Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Uitslagen Tel Aviv, Israel, Qualifying gisteren en scores van wedstrijden (Tennis ATP)

Er waren gisteren geen wedstrijden in de categorie Tel Aviv, Israel, Qualifying Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


ATP Tel Aviv, Israel Men Singles
ATP - ATP Tel Aviv, Israel Men Singles
Einde
Adrian Mannarino
Constant Lestienne
6 7
4 6
Einde
Dominic Thiem
Marin Cilic
7 6
2 6
4 6
Einde
Diego Sebastián Schwartzman
Arthur Rinderknech
3 6
6 2
6 7
Einde
Novak Djokovic
Vasek Pospisil
7 6
6 3
Einde
Novak Djokovic
Roman Safiullin
6 1
7 6
Einde
Constant Lestienne
Marin Cilic
5 7
3 6
Einde
Novak Djokovic
Marin Cilic
6 3
6 4

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

De Tennis wedstrijden van gisteren waren spannend in Tel Aviv, Israel, Qualifying! Kijk maar eens naar de uitslagentabel hierboven, het was een spektakel in ATP. Wat waren de scores van gisteren in Tel Aviv, Israel, Qualifying ? Wie verraste iedereen? Wie kwam er als beste uit de bus? Je kunt er straks alles over lezen in onze samenvatting van de resultaten van gisteren in Tel Aviv, Israel, Qualifying van Tennis in ATP. Het moet gezegd worden dat het gisteren een hele sportieve dag was in het land!

Via onze pagina met Tel Aviv, Israel, Qualifying uitslagen van gisteren kun je alles te weten komen over de laatste Tennis uitslagen die zijn vastgelegd in ATP. Individuele prestaties, mogelijke verrassingen, hoogtepunten: herbeleef de Tel Aviv, Israel, Qualifying show van gisteren van minuut tot minuut. Allemaal gratis natuurlijk.

Tennis: bekijk de scores en uitslagen van de wedstrijden die gisteren in Tel Aviv, Israel, Qualifying zijn gespeeld in ATP

Alle uitslagen en scores van de wedstrijden van Tel Aviv, Israel, Qualifying van gisteren bekijken? Onze uitslagenpagina gewijd aan Tennis in ATP is er ook voor dat. Voor alle wedstrijden die gisteren in Tel Aviv, Israel, Qualifying zijn gespeeld, bieden we je een schat aan informatie en gegevens om te onthouden. Met SportyTrader mis je niets van de Tel Aviv, Israel, Qualifying wedstrijden van gisteren, dat is zeker.

Voor alle Tennis evenementen die gisteren plaatsvonden in ATP in de competitie, geeft onze Livescore je de geregistreerde scores, het verloop van elke wedstrijd om de wedstrijd van minuut tot minuut te herbeleven, elk hoogtepunt aan beide kanten van het veld en het algemene scenario van de wedstrijd. Het is gemakkelijk, dus je zult geen enkele belangrijke informatie missen die gisteren in Tel Aviv, Israel, Qualifying werd gegeven. In elk geval kun je het beste van de sport van ATP volgen op onze site.

Alles wat je moet weten over elke Tel Aviv, Israel, Qualifying wedstrijd die gisteren in ATP (Tennis) is gespeeld

Op onze 100% Tel Aviv, Israel, Qualifying pagina kun je op elk moment zien wat er gisteren is gebeurd. Door op de wedstrijd van je keuze te klikken, krijg je toegang tot de scores per minuut, de belangrijkste statistieken in ATP van gisteren en belangrijke feiten over de competitie. Kortom, alles wat je moet weten over de sport en de laatste dag van de Tel Aviv, Israel, Qualifying show in ATP. 

Al met al kun je met ons overzicht van de Tel Aviv, Israel, Qualifying wedstrijden van gisteren je kennis over deze competitie in ATP uitbreiden en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Aarzel niet om elke dag terug te komen naar deze pagina voor alle scores en uitslagen van de wedstrijden van de vorige dag.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer