Bet365 bonus : €100   Schrijf je in !

Indian Wells, USA Voorspellingen en wedtips

Lees onze Indian Wells (BNP Paribas Open 2021) voorspellingen op deze pagina, met daarin onder meer wedtips voor dit grote tennistoernooi en onze favoriet voor de titel.

Presentatie Indian Wells - Tennis

Voorspelling Indian Wells

Van 7 tot en met 17 oktober 2021 wordt het tennistoernooi van Indian Wells gespeeld in Indian Wells, Californië, Verenigde Staten. Dit ATP Masters 1000 toernooi, ook wel BNP Paribas Open genoemd, belooft veel mooie wedstrijden. Wie wordt na Dominic Thiem in 2019 de volgende speler die de trofee omhoog gaat houden in 2021? 

Overzicht toernooi

 • Plaats: Indian Wells, Californië (Verenigde Staten)
 • Data: Van 7 tot en met 17 oktober 2021
 • Ondergrond: Hardcourt
 • Prijzengeld: 8.359.455$
 • Laatste winnaar: Dominic Thiem

Live wedden op tennis bij TOTO!

Onze wedtips voor Indian Wells

Wedtips - Indian Wells - Tennis

Wil je zo goed mogelijk wedden op de Indian Wells 2021? Hieronder de belangrijkste wedtips. Onze tennis experts raden je aan om gebruik te maken van deze adviezen om zo zoveel mogelijk betrouwbare voorspellingen en winnende weddenschappen af te sluiten.

Analyseer de prestaties en vorm van de spelers

Laten we zo eenvoudig mogelijk beginnen. De eerste wedtip is om de prestaties van de twee spelers die tegen elkaar spelen zo goed mogelijk te observeren. Neem even de tijd om te kijken of de laatste wedstrijden en toernooien werden gewonnen of verloren en op welke manier. Wanneer een tennisser bijvoorbeeld al 3 duels wint zonder ook maar een set weg te geven, dan is het waarschijnlijk niet zo’n goed idee om tegen deze speler in te zetten. Andersom geldt het natuurlijk net zo.

De ondergrond meenemen in je oordeel

Een tweede belangrijk punt is de ondergrond. Bij het tennis is de ondergrond erg bepalend voor de prestaties van veel spelers. Een speler kan bijvoorbeeld uitstekend spelen op gravel, maar niet goed voor de dag komen op een andere ondergrond. Het tennistoernooi van Indian Wells wordt gespeeld op hardcourt. De harde ondergrond van Indian Wells is ideaal voor complete spelers en is geschikt voor snel en technisch spel.

Aanmelden bij TOTO en profiteren van leuke acties!

Nagaan hoe de duels in het verleden verliepen

Vergeet ook niet te bekijken hoe twee tennissers er het in het verleden vanaf brachten tegen elkaar. Het mentale aspect is enorm belangrijk bij tennis. Wanneer een speler al 3 wedstrijden op rij verloor van een andere speler, zal dit zonder twijfel in zijn hoofd zitten en menig tennisser onrustig maken. Zoek dus even op of de spelers al eerder tegen elkaar hebben gespeeld op dit specifieke toernooi en op andere toernooien.

Observeer eerdere prestaties van een speler op dit toernooi

Een vierde tip haakt in op datgene wat we hiervoor zeiden. Je doet er goed aan om ook altijd te analyseren hoe spelers de voorgaande jaren op de BNP Paribas Open hebben gepresteerd. Wanneer iemand bijvoorbeeld al twee jaar op rij in de halve finale stond, is het een speler om rekening mee te houden. Wanneer een tennisspeler erg getalenteerd is, maar nooit presteerde op dit toernooi, zal inzetten op een winst van deze speler veel risico met zich meebrengen. De persoonlijke binding die spelers met specifieke toernooien hebben is echt een niet te onderschatten factor.

Kijk naar de ATP Ranking

Tot slot, kijk ook naar de ATP Ranking. Zoals de naam Masters 1000 Indian Wells doet vermoeden, zijn er 1000 punten te winnen door de winnaar, punten die een verschil kunnen maken aan het einde van het jaar. Een speler die de mogelijkheid heeft om in de top 3 te komen zal bijvoorbeeld meer motivatie kunnen hebben dan een speler die niets meer te winnen of te verliezen heeft in het lopende seizoen. De ATP Ranking is erg belangrijk en zit in het hoofd van iedere tennisser/

Een TOTO-account aanmaken en beginnen met wedden op tennis!

De statistieken om mee te nemen bij het opstellen van je voorspellingen

Statistieken Indian Wells - Tennis

Om zo goed mogelijk Indian Wells duels te voorspellen, is het goed om een aantal statistieken te kennen. Hieronder de belangrijkste feiten en cijfers van de editie van 2019 (toernooi 2020 geannuleerd):

 • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 22.15 games
 • Wedstrijden met twee sets: 71%
 • Wedstrijden met drie sets: 29%
 • Wedstrijden waarbij de winnaar van het duel de eerste set won: 89%
 • Wedstrijden met een 6-0: 8%
 • Wedstrijden met een tie-break in de eerste set: 21%

Tenniswedden bij TOTO Sportweddenschappen!

Indian Wells winnaar 2021: onze voorspelling

Voorspelling winnaar Indian Wells

Dit jaar is Daniil Medvedev de grote favoriet voor ons, mede door de afwezigheid van Novak Djokovic. De Rus, die enkele weken geleden de US Open won door van de Serviër te winnen, is in vorm en kwam eerder al ver in Toronto en Cincinnati. Wij verwachten dat de Rus zijn goede vorm doorzet en in Californië de titel gaat pakken!

De odds voor de titel

 • Daniil Medvedev, bekijk de quote
 • Stefanos Tsitsipas, bekijk de quote
 • Alexander Zverev, bekijk de quote
 • Andrey Rublev, bekijk de quote
 • Matteo Berrettini, bekijk de quote
 • Denis Shapovalov, bekijk de quote

Indian Wells: de hoogste quoteringen om te wedden