Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

2022 WK Voorspellingen en wedtips

Vind al onze voorspellingen voor de WK kwalificaties, play-offs en het WK op deze pagina! Gratis voorspellingen en wedtips van voetbalspecialisten voor de wedstrijden in aanloop naar en tijdens het WK 2022. Aarzel niet om de tips te gebruiken bij jouw weddenschappen op voetbal!

Presentatie en voorspellingen voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022

Voorspelling WK 2022

Bron: www.fifa.com

WK’s en voorspellingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor SportyTrader! Bereid je voorspellingen voor de Wereldbeker 2022 voor met onze voetbalexperts en haall het meeste uit je sportweddenschappen bij de verschillende bookmakers. De 22e FIFA Wereldbeker, die tussen 20 november en 18 december in Qatar wordt gehouden, belooft een schitterend evenement te worden en een geweldige kans voor online weddenschappen. Wie volgt Frankrijk op en zal de trofee mee naar huis nemen? Hoe voorspel je elke wedstrijd? Wat zijn de statistieken om op te letten? Op deze pagina gewijd aan het voorspellen van het WK geven zij antwoord op al deze vragen. Verwacht ook dit jaar veel actie bij de bookmakers.

ZEbet biedt hier een bonus

Beginnende gokkers - Hoe werkt het WK 2022?

Opzet WK 2022

Voordat we ingaan op de voorspellingen van onze experts rond de wereldbeker (zie hieronder), laten we het eerst over de basis hebben: de opzet en de organisatie van het toernooi.

Het is de laatste editie, voordat het toernooi in 2026 wordt uitgebreid tot 48 landen, dat de 32 gekwalificeerde teams strijden om de wereldtitel. In een eerste instantie worden al deze teams verdeeld in acht groepen van vier.

Deze eerste fase, ook bekend als de groepsfase, vindt plaats tussen 20 november en 2 december 2022. Het principe is eenvoudig: alle landen in een groep spelen één keer tegen elkaar, met als doel bij de beste twee (van de vier) te eindigen. Kwalificatie voor de knock-out wedstrijden is voorbehouden aan de twee besten in elke groep, vandaar de motivatie voor elk land om op één van deze twee plaatsen te eindigen. Met twee kwalificatieplaatsen per groep (acht in totaal), gaan er dus 16 landen door naar de knock-outfase.

Deze knock-outfase, die tussen 3 december en 18 december 2022 wordt gespeeld, is dan klassiek, met knock-outrondes over één wedstrijd, gevolgd door kwartfinales, halve finales en de langverwachte grote finale. Een bijzonder kenmerk van het evenement is dat er ook een play-off om de derde plaats zal plaatsvinden tussen de twee verliezende halve finalisten (17 december). Er liggen dus een aantal mooie weddenschappen opklaar voor het WK, dus aarzel niet om de toernooianalyse te bekijken. Elke voorspelling is de moeite waard!

ZEbet biedt hier een bonus

Hoe kom je tot betrouwbare voorspellingen?

Hulp bij voorspellen - WK 2022

Om betrouwbare voorspellingen over dit toernooi te kunnen doen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke variabelen. Volgens onze experts doe je er verstandig aan: 

 • De vorm van de twee teams te analyseren
 • De vorm van de belangrijkste spelers te bestuderen
 • Te letten op mogelijke afwezigen  
 • Rekening te houden met de gebruikelijke tactieken en opstellingen
 • Te kijken naar de laatste onderlinge resultaten 
 • Het psychologische aspect van de wedstrijd in te schatten.

Met behulp van deze 6 stappen moet je in staat zijn betrouwbaardere analyses te maken rond de wedstrijden van het WK 2022, en zodoende dus je kansen op succes te vergroten. In de onderstaande paragrafen wordt een korte beschrijving van elke stap gegeven.

Maak vandaag nog een account aan bij Bet365

Analyseer de vorm van beide teams

Om succesvol te wedden op een wedstrijd, is het natuurlijk belangrijk om de vorm kennen van de twee landen die tegenover elkaar staan te kennen. Dit betekent een analyse van recente resultaten, maar dat alleen is niet genoeg. Je kunt ook kijken naar de manier waarop deze resultaten tot stand zijn gekomen, staar je de dus niet blind op de resultaten (winst, gelijkspel, verlies), maar neem ook de tijd om eerdere wedstrijden te bekijken of op zijn minst de statistieken te bestuderen. Hoeveel kansen hebben de teams gecreëerd? Hoeveel schoten, corners, vrije trappen? Hoeveel overtredingen zijn er gemaakt, hoeveel kaarten zijn er gevallen, hoeveel kansen zijn er benut? Al deze vragen zullen moeten worden geanalyseerd voor een zo accuraat mogelijk beeld van de vorm van een team.

Bestudeer de vorm van de belangrijkste spelers

Vorm sterspelers - WK 2022

Paolo Rossi in 1982 voor Italië, Diego Maradona in 1986 voor Argentinië, Romario in 1994 voor Brazilië, Zinédine Zidane in 2006 voor Frankrijk of Luka Modric in 2018 voor Kroatië... de prestaties van een land zijn vaak afhankelijk van het spel van hun sterren. Daarom is het van essentieel belang om de vorm van de belangrijkste spelers van elk land te bestuderen, alvorens op een wedstrijd in te zetten n. Als de twee beste spelers van een ploeg bijvoorbeeld slecht in vorm zijn in aanloop naar een wedstrijd (bv. Mbappé en Kanté bij Frankrijk of Memphis en van Dijk bij Nederland), dan is het beter om niet te rekenen op een overwinning van hun team. Vergeet niet dat er in het moderne voetbal geen ‘kleine teams’ meer zijn en dat het vaak de sterspelers zijn die het verschil maken. Wees dus op je hoede als de beste speler van een land niet niet in topvorm steekt.. De omgekeerde redenering geldt als een belangrijke speler met zijn team in topvorm verkeert (dan is het slim om een overwinning te voorspellen).

Open een account bij Bet365

Controleer de afwezigen

Voordat je een weddenschap aangaat, is het van essentieel belang om aan beide kanten na te gaan of er afwezigen zijn. Schorsingen, blessures, of een beslissing van de coach... de redenen voor een belangrijke afwezige zijn talrijk tijdens een WK. Trap dus niet in deze val bij het plaatsen van uw online sportweddenschappen, daarom raden wij je ten zeerste aan te wachten tot je de officiële opstelling van de teams kent alvorens je geld in te zetten. Zelfs zonder vooraf te informatie in te winnen mer je zo in enkele ogenblikken de afwezigheid van een belangrijke speler op. Mbappé start niet voor Frankrijk? Courtois voor België? Memphis Depay voor Nederland? Een dergelijke bericht verandert de verwachtingen voor een wedstrijd. Neem dus altijd de moeite om te controleren of er afwezigen  zijn voor de wedstrijd waarop je wilt wedden.

Houd rekening met de verschillende tactieken

Wedtips - WK 2022

4-4-2, 4-3-3, 3-4-3 of 4-2-3-1...de tactieken van de coaches kunnen sterk verschillen in een competitie zo divers als het Wereldkampioenschap. Daarom zal het belangrijk zijn te weten hoe elk team gewoonlijk speelt, om te bepalen hoeveel moeite zij ermee zullen hebben om hun tegenstander te verslaan. Tegen een land dat graag defensief speelt en op uitgaat van de counter, kan het voor een ploeg die dat niet gewend is, bijvoorbeeld moeilijk zijn om de doorbraak te vinden. Dezelfde redenering geldt voor een land dat zelden in staat is weerstand bieden aan ploegen die fanatiek druk zetten. Qatar bijvoorbeeld, met minder technische spelers dan de Europese topploegen, zou het wel eens moeilijk kunnen krijgen om een team tegen te houden dat 90 minuten lang hard genoeg aandringt. Om je te helpen tot de best mogelijke voetbalvoorspellingen te komen, raden wij aan om ook eens te kijken naar het tactische aspect van elk team. Zo kunt je je voorspellingen nog verder verfijnen, en zo een maximaal aantal succesvolle  weddenschappen binnenslepen..

Circus biedt hier een bonus aan

Kijk naar de laatste onderlinge resultaten

Hoewel het toernooi elk elke editie nieuwe deelnemende landen verwelkomt, is het natuurlijk zo dat vaak dezelfde landen in de eindronde terug te vinden zijn. Frankrijk, Spanje, Engeland, Brazilië, Duitsland, Argentinië…  zijn vaak aanwezig op de Wereldbeker en dit impliceert een reünie tussen sommige teams. Neymar en zijn teamgenoten denken bijvoorbeeld nog steeds aan de vernedering van 2014 tegen de Duitsers (1-7), terwijl de Belgen nog altijd revanche zullen willen nemen tegen Frankrijk voor de verloren halve finale in 2018. Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, gaat het erom de laatste confrontaties tussen elk land te observeren om een zekere vijandigheid, een verlangen naar wraak of gewoon een minderwaardigheidscomplex te ontdekken. Als je de laatst gespeelde duels bekijkt, kun je de psychologische context van de wedstrijd beter begrijpen, en hem dus zo goed mogelijk voorspellen. Vergeet deze component nooit.

Denk aan het psychologische aspect van de wedstrijd

Thomas Müller - WK 2022

Tenslotte is het om goede voorspellingen te doen ook van belang om rekening te houden met het mentale en psychologische aspect van elke wedstrijd. Met andere woorden, je moet de motivatie van elke speler en elk team kennen, de druk die hen omringt (fans, journalisten, president...), en hun ervaring op het hoogste niveau. Voor een weddenschap in knock-out wedstrijd bijvoorbeeld, geniet de overwinning van een land met veel ervaring op eindtoernooien altijd de voorkeur, zelfs als het team in het huidige toernooi minder goed speelt dan zijn tegenstander. Van Thomas Muller tot Hugo Lloris en van Harry Kane tot Cristiano Ronaldo, op het WK van 2022 zullen veel ervaren spelers te zien zijn. Deze spelers zullen van grote waarde zijn voor hun teams bij de voorbereiding op het toernooi.

Van de psychologische context tot de gebruikelijke tactiek, van de vorm van de topspelers tot het rekening houden met afwezigen, vele factoren kunnen het resultaat van een wedstrijd beïnvloeden. Maak er een gewoonte van om ze altijd te bestuderen als je een wedstrijd zo accuraat mogelijk willen voorspellen. Onze experts doen dit zelf ook. 

ZEbet biedt hier een bonus  

Welke fouten te vermijden bij het afsluiten van sportweddenschappen?

Naast de hierboven vermelde tips is het ook belangrijk om te weten dat er een aantal zaken  zijn die je absoluut moet vermijden voor een succesvolle weddenschap:

 • Inzetten zonder de wedstrijd te analyseren
 • Wedden op ongunstige odds zonder reden
 • Te veel gecombineerde weddenschappen prioriteren
 • Proberen om een verloren weddenschap goed te maken
 • Wedden op wedstrijden zonder inzet

Helaas trappen veel beginnende voorspellers tijdens een groot evenement als het wereldkampioenschap vaak in een van deze valstrikken. Dus doe alles wat je kunt om dit jaar niet voor de gek te worden gehouden.

Vergeet niet dat bij sportweddenschappen de kwaliteit van de analyse en de kansen belangrijk zijn, niet de kwantiteit. Een goede sportanalyse en een weddenschap met een winkans van 2,25 is altijd winstgevender dan 10 weddenschappen met een winkans van 1,50 zonder dat men de tijd heeft genomen om zich in de context te verdiepen. Er is geen geheim voor succes in sportweddenschappen.

Ontdek de odds van Bet365

Statistieken die je moet kennen voor uw WK-voorspellingen voor 2022

Statistieken WK 2022

Nu we de tips en goede gewoontes hebben gehad, is het tijd om de nuttige statistieken van het vorige WK te bekijken. Om je FIFA World Cup 2022 voorspellingen zo succesvol mogelijk te maken, moet je de kerncijfers van het toernooi kennen, die je zullen helpen bij het maken van een accurate analyse.

Om je te helpen de best mogelijke weddenschap af te sluiten tijdens het WK in qatar, hebben onze voetbalexperts besloten de kerncijfers in dit artikel te delen, die gebaseerd zijn op de laatst gespeelde editie. Voor elk cijfer  is een onderscheid gemaakt tussen de groepsfase en de knock-outfase, om een duidelijker beeld van de competitie te geven. De gegevens die alleen betrekking hebben op de groepsfase zijn de eerste tussen haakjes, en de gegevens die alleen betrekking hebben op de knock-outfase zijn de tweede. De globale gegevens (over het gehele toernooi) zijn vet gedrukt. Veel plezier met lezen!

Statistieken voor uw onder/over weddenschappen

 • Gemiddeld aantal doelpunten : 2.64 (2.54 / 2.94)
 • Wedstrijden met + 0,5 doelpunten : 99% (98% / 100%)
 • Wedstrijden met + 1,5 doelpunten : 75% (71% / 88%)
 • Wedstrijden met + 2,5 doelpunten : 48% (50% / 44%)
 • Wedstrijden met + 3,5 doelpunten : 19% (17% / 25%)
 • Wedstrijden met + 4,5 doelpunten: 11% (8% / 19%)

Volgens deze eerste cijfers zou het beter zijn om tijdens  de groepswedstrijden in te zetten  op de Over 2.5 (meer dan 2.5 doelpunten per wedstrijd), en de voorkeur te geven aan weddenschappen op de Over 1.5. Door bijvoorbeeld een combinatie weddenschap te maken, kunnen de kansen op uw coupon de moeite waard zijn.

ZEbet biedt hier een bonus

Statistieken voor weddenschappen met een handicap

 • Wedstrijden met precies één doelpunt verschil: 47% (48% / 44%)
 • Wedstrijden met minstens een marge van twee doelpunten: 31% (31% / 31%)
 • Wedstrijden met ten minste drie doelpunten verschil: 13% (17% / 0%)

Wat de weddenschappen met handicap betreft, zouden de weddenschappen "Precies 1 doelpunt verschil" degenen kunnen zijn om meer dan eens te proberen gedurende de hele competitie. Met quoteringen die vaak rond de 3.00 schommelen, zou het zonde zijn om het niet op een paar wedstrijden te proberen.

Maak een account aan bij Bet365

Statistieken voor uw weddenschappen op uitslagen en scores

 • Gelijke spelen: 20% (19% / 25%)
 • Gelijkspel bij rust: 55% (54% / 56%)
 • Wedstrijden met een 0-0 stand bij rust: 38% (40% / 31%)
 • De meest voorkomende score: 1-0, 23% van de wedstrijden (27% / 31%)

Wat de exacte scores betreft, valt op dat de andere frequente uitslagen in de laatste editie 2-1 (20% van de wedstrijden), 2-0 (15% van de wedstrijden) en 1-1 (14% van de wedstrijden) waren. In de groepsfase werd 23% van de punten gescoord bij 2-1, 13% bij 2-0 en 11% bij 3-0. In de knock-outfase eindigden 25% van de wedstrijden in 2-0 , terwijl 1-0 en 2-1 elk 13% van de uitslagen vertegenwoordigeden. Dus als je graag op exacte scores inzet, dan weet je wat je te doen staat. De 1-0 (of 0-1) zal meer dan eens aan het eind van de wedstrijd op het scorebord staan in Qatar.

ZEbet biedt hier een bonus

Statistieken voor alle speciale weddenschappen op teams en spelers

 • Wedstrijden waarin beide teams scoren: 50% (46% / 63%)
 • Wedstrijden met een penalty: 32% (33% / 25%)
 • Wedstrijden waarin een speler tweemaal scoort: 13% (15% / 6%)
 • Wedstrijden waarin een speler driemaal scoort: 3% (4% / 0%)

Wat je in deze voorlaatste alinea moet onthouden, is dat het niet verstandig is om systematisch te vertrouwen op de weddenschap ‘Beide teams scoren: ja’, vooral niet tijdens de poulefase. Voor meer betrouwbare voorspellingen is het aan te raden te wachten tot de knock-outfase, die over het algemeen meer open wedstrijden oplevert tijdens  het WK. De kans op een speler die tweemaal het net weet te vinden is groter wanneer er een spits van naam op het veld staat. Kane en Lukaku waren twee van de meest indrukwekkende spitsen tijdens het afgelopen WK.

Jacks biedt hier een bonus

Statistieken voor al je alternatieve weddenschappen

 • Wedstrijden met meeste doelpunten in de eerste helft: 22% (25% / 19%)
 • Wedstrijden met evenveel doelpunten in beide helften: 31% (19% / 43%)
 • Wedstrijden met meeste doelpunten in de tweede helft: 47% (56% / 38%)
 • Wedstrijden met het 1e doelpunt tussen minuut 1 en 15': 33% (30% / 44%)
 • Wedstrijden met het 1e doelpunt tussen minuut 16 en 30': 12% (12% / 13%)
 • Wedstrijden met het 1e doelpunt tussen minuut 31 en 45': 19% (21% / 13%)
 • Wedstrijden met het 1e doelpunt gescoord tussen 46 en 60': 25% (25% / 25%)
 • Wedstrijden met het 1e doelpunt gescoord tussen 61 en 75': 5% (4% / 5%)
 • Wedstrijden met het1e doelpunt tussen tussen 76 en 90': 6% (8% / 0%)
 • Wedstrijden met een doelpunt tussen minuut 76 en 90: 45% (48% / 38%)

Uit deze laatste paragraaf gewijd aan de statistieken van de Wereldbeker, kan je tenslotte opmaken dat het slim is om meer doelpunten na de rust te voorspellen dan ervoor, en een openingsscore in de intervallen 1-15 en 46-60. Wedden op een doelpunt in het laatste kwartier kan ook lonen.

Dus na het doornemen van deze statistieken, zou het WK voor jou geen geheimen mogen kennen. Natuurlijk kunnen deze cijfers van editie tot editie verschillen, maar ze zijn consistent met wat wij in de vele eerder edities van het toernooi hebben gezien. Gebruik ze dus gerust wanneer je je  voorspellingen maakt voor elke wedstrijd van het aankomende wereldkampioenschap 2022.

Open een account bij Bet365

De groepen van de Wereldbeker 2022 in Qatar

Heb je de vorige paragrafen zorgvuldig gelezen? Dan ben je meer dan voorbereid om in te zetten op de wedstrijden van het aankomende WK. Zonder verder oponthoud, zijn hier de samenstellingen van de groepen voor het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar. In de groepsfase staan er al spectaculaire affiches op het programma!

Groep A - Qatar - Ecuador - Senegal - Nederland

Sénegal - WK 2022

In deze eerste groep vinden we uiteraard het gastland Qatar, maar ook Ecuador, de Afrikaanse kampioen Senegal en Nederland die als grote outsiders van het toernooi worden beschouwd. De Nederlanders en de Senegalezen moeten in staat zijn om deze groep te overleven en zich te plaatsen voor de achtste finales. Oranje en Senegal openden volgens het orignele speelschame dit WK op 21 november, maar aangezien Qatar - Ecuador naar voren is gehaald speelt uiteindelijk het gastland de openingswedstrijd op 20 november.

Onze voorspelling: Nederland en Senegal plaatsen zich voor de laatste 16.

TOTO biedt hier een bonus

Groep B - Engeland - Iran - VS - Oekraïne, Schotland of Wales

Engeland - WK2022

Deze tweede groep van het toernooi is op dit moment onmogelijk te voorspellen. We zullen pas in juni weten of Oekraïne, Schotland of Wales zich zullen kwalificeren voor het wereldkampioenschap voetbal in 2022. Eén ding is echter zeker: Engeland moet zijn ticket voor de knock-outfase van de competitie kunnen veiligstellen. ‘Het is een geweldige manier om naar het WK te gaan,’ zei Harry Kane, die de regerend Europees vice-kampioen is en vierde op het vorige WK. ‘We hebben niet veel te vrezen in deze groep’.

Onze voorspelling: Engeland eindigt al eerste in de groep

ZEbet biedt hier een bonus

Groep C : Argentinië - Saoedi-Arabië - Mexico - Polen

Argentinië - WK 2022

In groep C van het WK 2022 zitten de Argentijnen van een zekere Lionel Messi. Dit zal voor hem de laatste kans zijn om de wereldbeker te veroveren, en hij  zal dan ook zijn uiterste best doen om Lautaro, Paredes en Di Maria naar de eindoverwinning te leiden. Het is maar goed dat de Albiceleste bij de laatste 16 zitten, want de vorige keer zaten ze ook al in Rusland. De strijd om de tweede plaats zou intens moeten zijn tussen Mexico en Polen. Robert Lewandowski, die al vele seizoenen schittert bij Bayern München, zal een bijzonder wapen zijn voor de Białe Orły. Misschien zelfs degene die het verschil zal maken in het klassement.

Onze voorspelling: Argentinië en Polen kwalificeren zich voor de achtste finale

Betcity biedt hier een bonus

Groep D : Frankrijk - Denemarken - Tunesië - Peru, Australië of Verenigde Arabische Emiraten

Frankrijk - WK 2022

Net als groep B blijft ook deze vierde groep van het WK moeilijk te voorspellen, omdat we de identiteit van de vierde deelnemer nog niet kennen. Zonder Peru, Australië of de Verenigde Arabische Emiraten onrecht aan te doen, lijken zowel het Franse team als de Denen, de halve finalisten van het laatste EK, boven de rest te staan, ongeacht de tegenstander die zij zullen krijgen, en zij zullen dan ook naar alle waarschijnlijk onderling moeten uitmaken wie de eerste plaats verovert. Tunesië is verre van het sterkste Afrikaanse team van de laatste jaren, en zal dan ook geen onoverkomelijke horde zijn voor de Fransen en de Denen. Het is voor ons dan ook moeilijk om de achtste finales voor te stellen zonder de Denen of de Fransen

Onze voorspelling: Frankrijk en Denemarken gaan door naar de achtste finales

Maak een account aan bij Bet365

Groep E - Spanje - Duitsland - Japan - Costa Rica of Nieuw-Zeeland

Spanje - WK 2022

De Duitse Mannschaft is samen met Spanje favoriet voor de eerste plaats in Groep E. Het zijn Japan en Costa Rica of Nieuw-Zeeland (wordt in juni bekendgemaakt) die voor een verrassing moeten zorgen. Maar dat zal erg lastig worden tegen de winnaars van 2010 en 2014 die waarschijnlijk geen moeite zullen hebben om uit de groep te komen. Spanje en Duitsland, die in volle opbloei zijn, zullen zeker aan de knock-outronden deelnemen en hun fans (eindelijk) op een geweldig toernooi trakteren. Uiteraard wordt gewezen op de datum van 27 november en de confrontatie tussen de twee grote namen op de tweede dag.

Onze voorspelling: Duitsland en Spanje kwalificeren zich voor de achtste finales

ZEbet biedt hier een bonus aan

Groep F : België - Canada - Marokko - Kroatië

België - WK 2022

Groep F is waarschijnlijk de meest homogene van dit WK in Qatar. Het blijft zeer ingewikkeld om een betrouwbare prognose over de kwalificatie, en nog meer een definitieve classificatie, op te stellen! Het ligt voor de hand dat we ons een aanwezigheid van de Rode Duivels en de Kroaten bij de laatste 16 kunnen voorstellen, maar pas op, want zowel Canada als Marokko hebben enkele zeer fraaie troeven in hun ploeg. Jonathan David, Alphonso Davies en Cyle Larin aan de ene kant, Achraf Hakimi, Youssef En-Nesyri en Bounou aan de andere kant: Canada en Marokko zullen niet in Qatar zijn om de aantallen op te maken. Eén ding is zeker, er zal veel actie zijn in deze groep.

Onze voorspelling: België en Kroatië kwalificeren zich voor de achtste finales

Betcity biedt hier een bonus

Groep G : Brazilië - Servië - Zwitserland - Kameroen

Brazilië - WK 2022

Groep G zal naar verwachting ook heet worden in Qatar. Net als in 2018 zitten Brazilië, Zwitserland en Servië in dezelfde groep, en net als in 2018 moet de kwalificatie op details aankomen. Het is duidelijk dat de Auriverde op papier een voorsprong hebben. Met Paqueta, Vinicius, Marquinhos en Alisson moeten de Brazilianen zich kunnen kwalificeren. Maar achter hen hebben de Zwitsers, de Serviërs en de Kameroeners allemaal een kans om de laatste 16 te halen. Met hun ervaring, en vooral gezien hun recente campagnes, zullen de Zwitsers misschien wel het meest verwacht worden. Blijf op de hoogte.

Onze voorspelling: Brazilië en Zwitserland kwalificeren zich voor de achtste finales

ZEbet biedt hier een bonus

Groep H : Portugal - Ghana - Uruguay - Zuid-Korea

Portugal - WK 2022

In de laatste groep van het toernooi neemt Portugal het op tegen Ghana, Uruguay en Zuid-Korea. Op het eerste gezicht zouden het Portugal van Cristiano Ronaldo en het Uruguay van Luis Suarez zich moeten kwalificeren voor de rest van de competitie. Maar je kunt je niet te vroeg positioneren! Zuid-Korea heeft een aantal getalenteerde spelers (Heung-Min Son, Hwang Ui-Jo, Hwang Hee-Chan), net als Ghana, dat op revanche zal zinnen tegen de Celeste. De gebroeders Ayew, Thomas Partey, Daniel Amartey en Joseph Wollacott herinneren zich allemaal het controversiële verlies in de kwartfinale tegen Uruguay in 2010. De Black Stars zijn een ploeg om op je hoede te zijn, dus het is maar een kleine stap van daar.

Onze voorspelling: Portugal en Uruguay gaan door

Maak een account aan bij Bet365

Terwijl we wachten op meer informatie over het Qatarese toernooi, zijn hier onze eerste voorspellingen voor het sportevenement van het jaar. Bent je het met ons eens? Aarzel niet om uw weddenschappen te plaatsen bij de beste online bookmakers. Je hebt al een paar mooie kansen tot je beschikking.

Voorspelling winnaar: wie wint de wereldbeker van 2022?

Voorspelling winnaar WK 2022

Met Brazilië en Frankrijk als topfavorieten, maar ook Portugal, Duitsland, Spanje en Engeland als kanshebebers, is er een groot aantal teams dat dit jaar aanspraak maakt op de kampioenstitel. Voorlopig is het dus moeilijk om een definitieve voorspelling te doen, ook al hebben de Bleus van Didier Deschamps misschien op alle gebieden meer talent dan de anderen. Terwijl we afwachten hoe de teams het er in de aanloop naar het toernooi vanaf zullen brengen, kunt je een paar euro inzetten op de winnaars van de laatste Nations League. Gezien de odds die de bookmakers bieden, zullen de Portugezen de outsider nummer één zijn, dus ook dat is wellicht een gok die de moeite waard is. De Europese kampioenen van 2016 lijken behoorlijk onderschat te worden door de sites.

De odds van de belangrijkste bookmakers

 • Brazilië, quotering: 5.50
 • Engeland, quotering: 6.50
 • Frankrijk, quotering: 6.50
 • Spanje, quotering: 9.00
 • Argentinië, quotering: 10.00
 • Duitsland, quotering:l 12.00
 • België, quotering: 13.00 
 • Nederland, quotering: 13.00
 • Portugal, quotering: 13.00
 • Denemarken, quotering: 31.00
 • Kroatië, quotering: 51,00
 • Uruguay, quotering: 51,00
 • Zwitserland, quotering: 81.00
 • Senegal, quotering: 81,00
 • Kameroen, quotering: 201.00
 • Canada, quotering: 250,00
 • Marokko, quotering: 251,00
 • Qatar, quotering: 300.00
 • Tunesië, quotering: 351.00

Odds afkomstig van zebet.nl, betcity.nl en bet365.nl

Voorspelling topscorer WK: welke speler zal het vaakst het net doen bollen?

Voorspelling topscorer - WK 2022

Naast de mogelijkheid om te wedden op de toekomstige kampioen, bieden de bookmakers  ook de kans om de beste spits van het toernooi in Qatar te voorspellen. Hier zijn bijvoorbeeld de quoteringen die momenteel door de website toto.nl worden aangeboden:

 • Harry Kane, quotering: 8.00
 • Kylian Mbappé, quotering: 9.00
 • Cristiano Ronaldo, quotering: 13.00
 • Lionel Messi, quotering: 15.00
 • Karim Benzema, quotering: 15.00
 • Romelu Lukaku, quotering: 17.00
 • Raheem Sterling, quotering: 21.00
 • Neymar, quotering: 21.00
 • Memphis, quotering: 26.00
 • Diogo Jota, quotering: 26.00
 • Vinicius Junior, quotering: 26.00
 • Kai Havertz, quotering: 36.00
 • Antoine Griezmann, quotering: 36.00
 • Lautaro Martinez, quotering: 36.00
 • Luis Suarez, quotering: 41.00
 • Alvaro Morata, quotering: 41.00
 • Thomas Müller, quotering: 41.00
 • Robert Lewandowski, quotering: 41.00
 • Olivier Giroud, quotering: 51.00

Het is niet meer dan logisch dat Thomas Muller voor Duitsland op dit WK 2022 de topscorer in de WK-geschiedenis hoopt te worden. Daarvoor moet de aanvaller van Bayern München 6 doelpunten maken, waarmee hij zijn landgenoot Miroslav Klose (16) zou halen. Cristiano Ronaldo staat op zeven, net als Luis Suarez.

Wat de voorspellingen betreft, kan de redactie van SportyTrader alleen maar de zeer goede kansen voor Mbappé aanraden, die de laatste seizoenen op hoog niveau heeft geschitterd. De sterspel van PSG is een van de meest effectieve spelers van de laatste jaren. het is dus niet onaantrekkelijk om op hem in te zetten!

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van deze pagina over de FIFA World Cup 2022. Voor meer analyse, nodigen wij je uit om onze voorspellingen over elke wedstrijd van het WK te raadplegen. Ze zijn gebaseerd op gedegen onderzoek, goed doordacht en geschreven door een team van gepassioneerde deskundigen. Je kunt ze vanaf nu op onze website lezen. Veel succes met je weddenschappen bij de verschillende beschikbare bookmakers!

Open een account bij Bet365

Lees meer over de wereldbeker van 2022:

Onze WK 2022 prognoses van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

WK 2022: de beste quoteringen om op in te zetten

20 nov. 2022 - 11:00 Qatar - Ecuador
1 4
X 3.5
2 2.15
21 nov. 2022 - 08:00 Engeland - Iran
1 1.32
X 5.15
2 11
21 nov. 2022 - 11:00 Senegal - Nederland
1 5.35
X 3.8
2 1.68
21 nov. 2022 - 14:00 VS - Wales
1 2.6
X 3.2
2 2.95
22 nov. 2022 - 05:00 Argentinië - Saoedi-Arabië
1 1.18
X 7
2 18.5
22 nov. 2022 - 08:00 Denemarken - Tunesië
1 1.5
X 4.1
2 8
22 nov. 2022 - 11:00 Mexico - Polen
1 2.9
X 3.2
2 2.75
22 nov. 2022 - 14:00 Frankrijk - Australië
1 1.22
X 7.5
2 13
23 nov. 2022 - 05:00 Marokko - Kroatië
1 5
X 3.4
2 1.91
23 nov. 2022 - 08:00 Duitsland - Japan
1 1.35
X 5.1
2 10
23 nov. 2022 - 11:00 Spanje - Costa Rica
1 1.29
X 5.75
2 12
23 nov. 2022 - 14:00 België - Canada
1 1.29
X 5.95
2 12.5
24 nov. 2022 - 05:00 Zwitserland - Kameroen
1 1.85
X 3.4
2 4.85
24 nov. 2022 - 08:00 Uruguay - Zuid-Korea
1 1.88
X 3.5
2 4.75
24 nov. 2022 - 11:00 Portugal - Ghana
1 1.57
X 3.95
2 7.15
24 nov. 2022 - 14:00 Brazilië - Servië
1 1.5
X 4.5
2 7.4
25 nov. 2022 - 05:00 Wales - Iran
1 2.1
X 3.1
2 3.55
25 nov. 2022 - 08:00 Qatar - Senegal
1 3.65
X 3.25
2 2.02
25 nov. 2022 - 11:00 Nederland - Ecuador
1 1.68
X 3.65
2 4.75
25 nov. 2022 - 14:00 Engeland - VS
1 1.76
X 3.4
2 4.6

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer