Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Six Nations Wedden op de beste odds - Europa

Europa - Six Nations
Volgende wedstrijden

Als je niet de "wooden spoon" wil zijn, heb je geen andere keuze dan rekening te houden met de kansen van de Six Nations. Een essentieel onderdeel van online gokken zijn de odds, een hoeksteen van sportweddenschappen, omdat hun waarde van invloed is op het al dan niet plaatsen van een weddenschap op een sportevenement. De kansen variëren afhankelijk van het evenement en de kans dat elk team of elke speler wint. Hoe hoger de kansen, hoe moeilijker het is om te voorspellen wie er zal winnen en dus hoe hoger het risico, maar hoe groter de potentiële uitbetaling. Nu begrijp je het grote belang ervan.

Registreer je bij Bet365

De kansen voor de Six Nations berekenen: verschillende factoren om rekening mee te houden

Vergeet niet dat de Six Nations odds zijn afgeleid van statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden over het al dan niet plaatsvinden van een gebeurtenis op het beroemde Six Nations toernooi. Deze kansen zijn gebaseerd op elementen zoals het niveau van de teams, hun huidige vorm, blessures bij belangrijke spelers en het stadion waarin de wedstrijd wordt gespeeld. De odds zijn numerieke aanduidingen die te vinden zijn bij de verschillende bookmakers die actief zijn op de markt voor sportweddenschappen. Hoe waarschijnlijker het is dat een gebeurtenis plaatsvindt in een Six Nations-wedstrijd, hoe lager de bijbehorende kansen en hoe lager de potentiële uitbetaling. Daarentegen, als het onwaarschijnlijk is dat het gebeurt, zijn de kansen en de potentiële uitbetaling hoger.

Laten we voor de duidelijkheid een concreet voorbeeld nemen: de Six Nations-wedstrijd tussen Italië en Frankrijk. Als je de geschiedenis van Les Bleus kent en de slechte staat van dienst van de Italianen in het toernooi, is het moeilijk om Frankrijk niet als duidelijke favoriet in deze wedstrijd te plaatsen. Zo zullen de kansen op de "Italië wint" weddenschap hoog zijn (bijv. 8,50) terwijl de kansen op Frankrijk laag zullen zijn (bijv. 1,15). Een gelijkspel, dat in een sport als rugby zeer onwaarschijnlijk is, krijgt zeer grote kansen (bv. 60,00). Zo werkt het bij elke Six Nations rugbywedstrijd.

Word Koning TOTO!

Om Six Nations odds vast te stellen, baseren sportwedkantoren zich op een groot aantal criteria. Sommige van deze factoren zijn reeds aan het begin van deze pagina opgesomd. De bookmakers gebruiken veel wiskundige gegevens zoals het overwinningspercentage van elk team, het aantal gescoorde en toegekende punten of tries, of het aantal gescoorde penalties. Anderzijds gebruiken aanbieders van kansspelen ook niet-gekwantificeerde gegevens om hun kansen te bepalen. Dit kan zijn de afwezigheid van belangrijke spelers in een wedstrijd, de inzet voor de wedstrijd, of de manier waarop coaches spelen. Hoewel er nog andere elementen zijn, worden al deze factoren door bookmakers gebruikt om de kansen voor de Six Nations te bepalen.

Een ander belangrijk ding om te weten is dat deze kansen bij bookmakers in de loop der tijd kunnen veranderen. Wedkantoren kunnen namelijk op elk moment, voor of tijdens een wedstrijd, de geboden kansen aanpassen afhankelijk van de informatie die zij verzamelen. Laten we het voorbeeld van de wedstrijd tussen Frankrijk en Italië nemen om dit te illustreren. Als we een paar dagen voor de wedstrijd vernemen dat verschillende belangrijke Franse spelers ziek zijn geworden en niet zullen spelen in de wedstrijd, neemt de odd van Frankrijk aanzienlijk toe. Waarom? Omdat Frankrijk minder kans heeft om te winnen met de wisselspelers dan met de hoofdrolspelers. Op dezelfde manier gaan de odds dat Italië de wedstrijd wint omlaag. De kansen op een gelijkspel zouden ook kunnen dalen omdat het naar verwachting een nauwere wedstrijd wordt. Nu weet je hoe de bookmakers hun Six Nations kansen bepalen.

Registreer je bij BetCity

Wat zijn de voordelen van Six Nations odds?

Sportweddenschappen en kansen gaan hand in hand. Kansen worden door gokkers om verschillende redenen gebruikt. Ten eerste, of het nu gaat om het zeslandentoernooi of een andere competitie, odds worden gebruikt om te bepalen hoeveel je kunt winnen als je weddenschap succesvol is. Dit is de verhouding tussen het bedrag dat je mogelijk kunt winnen en het bedrag dat je inzet. Om uit te vinden hoeveel je kunt winnen als je inzet wint, vermenigvuldig je gewoon de kansen van je inzet met de inzet (kansen x inzet = bruto winst). Als je de basisinzet aftrekt van de brutowinst, krijg je de nettowinst. Je wilt bijvoorbeeld wedden op de Six Nations wedstrijd tussen Ierland en Wales. De Welshe winst staat bij de bookmakers genoteerd op 2.80. Als je op hen wedt met een inzet van €100, kun je een brutowinst van €280 verwachten als ze winnen. De netto winst zou € 180 zijn, na aftrek van de inzet.

Een ander voordeel van Six Nations odds is dat ze kunnen worden gebruikt om je mening over een wedstrijd te bevestigen. Als je denkt dat Engeland de wedstrijd tegen Schotland zal domineren en de bookmakers bieden de weddenschap 'Engeland wint' aan met een kans van 1.20, dan is het geen verrassing dat de kansen je voorspelling bevestigen. Als je echter vindt dat de kansen voor Engeland veel te hoog zijn op de goksites (bijv. 1.80), dan is er waarschijnlijk iets wat je kunt doen. Je moet rekening houden met alle gegevens over deze wedstrijd. Zo'n grote kloof tussen jouw mening en die van de bookmaker kan worden verklaard door het feit dat je belangrijke informatie hebt gemist, zoals de blessure van enkele belangrijke spelers. In dit geval is het beter om niet te wedden. Als je na het controleren van alle informatie nog steeds zeker bent van je zet, dan is er geen reden om te twijfelen, de weddenschap moet worden aangegaan!

Maak een account aan bij Unibet

Wedden op de toekomstige winnaar van het 6 Nations toernooi

Voor je Six Nations toernooi voorspellingen heb je ook de mogelijkheid om weddenschappen te plaatsen op de toekomstige winnaar van de competitie. Met deze "lange termijn weddenschappen" kun je je manier van wedden veranderen, en een experiment uitproberen over een langere periode dan een eenvoudige weddenschap! De bookmakers geven je de mogelijkheid om te wedden op elk van de wedstrijden van dit toernooi, maar ook op de zes teams van deze Six Nations, en proberen dus goede kansen te krijgen op de toekomstige winnaar van de competitie. Aarzel niet om je geluk te beproeven, het is een geheel nieuwe manier van wedden die je wel eens zou kunnen bevallen en je het hele toernooi door zou kunnen laten trillen!

Merk ook op dat je deze weddenschappen op lange termijn natuurlijk voor het begin van het kampioenschap kunt afsluiten, maar ook tijdens de competitie. Natuurlijk zullen de kansen zoals bij live weddenschappen veranderen afhankelijk van de verschillende scenario's van de eerste wedstrijden, maar je kunt wachten op de eerste wedstrijden als je je mening wilt geven voordat je wedt op de toekomstige winnaar.

Registreer je bij Bet365

Registreer je bij alle bookmakers!

Tot slot nog een laatste, zeer belangrijk advies: denk erover na om bij zoveel mogelijk bookmakers een rekening aan te maken. Zoals je ziet, is wedden op de best mogelijke kansen essentieel bij sportweddenschappen. Verschillende sites bieden verschillende kansen voor dezelfde weddenschap. Daarom kun je, door de kansen van verschillende bookmakers te vergelijken, wellicht de beste kansen voor je weddenschappen vinden. Maar wat heeft het voor zin om de beste kansen voor de Six Nations te vinden als je geen account hebt bij de bookmaker om ervan te profiteren? Wedkantoren bieden gewoonlijk ook een welkomstbonus aan hun nieuwe abonnees. Om al deze redenen is het hebben van een spelersrekening bij zoveel mogelijk bookmakers essentieel!

Word Koning TOTO!

De odds voor de volgende wedstrijden Six Nations

Onze Six Nations voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer