem altijd de tijd om eventuele afwezigen te controleren voordat je een voorspelling doet. Schorsing, blessure, keuze van de coach... er kunnen veel redenen zijn voor een grote afwezigheid op een FIFA Wereldkampioenschap. Laat je dus niet misleiden bij het plaatsen van je online sportweddenschappen op het WK 2026.

We raden je sterk aan om te wachten tot je de officiële teamopstellingen kent voordat je voorspellingen doet. Zelfs als je niet de moeite hebt genomen om dit van tevoren te weten te komen, kun je de afwezigheid van een belangrijke speler in een mum van tijd zien.

Is Mbappé niet beschikbaar voor Les Bleus? Courtois voor België? Memphis Depay voor Nederland? Het zullen zeker niet dezelfde teams zijn. Neem dus altijd de moeite om te controleren of er afwezigen zijn voor de wedstrijd waar je op wilt wedden.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Houd rekening met de gebruikelijke tactieken

Advies wedden - WK 2026

4-4-2, 4-3-3, 3-4-3 of 4-2-3-1... de tactieken die de coaches gebruiken kunnen sterk variëren in een competitie zo divers als het WK voetbal.

Het is daarom belangrijk om te weten hoe elk team gewoonlijk speelt, om te bepalen hoe moeilijk het zal zijn om de tegenstanders te domineren (of niet).

Bijvoorbeeld, tegen een land dat graag verdedigend speelt en op de counter afkomt, kan een team dat niet gewend is om dit spel te spelen het moeilijk vinden om door te breken. Hetzelfde geldt voor een land dat zelden weerstand biedt aan de druk van zijn tegenstanders. Paraguay bijvoorbeeld, waarvan de spelers minder technisch zijn dan die van de Europese topteams, zou het moeilijk kunnen vinden om weerstand te bieden aan een land dat vrij intense druk uitoefent.

Om je te helpen de best mogelijke voetbalvoorspelling te doen, moet je geïnteresseerd zijn in het tactische aspect van elk team. Zo kun je je voorspellingen verfijnen en dus zo veel mogelijk winnende weddenschappen verzamelen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kijk naar het laatste onderling resultaat

Hoewel het toernooi elk jaar nieuwe landen verwelkomt, is het een feit dat dezelfde teams vaak betrokken zijn bij de eindfase van het WK.

Frankrijk, Spanje, Engeland, Brazilië, Duitsland, Argentinië... de historische giganten staan vaak in de WK-opstelling en dat betekent dat sommige teams reikhalzend uitkijken naar een weerzien.

Neymar en zijn teamgenoten denken bijvoorbeeld nog steeds aan de vernedering van 2014 tegen de Duitsers (1-7), terwijl de Belgen altijd uit zijn op revanche tegen Les Bleus, sinds het beroemde verlies in de halve finale in 2018. Zoals je hebt begrepen, is het doel om de laatste ontmoetingen tussen elk land te observeren met het oog op het detecteren van een zekere vijandigheid, een verlangen naar wraak of gewoon een minderwaardigheidscomplex.

Door te kijken naar de laatst gespeelde duels krijg je een beter idee van de psychologische context van de wedstrijd en kun je dus de best mogelijke voorspelling doen voor jouw wedstrijd. Vergeet deze controle nooit.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Denk aan het psychologische aspect van de wedstrijd

Wedtips en advies wk 2026

Ten slotte is de zesde manier om goede voorspellingen te doen om rekening te houden met het mentale en psychologische aspect van de wedstrijd. Met andere woorden, je moet de motivatie van elke speler en elk team kennen, de druk die hen omringt (supporters, journalisten, voorzitter, etc.), of ze wel of niet zullen schitteren in de wedstrijd en hun ervaring op het hoogste niveau.

Voor een weddenschap op knock-outwedstrijden is het bijvoorbeeld altijd beter om het succes van een ervaren land te voorspellen, zelfs als ze sinds het begin van het evenement minder goed hebben gespeeld dan hun tegenstanders. Van Jorginho en Antoine Griezmann tot Harry Kane en Cristiano Ronaldo, het WK 2026 zou wel eens veel ervaren spelers aan beide kanten bij elkaar kunnen brengen. Deze spelers zullen een echte aanwinst zijn voor hun nationale teams terwijl ze zich voorbereiden op het toernooi.

Een aantal factoren kan het resultaat van een wedstrijd beïnvloeden, van de psychologische context tot de gebruikelijke tactiek, om nog maar te zwijgen over de vorm van de belangrijkste spelers en de afwezigen. Maak er een gewoonte van om ze altijd te bestuderen als je steeds betere sportvoorspellingen wilt doen. Dit is wat de experts te zeggen hebben.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Wat je moet vermijden bij het maken van sportvoorspellingen voor het WK 2026

Naast de goede praktijken die hierboven zijn genoemd, moet je je er ook van bewust zijn dat er een aantal dingen zijn die je absoluut moet vermijden als je wilt slagen. Deze zijn onder andere:

 • Wedden zonder de wedstrijd te analyseren
 • Wedden op kleine kansen zonder reden
 • Prioriteit geven aan te veel gecombineerde (multi) odds
 • Proberen een verloren weddenschap goed te maken
 • Wedden op wedstrijden waar niets op het spel staat

Helaas trappen veel beginnende voorspellers vaak in een van deze valkuilen tijdens een grote wedstrijd van het FIFA vlaggenschip. Doe er dus alles aan om niet in de val te lopen.

Onthoud dat het bij sportweddenschappen gaat om de kwaliteit van de analyse en de kansen, niet om de kwantiteit. Een goede sportanalyse en een weddenschap met een quotering van 2,25 zal altijd winstgevender zijn dan 10 weddenschappen met een quotering van 1,50 zonder de tijd te hebben genomen om naar de gebeurtenissen te kijken.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De statistieken die je moet weten voor je WK-voorspellingen voor 2026

Statistieken WK 2026 - Sportwedden

Nu je weet wat gokkers het beste kunnen, is het tijd om een paar nuttige WK statistieken te bekijken. Om zoveel mogelijk winnende voorspellingen te kunnen doen voor de FIFA World Cup 2026 moet je de belangrijkste cijfers van de wedstrijd kennen, zodat je steeds nauwkeurigere analyses kunt maken.

Om je te helpen de best mogelijke weddenschappen af te sluiten tijdens het toernooi, hebben onze voetbalexperts besloten om je de belangrijkste cijfers te presenteren, gebaseerd op de laatste editie (2022). Veel leesplezier!

Statistieken voor je weddenschappen op het WK 2026

 • Gemiddeld aantal doelpunten: 2.68%
 • Wedstrijden met +0,5 doelpunten: 89,1%
 • Wedstrijden met +1.5 doelpunten: 73.4%
 • Wedstrijden met +2.5 doelpunten: 46.9%
 • Wedstrijden met +3.5 doelpunten: 25%
 • Wedstrijden met +4,5 doelpunten: 18,8%
 • "Beide teams scoren: ja": 46%
 • Kwartier met meeste doelpunten: 76-90 (24,4%)
 • Kwartier met minste doelpunten: 0-15 (8,7%)
 • Doelpunten in eerste helft: 39%
 • Doelpunten in tweede helft: 61%
 • Topscorer: Kylian Mbappé (8 doelpunten)
 • Aantal spelers met meer dan 3 doelpunten: 4

Dus na het lezen van deze statistieken zou het WK geen geheimen meer voor je moeten hebben. Natuurlijk kunnen deze cijfers per editie verschillen, maar ze zijn nog steeds consistent met wat we tijdens vele edities van de competitie hebben gezien. Aarzel niet om ze te gebruiken bij je voorspellingen voor elke wedstrijd in het toernooi van 2026.

Dat brengt ons bij de conclusie van deze pagina over de FIFA World Cup 2026? Voor nog meer analyse nodigen we je uit om onze voorspellingen voor elke wedstrijd van het WK eerder op deze pagina te raadplegen. Ze zijn onderzocht, doordacht en geschreven door een team van gepassioneerde experts. Je kunt ze dus zonder mate lezen en gebruiken als inspiratie voor je succes bij de bookmakers. We wensen je veel succes!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige WK 2026 voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

WK 2026: de beste odds voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Om 100% van het toernooi te volgen is onze WK 2026 kansenvergelijker gratis beschikbaar, net als onze live WK 2026 Livescore. Perfect om het hele toernooi van te genieten!

Topwedstrijden

31/05 14:45
Nederland V
Nederland V
Finland V
Finland V
31/05 15:00
Engeland V
Engeland V
Frankrijk V
Frankrijk V
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer