Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Uitslagen ATP Indian Wells gisteren en scores van wedstrijden (Tennis ATP)

Er waren gisteren geen wedstrijden in de categorie ATP Indian Wells Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


ATP Indian Wells, VS Mannen Enkel
ATP - ATP Indian Wells, VS Mannen Enkel
Einde
Taylor Fritz
Holger Rune
6 2
6 7
3 6
Einde
Tommy Paul
Casper Ruud
6 2
1 6
6 3

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender ATP Indian Wells

17 mrt. 17:00
Daniil Medvedev
Carlos Alcaraz
6 7
1 6

De Tennis wedstrijden van gisteren waren spannend in ATP Indian Wells! Kijk maar eens naar de uitslagentabel hierboven, het was een spektakel in ATP. Wat waren de scores van gisteren in ATP Indian Wells ? Wie verraste iedereen? Wie kwam er als beste uit de bus? Je kunt er straks alles over lezen in onze samenvatting van de resultaten van gisteren in ATP Indian Wells van Tennis in ATP. Het moet gezegd worden dat het gisteren een hele sportieve dag was in het land!

Via onze pagina met ATP Indian Wells uitslagen van gisteren kun je alles te weten komen over de laatste Tennis uitslagen die zijn vastgelegd in ATP. Individuele prestaties, mogelijke verrassingen, hoogtepunten: herbeleef de ATP Indian Wells show van gisteren van minuut tot minuut. Allemaal gratis natuurlijk.

Tennis: bekijk de scores en uitslagen van de wedstrijden die gisteren in ATP Indian Wells zijn gespeeld in ATP

Alle uitslagen en scores van de wedstrijden van ATP Indian Wells van gisteren bekijken? Onze uitslagenpagina gewijd aan Tennis in ATP is er ook voor dat. Voor alle wedstrijden die gisteren in ATP Indian Wells zijn gespeeld, bieden we je een schat aan informatie en gegevens om te onthouden. Met SportyTrader mis je niets van de ATP Indian Wells wedstrijden van gisteren, dat is zeker.

Voor alle Tennis evenementen die gisteren plaatsvonden in ATP in de competitie, geeft onze Livescore je de geregistreerde scores, het verloop van elke wedstrijd om de wedstrijd van minuut tot minuut te herbeleven, elk hoogtepunt aan beide kanten van het veld en het algemene scenario van de wedstrijd. Het is gemakkelijk, dus je zult geen enkele belangrijke informatie missen die gisteren in ATP Indian Wells werd gegeven. In elk geval kun je het beste van de sport van ATP volgen op onze site.

Alles wat je moet weten over elke ATP Indian Wells wedstrijd die gisteren in ATP (Tennis) is gespeeld

Op onze 100% ATP Indian Wells pagina kun je op elk moment zien wat er gisteren is gebeurd. Door op de wedstrijd van je keuze te klikken, krijg je toegang tot de scores per minuut, de belangrijkste statistieken in ATP van gisteren en belangrijke feiten over de competitie. Kortom, alles wat je moet weten over de sport en de laatste dag van de ATP Indian Wells show in ATP. 

Al met al kun je met ons overzicht van de ATP Indian Wells wedstrijden van gisteren je kennis over deze competitie in ATP uitbreiden en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Aarzel niet om elke dag terug te komen naar deze pagina voor alle scores en uitslagen van de wedstrijden van de vorige dag.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer