Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK Wedden op de beste odds - Wereld

Wereld - WK
WK Odds winnaar
Brazilië Brazilië
6.75
Frankrijk Frankrijk
7
Engeland Engeland
8

Alle odds

Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor WK Voetbal. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

CONCACAF 2nd round, Group A CONCACAF 2nd round, Group B CONCACAF 2nd round, Group C CONCACAF 2nd round, Group D CONCACAF 2nd round, Group E CONCACAF 2nd round, Group F

Profiteer van de allerbeste odds voor het WK 2026! Klaar om te wedden op het WK tijdens een gehele maand met voetbalspektakel? De prestaties van topspelers als Kylian Mbappé, Kevin de Bruyne, Neymar, Virgil van Dijk en Lionel Messi aandachtig volgen? Wil je betrouwbare WK-voorspellingen doen? Wij snappen je. Iedereen kijkt uit naar het WK voetbal kwalificatie. Neem de gewoonte om altijd op de hoogst beschikbare odds in te zetten die beschikbaar zijn bij de verschillende bookmakers. Op deze pagina leggen wij alles uit wat belangrijk is om te weten over odds, ofwel quoteringen, die je op de goksites vindt voor alle WK-wedstrijden. Wat zeker is, is dat er van de WK-poulefase tot en met de grote WK-finale volop genoten gaat worden!

De Bet365 bonus claimen!

Wat is een quotering voor het WK bij de bookmakers? 

Allereerst moet natuurlijk gedefinieerd worden wat odds zijn, een begrip dat we veel tegenkomen op sportweddenschappen sites. Odds, ook wel quoteringen of noteringen genoemd, zijn cijfers, die de waarschijnlijkheid dat een scenario zich gaat voltrekken weergeeft. Wanneer jij bijvoorbeeld van plan bent om in te zetten op een overwinning van Frankrijk tegen Spanje, dan zet je in werkelijkheid in op de kans die geassocieerd is aan die overwinning. Het is de bookmaker die de kans zelf inschat en bepaalt.

De quotering voor een WK-wedstrijd of andere uitkomst op het WK, wordt dus door de bookmaker opgesteld op basis van de waarschijnlijkheid dat een uitkomst in werkelijkheid plaats gaat vinden. Hoe groter de waarschijnlijkheid dat een bepaalde uitkomst echt plaats gaat vinden (bijv. een groot land wint van een klein land), hoe lager de quotering zal zijn bij de bookmaker. Tegenovergesteld geldt ook, hoe kleiner de kans dat een uitkomst werkelijkheid gaat worden (bijv. het kleine voetballand Saoedi Arabië wint van het grote voetballand Argentinië), hoe hoger de quotering zal zijn. Een winst van de Saoedies op Argentinië zal een erg hoge quotering hebben.

Voor het duel Saoedi Arabië - Argentinië zal de quotering voor de weddenschap ‘winst Argentinië’ laag zijn (1.50 bijvoorbeeld) en de quotering voor de weddenschap ‘winst Saoedi Arabië’ hoog zijn (5.50 bijvoorbeeld). Ter info, in termen van quoteringen zul je voor WK-wedstrijden over het algemeen quoteringen vinden die tussen de 1.05 en 9.00 liggen. Voor specifieke weddenschappen op bijvoorbeeld het aantal doelpunten, de exacte score en doelpuntenmakers, zullen de odds in veel gevallen nog hoger liggen.

Pak de Bet365 welkomstbonus!

De odds op goksites bepalen de hoogte van de winst op een WK weddenschap

De WK voetbal quoteringen die je op jouw favoriete goksites vindt, komen dus tot stand door de waarschijnlijkheid dat een bepaald scenario in de werkelijkheid gebeurt. Weet ook dat je met de odds tegelijkertijd ook de mogelijke winst van een voetbalweddenschap kunt berekenen. Met de formule quotering X inzet = winst, kom je direct te weten hoeveel geld je toekomt in het geval van een winnende weddenschap. Hieronder illustreren wij die formule, wederom met het voorbeeld Saoedi Arabië - Argentinië.

 • Ik zet €30 in op een overwinning van Argentinië: quotering van 1.60 X inzet van €30 = €48. Ik kan €48 winnen.
 • Ik zet €30 in op een gelijkspel: quotering van 3.60 X inzet van €30 = €108. Ik kan €108 winnen.
 • Ik zet €30 in op een overwinning van Saoedi Arabië: quotering van 5.50 X €30 = €165. Ik kan €165 winnen. 

We zien dus goed in het bovenstaande voorbeeld dat hoe hoger de quotering is, hoe meer je kunt winnen met een weddenschap op het WK. Tegelijkertijd valt ook te constateren dat hoe hoger de potentiële winsten uitvallen, hoe kleiner de kans is dat de weddenschap daadwerkelijk uitkomt. Probeer op het WK voetbal dus een goede balans te vinden tussen enerzijds risico en anderzijds mooie te behalen winsten. Onze ervaren voorspellers van voetbalduels staan in ieder geval met veel plezier aan jouw zijde om je te helpen. 

De welkomstbonus van TOTO claimen

Hoe weet je of een quotering interessant is om op te wedden tijdens het WK 2022?

Wil je de kans op winnende WK weddenschappen vergroten? Dan is het goed om te weten dat de quoteringen op de goksites je hierbij kunnen helpen. Niet alleen geven de odds een indicatie over de kans dat een weddenschap uitkomt en hoe hoog je potentiële winst kan uitvallen, ook kun je daarmee de verwachtingen van de bookmaker inzien. Hiervoor gebruik je de volgende eenvoudige formule: (1 / quotering) x 100. Je komt daarmee uit op een cijfer dat de verwachtingen van de goksite duidelijk weergeeft. Hieronder het voorbeeld:

 • (1 / 1.60) x 100 = 63. Argentinië heeft 63% kans om te winnen volgens de bookmaker.
 • (1 / 3.60) x 100 = 28. Volgens de bookmaker is er 28% kans op een gelijkspel.
 • (1 / 5.50) x 100 = 18. Saoedi Arabië heeft 18% kans om te winnen volgens de goksite.

Wanneer je het oneens bent met de inschattingen van de goksite, wordt het een interessant verhaal. Schat de goksite de kans op succes van een weddenschap veel lager in dan jij? Dan adviseren wij je om ervoor te gaan! Dit wil zeggen dat de quotering abnormaal hoog is, hoger dan jij inschat. Is er sprake van een tegenovergestelde situatie (kansen op succes van een weddenschap worden hoger ingeschat door de bookmaker dan door jou), denk dan twee keer na voordat je gaat wedden. De risico’s wegen dan namelijk niet op tegen de potentiële winsten. Knoop dit goed in je oren tijdens het WK! 

Net als Andy een transfertje maken naar BetCity!

Quotering winnaar WK 2026: wedden op de lange termijn

Heb je heel duidelijk voor ogen wie de winnaar van het WK voetbal wordt? In dat geval is het goed om te weten dat de goksites ook daar quoteringen voor aanbieden. Bij vrijwel alle grote toernooien zijn dit soort lange termijn weddenschappen erg interessant, dus ook tijdens het WK 2026. De quoteringen zijn namelijk hoog en de potentiële winsten daarmee flink. Laten we zulke weddenschappen met een voorbeeld illustreren: 

 • Ik wed €100 op een eindzege van Brazilië (quotering 7.00) = Ik kan €700 winnen.
 • Ik wed €100 op een eindzege van Frankrijk (quotering 7.00) = Ik kan €700 winnen. 
 • Ik wed €100 op een eindzege van Engeland (quotering 8.50) = Ik kan €850 winnen. 
 • Ik wed €100 op een eindzege van Spanje (quotering 9.00) = Ik kan €900 winnen.
 • Ik wed €100 op een eindzege van Duitsland (quotering 11.00) = Ik kan €1100 winnen.

Door een snelle berekening te doen, constateer je dat je door in totaal €500 in te zetten op de bovenstaande vijf weddenschappen, je ten minste €200 netto wint wanneer één van de bovenstaande landen het WK wint (en €600 netto winst maximaal). Afhankelijk van je budget en je persoonlijke voorspelling van de WK-favorieten, kun je er dus voor kiezen om in te zetten op de mogelijke winnaars van het WK. Iedere vier jaar zijn er talrijke wedders die een extra mooi toernooi beleven door in te zetten op de juiste WK-favorieten.

Naar de welkomstbonus van bet365 gaan !

Vergelijk de odds en registreer je bij verschillende bookmakers voor het WK!

Voordat we afsluiten, raden wij je aan om op meerdere goksites een account aan te maken voor het WK 2026. Het is namelijk in je eigen belang om de odds van WK wedstrijden op de verschillende goksites met elkaar te vergelijken. Het heeft natuurlijk niet zoveel meerwaarde om onze oddsvergelijker te gebruiken, om vervolgens maar op één goksite een account te hebben en je weddenschappen te kunnen plaatsen. Wanneer je jouw potentiële winsten wilt maximaliseren, is het een goed idee om een account aan te maken bij meerdere (legale!) goksites. Dan kun je altijd de hoogste odds voor een bepaalde weddenschap vinden en inzetten op de goksite die de beste quotering aanbiedt. De ene wedstrijd kun je daarmee wedden bij bookmaker 1, terwijl je voor een andere wedstrijd bij bookmaker 2 terecht kunt, indien die voor de andere weddenschap hogere odds aanbiedt. Wij wensen je veel plezier tijdens het WK! 

De TOTO bonus claimen!

De odds voor de volgende WK 2026 wedstrijden:

Onze huidige WK voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer