Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

SportyTrader - Beleid inzake publicatie

Sportytrader is een online mediaplatform voor sportinformatie. Om inhoud van kwaliteit aan te bieden, accepteren wij reclame op onze websites en mobiele applicaties.

We hebben dit charter opgesteld om transparantie te bieden hoe wij de inhoud opstellen en op welke wijze reclame wordt toegevoegd. Wij hopen dat dit beleid een helder beeld geeft van onze diensten en de inhoud die we aanbieden.

SportyTrader accepteert reclame op al haar sites. We proberen voor zover mogelijk reclame op een zodanige manier te integreren dat het niet storend is voor het gebruik van de service en het lezen van de inhoud.

Er wordt met name aandacht besteed aan de presentatie van de reclame zodat deze de leeservaring niet nadelig beïnvloedt. Dit heeft betrekking op zowel het ontwerp van de pagina’s als het aantal reclames dat we op een pagina publiceren.

Over het algemeen wordt reclame binnen de inhoud of een service gemarkeerd:

  • met een andere kleur,
  • of als een andere ruimte.

Bij tekstreclame-links leiden we eerst door naar een bufferpagina waar vermeld wordt dat de bezoeker op een reclamelink heeft geklikt voordat wordt doorgeleid naar de partnersite.

De ranglijsten en de volgorde van de overzichten kunnen beïnvloed worden door de reclamepartnerschappen die wij met de betreffende partners hebben.

Wij wijzen er ook op dat de ranglijsten en de volgorde van de overzichten niet altijd uitputtend zijn. Meestal worden alleen bedrijven waarmee wij een commerciële relatie hebben vermeld in de standen of overzichten.

De actualiseringstermijn en -wijze van de gegevens hangt af van de commerciële onderhandelingen of de kwalitatieve of kwantitatieve doelen van het aanbod of het product van onze partner.

Onze commerciële overeenkomt bevat bepalingen die ons in staat stellen visuele elementen te gebruiken zoals logo’s, reclamebanners of andere grafische elementen. Deze elementen zijn intellectueel eigendom en zijn van onze commerciële partners. Deze partners verlenen ons via commerciële overeenkomsten het recht om op onze sites bepaalde elementen van hun intellectueel eigendom weer te geven, bijvoorbeeld logo’s of grafische reclamecreaties. Deze elementen kunnen op geen enkele manier worden gezien als onderdeel van ons intellectueel eigendom.

Onze reclame-inkomsten zijn grotendeels afkomstig uit performance reclame. In dat geval zijn de commerciële overeenkomsten met onze partner gebaseerd op een variabele vergoeding afhankelijk van specifieke acties. Deze worden bijvoorbeeld vaak gegenereerd door een klik van een internetgebruiker vanaf onze websites naar de website van de partner. Onze partners verstrekken ons traceerbare hyperlinks waarmee de actie van de internetgebruiker die op de hyperlink klikt, gelinkt wordt aan de website waarop dat gebeurt. De cookie van de partner wordt op de browser van de gebruiker geplaatst op het moment dat hij op deze hyperlink klikt.

Raadpleeg ons charter over het gebruik van gegevens en cookies voor meer informatie.

Meer weten over SportyTrader:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer