SportyTrader - Redactiebeleid

Als specialist in de wereld van het sportwedden heeft SportyTrader de begeleiding van wedders tot missie, ongeacht de sport of de goksites die ze kiezen. Zo biedt de site een oddsvergelijker in real-time aan die geschikt is voor alle goksites en een tool voor live uitslagen. De inhoud van SportyTrader is gebaseerd op drie punten om het leven van weddenschapsliefhebbers te faciliteren:

  • Sportvoorspellingen
  • Gids sportweddenschappen
  • Testen van goksites

Ons redactiebeleid

Elke inhoud komt tot stand op basis van een precieze methodologie.

De sportvoorspellingen

Sinds de creatie van de site in 2005 is de publicatie van sportvoorspellingen een centraal element binnen het aanbod van SportyTrader. Met meer dan een miljoen gepubliceerde voorspellingen sinds de lancering van de site heeft SportyTrader enorm veel ervaring en expertise opgebouwd. SportyTrader biedt steeds betrouwbaardere inhoud aan die de realiteit op het veld zo nauwkeurig mogelijk benadert. Voetbal, tennis, basketbal of rugby: alle populaire sporten zijn beschikbaar.

Om altijd een zinvol en objectief sportaanbod te creëren, voeren de verschillende redacteurs van de site eerst een globale analyse uit van het sportevenement. Ze bekijken de kansen en ook het menselijke aspect rondom het sportevenement wordt meegenomen. Ten tweede maken ze een analyse van de odds die de goksites aanbieden. Ten slotte stellen ze een volledige sportvoorspelling op.

Deze prognoses worden nagelezen door de verantwoordelijken van de verschillende taalversies en vervolgens gepubliceerd op de site die volledig gratis toegankelijk is voor iedereen. Op deze manier publiceert SportyTrader elke dag betrouwbare, objectieve, goed doordachte prognoses voor tientallen sportieve ontmoetingen.

Gids sportweddenschappen

Naast de sportvoorspellingen publiceert de site SportyTrader ook artikelen over de wereld van het sportwedden in het algemeen. In de sectie « Gids sportweddenschappen» van de site komen veelgestelde vragen aan bod waar talloze adviezen worden gegeven aan liefhebbers van sportweddenschappen.

De artikelen zijn opgesteld door sportweddenschappenexperts die al gemiddeld 15 jaar op dit terrein werken. De artikelen zijn gericht op het begeleiden van beginnende en ervaren wedders op goksites. De redactionele benadering is ook hier transparant: elke redacteur test allereerst het onderwerp waarover hij schrijft, doet extra onderzoek en neemt de tijd om de artikelen op een pedagogische manier te schrijven. Dit is een aanpak die past bij SportyTrader.

Testen van de goksites

SportyTrader biedt ook testen en meningen aan over verschillende goksites, om vervolgens een 100% objectief klassement op te stellen die altijd wordt gevalideerd door een panel van deskundigen. TOTO, Bwin, Unibet en vele andere bookmakers: ze worden allemaal onder de loep genomen door de specialisten van SportyTrader.

Hierbij wordt een strikte methodologie gevolgd. Aan het aanbieden van de gedetailleerde en systematische fiches gaat een eerste analyse door een expert en een validering van de prognose door andere specialisten van de site vooraf. Daarna volgt een tweede redactiefase en een derde fase van het continu updaten van de inhoud. Elke dag controleert het team van SportyTrader de inhoud van de site om na te gaan of alle informatie nog actueel is en om de lezers de meest pertinente en correcte informatie aan te bieden. Door deze onpartijdigheid en de zorg die besteed wordt aan controle kan de site altijd betrouwbare en gecontroleerde informatie aanbieden.

Onze beloftes aan de gebruikers

Elke redacteur van SportyTrader verplicht zich ertoe te voldoen aan heldere verplichtingen die onmisbaar zijn voor het succes van ons aanbod. Hier volgen det belangrijkste.

Expertise en professionalisme

Alle redacteurs zijn aangenomen vanwege hun talent en ervaring, het zijn experts in sportwedden met meerdere jaren ervaring. Elke redacteur laat iedere lezer profiteren van zijn kennis door zijn ervaring met goksites en/of zijn ongeëvenaarde kennis van sport.

Onpartijdigheid

Om inhoud aan te bieden die altijd coherent is en zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid ligt, blijven de experts van SportyTrader altijd onpartijdig. De voorspellingen en het advies op de site zijn altijd objectief en worden nooit beïnvloed door de voorkeur van onze redacteurs. Ook als dat betekent dat er een voorspelling tegen zijn of haar favoriete team wordt opgesteld.

Passie

Hoewel onze redacteurs objectief blijven in hun analyse, blijven het natuurlijk wel gepassioneerde sportliefhebbers. Bij SportyTrader staat sport centraal. Sport is onze passie. Ongeacht het type sport en de manier waarop die beleefd wordt, kunnen we zeggen dat al onze redacteurs echte sportliefhebbers zijn.

Performance

Om de best mogelijke inhoud aan te bieden is SportyTrader altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Er worden geregeld aanpassingen aangebracht in onze methodologie om de site te verbeteren. Het doel is duidelijk: de beste inhoud over het thema aanbieden op een soepele, 100% intuïtieve site. De ervaring van onze gebruikers blijft onze grootste prioriteit.

Luisteren

We willen onszelf constant verbeteren en de best service aanbieden. Daarom leggen we het accent ook op luisteren naar onze lezers en onze verschillende partners. Voor SportyTrader is het essentieel om rekening te houden met de opmerkingen van iedereen. Dat is een regel die gehanteerd wordt binnen ons gehele team.

Respect voor de juridische omgeving

Sportweddenschappen zijn onderworpen aan strikte regelgeving. De voorwaarden die worden opgelegd door de verschillende regelgevende instellingen van de landen worden strikt toegepast op alle versies van de site.

In Nederland volgen wij de regels van de Kansspelautoriteit. In Frankrijk worden de voorwaarden strikt nageleefd die zijn bepaald door de ANJ. Hetzelfde geldt voor de regels van de Gambling Commission in het Verenigd Koninkrijk, de AAMS in Italië of de BOE in Spanje.

Dankzij een uniek geolocalisatiesysteem op de site Sportytrader, worden gebruikers nooit blootgesteld aan goksites die geen licentie hebben in hun woonland.

Strijd tegen spelverslaving

Sportweddenschappen kunnen helaas verslavend werken en SportyTrader werkt samen met de sites voor sportweddenschappen in de strijd tegen verkeerde online spelpraktijken. Je kunt op elke moment via de rubriek Verslaving de lijst van instanties vinden die je kunnen helpen. Sportweddenschappen mogen nooit gevaarlijk worden voor jezelf en je omgeving.

Ons team

SportyTrader vertrouwt op specialisten in sportwedden en mensen met een passie voor sport die graag hun kennis willen delen. De site is trots op ze.

Max Lanters - Content Manager voor voorspellingen en sportweddenschappen (CM)

Sinds 2022 werkt Max bij SportyTrader als eindverantwoordelijke voor de Nederlandse kant van het bedrijf. Afgestudeerd met een Bachelor of Business Administration en Engels, Frans en Spaans sprekend heeft Max de vaardigheden om de actualiteiten bij te houden, de inhoud en voorspellingen aan te sturen en de digitale marketing te optimaliseren. 

Arjan van Tongerlo - Specialist in voorspellingen (tipster)

Arjan volgt al zijn hele leven sport. Al bijna 20 jaar kijkt hij actief voetbal en was ook lang actief bij zijn lokale vereniging. Naast voetbal volgt hij ook al lange tijd de Amerikaanse sporten. Basketbal, honkbal, ijshockey en American Football zijn dan ook onderdeel van zijn expertise. Arjan is al 6 jaar actief in de gokwereld en via online communities heeft hij zijn expertise ontwikkeld die hij sinds ruim een jaar toepast voor SportyTrader.

Domenic Lalieu - Specialist in voorspellingen (tipster)

Sport staat centraal in het leven van Domenic. Na het afronden van zijn Bachelor Commercieel Management is hij naar Barcelona verhuisd om een Master in Sports Management te volgen. Zijn favoriete type weddenschappen zijn 1X2 en Under/Over, afhankelijk van de wedstrijd. Hij probeert vooral met zijn winst te spelen en neemt al deze ervaring mee naar SportyTrader.

Jurjen Idskes - Specialist in voorspellingen (tipster)

Voetbal is de favoriete sport van Jurjen maar ook wielrennen, tennis en de Olympische Spelen vallen goed in de smaak. In het verleden heeft Jurjen al vele reviews en artikelen geschreven rondom bookmakers en online casino's. Sinds februari 2023 versterkt hij het SportyTrader team en schrijft hij voorspellingen voor verschillende sporten en artikelen.

Jomo Amoo-Atta - Specialist in voorspellingen (tipster)

Iets langer dan twee jaar deelt Jomo zijn expertise met SportyTrader. Naast voorspellingen schrijft hij ook artikelen. Zijn favoriete weddenschap is de 1X2, waar hij bijna altijd voor kiest tijdens het maken van een voorspelling. Jomo heeft LIO juridisch vertalen en een opleiding Franse taal en cultuur afgerond. Met het spreken van Frans is hij vaak inzetbaar als vertaler dan originele Franstalige artikelen vanuit SportyTrader.fr, onze hoofdmarkt. 

Simon De Staute - Specialist in voorspellingen (tipster)

Al 10 jaar is Simon actief in het sportwedden en sinds twee jaar geleden schrijft hij voorspellingen en artikelen voor SportyTrader. Zijn favoriete type weddenschappen zijn de Asian Handicap en de 1X2, maar dan moeten de odds wel hoog zijn. Via de televisie volgt hij naast voetbal ook wielrennen, tennis en soms basketbal. Hij is fan van sport en hij snapt hoe de wedmarkt in elkaar zit. Mede hierdoor is de Asian Handicap één van zijn favorieten.

Wesley Ooms - Specialist in voorspellingen (tipster)

Van kinds af aan is Wesley een sportfanaat. Al bijna 30 jaar volgt hij verschillende sporten, waarbij voetbal en Formule 1 zijn favorieten zijn. Dagelijks volgt hij het transfernieuws, interessante statistieken en de meest recente gebeurtenissen. Wesley is 20 jaar actief met sportweddenschappen bij verschillende bookmakers en sinds december 2021 schrijft hij voorspellingen voor SportyTrader. Zijn favoriete type weddenschap is de Under/Over voorspellingen omdat die vaak accurater zijn dan de standaard 1X2 voorspellingen. 

Wat onze lezers vertellen

Omdat de menig van onze lezers het belangrijkste is voor ons succes, geven we hier een paar commentaren die we gevonden hebben op gespecialiseerde sites.

SportyTrader biedt ongelooflijke Bookmakers fiches en evalueert een honderdtal sites met selectieve criteria, we kunnen wel stellen dat wedders keuze te over hebben.John

Resultaten, statistieken en odds op een en dezelfde plek, geweldig, en de livescore is super snel.Manu

Ik ben het niet altijd eens met de gepubliceerde voorspellingen, maar over het algemeen zijn ze betrouwbaar.Luis

Ik heb de SportyTrader gids gebruikt om te beginnen met sportwedden. Nu kan ik wedden en interessante odds herkennen.Andrea

”Ik heb €120 in plaats van €100 gekregen bij Unibet met de promocode van SportyTrader. Bedankt! David

Met de voorspellingen van SportyTrader heb ik een geweldig wereldkampioenschap gehad. “Juliette

Hoe verdienen wij geld?

Sportytrader is een digitaal sport- en mediaplatform. Om inhoud van kwaliteit aan te kunnen bieden, accepteren wij reclame op onze websites en mobiele applicaties.

Als je meer informatie wilt over de manier waarop Sportytrader geld verdient, nodigen wij je uit een kijkje te nemen op onze pagina over publiciteit.

Voor ons schrijven

SportyTrader is altijd op zoek naar talentvolle en ervaren redacteurs die ervaring hebben met online wedden. Als je denkt dat je aan onze kwaliteitsnormen voldoet, laat het ons dan weten via ons contactformulier. We gaan graag met je in gesprek.

Bij ons werken

SportyTrader is geregeld op zoek naar nieuwe profielen. Je bent dynamisch, gepassioneerd en je wil graag meewerken aan ons project? Neem contact met ons op! Stuur je CV en een motivatiebrief naar jobs@sportytrader.com, onder vermelding van “sollicitatie”. We reageren zo snel mogelijk op je mail.

Vacatures zijn ook te vinden op de speciale sectie.

Meer weten over Sportytrader :

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer