Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

CONCACAF Nations League Wedden op de beste odds - Internationaal

Internationaal - CONCACAF Nations League
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor CONCACAF Nations League Voetbal. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voordat je begint met het plaatsen van weddenschappen op de Concacaf Nations League (CNL), is het belangrijk om een goed begrip te hebben van winkansen en hoe de gokmarkten werken. We beginnen met de winkansen. Bookmakers bieden hun gebruikers winkansen om te wedden op de uitkomst van een evenement. Het getal dat je ziet (de winkans) is simpelweg een numerieke weergave van de waarschijnlijkheid dat de gebeurtenis wel of niet plaatsvindt. Ze geven de gokker ook een manier om te bepalen hoeveel ze kunnen winnen in het geval van een succesvolle weddenschap. Bijvoorbeeld, een weddenschap van €100 met een kans van 1.55 levert €155 op (en dus een winst van €55) als de weddenschap wint.

Registreer je bij Toto

Hoe worden CNL betting odds berekend?

De bookmakers hebben een aantal hulpmiddelen tot hun beschikking bij het bepalen van hun wedlijnen. Ze kijken naar een aantal verschillende factoren om te komen tot een nauwkeurige weergave van de waarschijnlijkheid dat een evenement plaatsvindt. Veel van de beste wedkantoren hebben toegang tot geavanceerde algoritmes, gedetailleerde databases met statistieken, historische gegevens en trendanalyses. Een algemene vuistregel die je kunt volgen om het makkelijker te maken is dat hoe lager de kans (bijv. 1,33), hoe waarschijnlijker het is dat een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Evenzo geldt dat hoe hoger de kans op een weddenschap is (bijv. 6,50), hoe minder waarschijnlijk het is dat deze plaatsvindt.

Laten we als praktisch voorbeeld eens kijken naar de geplande halve finale tussen de Verenigde Staten en Jamaica. De Verenigde Staten zijn de titelverdedigers en hun twee kampioenschappen zijn de meeste in de vijfjarige geschiedenis van deze competitie. Ze hebben de laatste jaren een stijgende lijn te pakken en staan nu 12e op de officiële FIFA-ranglijst. Ondanks dat Mexico nog in de competitie zit, zullen de Verenigde Staten waarschijnlijk de favorieten zijn om hun kroon te verdedigen en een tweede titel op rij te winnen. Jamaica daarentegen heeft zes wedstrijden niet gewonnen en staat nu 55e op de FIFA-ranglijst. Hun beste resultaat ooit in een Concacaf-competitie was hun back-to-back runners-up-finishes in 2015 en 2017 van de Gold Cup.

Het is begrijpelijk dat de Verenigde Staten zwaar favoriet zullen zijn om in 90 minuten te winnen in de eerste leg op eigen bodem. Het zou geen verrassing zijn om ze in de buurt van 1.25 of 1.30 te zien komen, gezien het grote verschil in kwaliteit tussen de twee ploegen. De lage quotering betekent dat de bookmakers erkennen dat de VS deze wedstrijd waarschijnlijk vaker wel dan niet zullen winnen. Jamaica zou daarom een zeer hoge quotering krijgen, mogelijk meer dan 10.00, omdat een overwinning voor de Reggae Boyz niet waarschijnlijk is.

Maak een account aan bij Unibet!

Stijgende populariteit van live wedden

Live wedden (ook wel in-play betting genoemd) groeit in een snel tempo en is een van de populairste vormen van wedden voor gebruikers. Live weddenschappen zijn naar schatting goed voor meer dan 30% van alle geplaatste weddenschappen. Dit heeft ertoe geleid dat betting sites extra nadruk leggen op hun live betting platforms, omdat het een enorme hoeveelheid actie genereert. Het is nu mogelijk om live weddenschappen af te sluiten op vrijwel elke wedstrijd en elke wedmarkt. Dit kan leiden tot een aantal zeer winstgevende kansen voor scherpe gokkers. Wedkantoren vertrouwen op algoritmes om de wedkansen direct bij te werken, omdat het onmogelijk is om duizenden wedstrijden tegelijkertijd te volgen. Degenen die goed opletten of een specifieke wedstrijd in de gaten houden, kunnen bepaalde situaties uitbuiten waar de algoritmes simpelweg geen rekening mee kunnen houden. Bekijk onze Livescore functie bij het plaatsen van je volgende live weddenschappen!

Registreer je bij Toto

Mogelijkheden voor het wedden op de Concacaf Nations League

Nu we een beter begrip hebben van winkansen en gokmarkten, gaan we kijken hoe je deze concepten kunt toepassen op je eigen sportweddenschappen. Het meest directe nut van winkansen is dat je snel kunt bepalen hoeveel je kunt winnen met een weddenschap.  Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de formule - inzet = nettowinst. Bijvoorbeeld, een inzet van €100 met een kans van 1.70 levert €170 op als het een winnaar blijkt te zijn. Als we de oorspronkelijke inzet (€100) hiervan aftrekken, hebben we een nettowinst van €70. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat verschillende bookmakers verschillende winkansen bieden voor dezelfde weddenschap.

Grote verschillen in de winkansen

Het kan gebeuren dat je tijdens je sportweddenschappen onderzoek een wedstrijd tegenkomt met kansen die ver af liggen van wat je in eerste instantie had voorspeld. Als we teruggaan naar ons voorbeeld van de Verenigde Staten vs Jamaica in de halve finale van de CNL, laten we dan aannemen dat we na het doen van ons onderzoek en het controleren van de kansen, zien dat de VS 1.95 favoriet zijn om de wedstrijd te winnen. Dit zou natuurlijk alarmbellen moeten doen rinkelen omdat het drastisch verschilt van de 1.30 die we in eerste instantie verwachtten. Het is nu aan jou om uit te zoeken waarom dit het geval is. Heb je een thuiswedstrijd verwisseld met een uitwedstrijd? Ligt de hele basiself eruit met voedselvergiftiging? Zorg ervoor dat je je due diligence doet en geen middel onbeproefd laat.

Value bets identificeren

De andere kant van deze medaille is een situatie waarin je grondig onderzoek hebt gedaan en tot de conclusie bent gekomen dat de kansen van de wedstrijd verschillend zijn, maar niet drastisch verschillend. Het kan zijn dat je de Verenigde Staten als 1.15 favoriet hebt om te winnen. In deze situatie zou het, ondanks de hoge winkansen, theoretisch waardevol zijn om de VS te steunen met hun huidige winkans van 1.30. Dit komt omdat jouw inschatting van hun kansen op succes (86,96%) aanzienlijk hoger is dan de inschatting van de bookmaker (76,92%). Vertrouw in deze situatie op je lezing en bevestig die weddenschap!

Maak een account aan bij Unibet

Schrijf je overal in!

Een van de belangrijkste strategieën voor sportwedders is om zich bij zoveel mogelijk wedkantoren in te schrijven. Dit heeft twee enorme voordelen. Het eerste en belangrijkste is dat je de pool van beschikbare wedkansen waaruit je kunt kiezen aanzienlijk vergroot. Vergeet niet dat niet alle wedkantoren dezelfde kansen bieden voor identieke weddenschappen. Je kunt vaak verschillen vinden tot wel 10% in sommige gevallen voor dezelfde weddenschap. Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet veel lijkt, zal het consequent krijgen van de best mogelijke prijs op al je weddenschappen in de loop van een heel seizoen een enorm verschil maken in je nettowinst. Het kan zelfs het verschil zijn tussen een winnende sportwedder en een verliezende sportwedder!

Het andere voordeel is dat je kunt profiteren van aanmeldbonussen. De meeste wedkantoren bieden een soort bonus aan voor het registreren van een nieuwe account. Deze kunnen soms oplopen tot 100% van je eerste storting, waardoor je bankroll op die site verdubbeld wordt nog voordat je een weddenschap hebt geplaatst. Je kunt zien wat de laatste aanbiedingen zijn en welke sites bovenaan onze ranglijst staan op onze top online weddenschappen pagina.

Registreer je bij Toto

De odds voor de volgende wedstrijden CONCACAF Nations League

Onze CONCACAF Nations League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer