Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

NFL seizoen: kanshebbers en schema

door Max Lanters | door Max Lanters

image NFL seizoen: kanshebbers en schema
Aankomend weekend begint het nieuwe seizoen van de NFL. Welke teams hebben een kans om het seizoen te eindigen met de Vince Lombardi trofee in de hand? Lees hier meer over de kanshebbers en wanneer de wedstrijden zijn.

NFL Preview: De teams om op te letten

Voorspellingen NFL

Na ruim een half jaar wachten zal op 7 september het nieuwe seizoen van 's werelds grootste Amerikaanse Football competitie weer van start gaan. Met de aftrap van de wedstrijd tussen de Detroit Lions en Kansas City Chiefs begint voor de 32 teams de lange weg naar Super Bowl LVIII. Onder de kanshebbers op de Super Bowl zitten dit jaar met name bekende gezichten. In dit artikel zullen we een kijkje nemen bij de grootste kanshebbers binnen de twee conferenties. 

Wedden op NFL bij Bet365

Kansas City Chiefs

KC Chiefs kansen

De American Football League (AFC) wordt dit seizoen als veruit de betere conferentie gezien. De grootste favoriet van de AFC zijn de titelverdedigers, Kansas City Chiefs. Onder leiding van Quarterback en MVP Patrick Mahomes bezitten de Chiefs nog altijd over hun grote sterren zoals Travis Kelce en Chris Jones. De aanval van de Chiefs is al jaren dynamisch, waardoor de Chiefs in de afgelopen vijf seizoenen maar liefst vier keer de AFC championship wedstrijd bereikte en ook in drie Super Bowl wisten te spelen, waarvan ze er twee wonnen. Met een creatieve coach weten de Chiefs regelmatig de defensies van tegenstanders gek te maken en de score op te drijven.

Wedden op NFL bij Bet365

Philadelphia Eagles

Philadelphia Eagles kansen

Na het winnen van de National Football Conference (NFC) het afgelopen seizoen kwamen de Philadelphia Eagles dicht in de buurt van het winnen van de Super Bowl. Echter, verloren de Eagles dankzij een comeback van de Chiefs. Het hongerige team heeft hun ster Quarterback Jalen Hurts een nieuw contract aangeboden en beschikt nog altijd over hun aanvallende sterspelers zoals AJ Brown en DeVonta Smith. Ondanks dat de Eagles defensief enkele spelers hebben verloren, waaronder Defensive Tackle Javon Hargrave en Safety C.J. Gardner-Johnson hebben de Eagles de defensieve linie met enkele jonge spelers aangevuld zoals de Georgia Bulldogs alumni Jalen Carter en Nolan Smith. Met een sterk team en een zure nasmaak van de Super Bowl zullen de Eagles er dit seizoen alles aan doen om de Lombardi trofee dit jaar wel te bemachtigen.

Wedden op NFL bij Bet365

Andere Kanshebbers

Joe Burrow kansen

Ondanks dat de Kansas City Chiefs en Philadelphia Eagles de grootste kanshebber zijn dit seizoen zijn er een aantal teams die niet ver achter liggen. Met name de AFC zal dit jaar een slagveld gaan worden met sterke kandidaten. Onder leiding van Quarterback Josh Allen en een sterke defensie zijn de Buffalo Bills zeker niet uit te sluiten. Tevens vormen de Cincinnati Bengals een grote dreiging voor de Chiefs. De Bengals wonnen drie van de laatste vier ontmoetingen tegen de Chiefs en hebben in recente jaren een grote dreiging gevormd binnen de AFC.

Wat betreft de NFC is de andere grote kanshebber de San Francisco 49ers. Ondanks dat er bij de Quarterback positie van 49ers een vraagteken blijft staan hebben de 49ers een enorm sterke defensie waarmee de ploeg drie NFC championship wedstrijden heeft bereikt in recente jaren.

Er zijn dit jaar enkele sterke teams die een gooi gaan doen op de grote prijs van de NFL. De competitie binnen de NFL is sterk en zowel oudere als jongere gezichten hopen dit jaar hun team naar de Super Bowl te loodsen. Er belooft dan ook voldoende actie te zijn dit seizoen in de favoriete sport competitie van Amerika.

Wedden op NFL bij Bet365

NFL schema 2023-2034

De NFL telt 18 reguliere speelweken, gevolgd door een post-season met de teams die zich daarvoor gekwalificeerd hebben. De eerste speelweek begint 7 september en week 18 is rond 6 januari. Een NFL wedstrijdweek bestaat uit een donderdagavond wedstrijd (TNF), 3 tijdvlakken op zondag en de maandagavond wedstrijd (MNF). Hieronder zie je de Nederlandse tijden per tijdvlak.

NFL WedstrijdNederlandse tijd
Thursday Night FootballVrijdag 02:30
Sunday Afternoon game (1pm)Zondag 19:00
Sunday Afternoon game (4pm)Zondag 22:30
Sunday Night FootballMaandag 02:30
Monday Night FootballDinsdag 02:30

Op onze NFL pagina kun je voor alle 18 weken voor elk tijdvlak een voorspelling vinden. Aarzel dus niet en bekijk onze NFL voorspellingen en wedtips! 

Wedden op NFL bij Bet365

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer