Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK vrouwen Wedden op de beste odds - Wereld

Wereld - WK vrouwen
Volgende wedstrijden

Op zoek naar een betrouwbare voorspelling over de winnaar van de Women's World Cup? Een maand lang wedden op de populairste competitie in het vrouwenvoetbal? Om de grootste wedstrijden van de groepsfase tot de finale in spanning te volgen? Dan ben je op de juiste pagina! Hier vind je een maximum aan informatie om te weten hoe je alle odds van elke wedstrijd van deze populaire cup kunt analyseren, en kun je in detail alle prestaties van het Nederlandse team volgen. Aarzel niet om onze pagina met voorspellingen voor het WK Vrouwen 2023 te raadplegen.

Heb tijdens het WK de juiste reflexen, en leer de favoriet op elke wedstrijd te detecteren, evenals het team dat de meeste kansen heeft om zich te kwalificeren en de trofee te winnen. Met getalenteerde speelsters die aan de wedstrijd deelnemen, zoals Megan Rapinoe en Alex Morgan aan Amerikaanse zijde, Wendie Renard aan Franse zijde, de Engelse Daly Rachel en Beth Mead of natuurlijk onze eigen Lieke Martens en Jackie Groenen, belooft dit toernooi weer spannend te worden! Aan het einde van deze Women's World Cup zou je wel eens geld kunnen verdienen door de juiste keuzes te maken.

Registreer je bij Bet365

Wat zijn de winkansen op het WK Vrouwen?

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen hoe belangrijk de winkansen op het WK Vrouwen zijn, net als bij elke andere wedstrijd. Van de groepsfase tot de kwartfinale en de finale, in elke fase van de wedstrijd zijn de kansen anders. Het niveau van de teams is verschillend tussen groep A, groep B, groep C, etc... Daarom zijn de odds voor elke wedstrijd van dit WK Vrouwen 2023 anders. We zijn gewend om hoge scores te zien in de groepsfase, terwijl de scores dichter bij elkaar liggen en het zeldzamer is om veel doelpunten te zien vanaf de ronde van 16.

Dit verklaart waarom de kansen voor de favorieten in de eerste wedstrijden lager zijn dan in de finale. Dit komt doordat winkansen numerieke waarden zijn, die de waarschijnlijkheid van een uitkomst weergeven. Als je bijvoorbeeld wilt wedden op een wedstrijd tussen Frankrijk en Brazilië, wed je niet direct op een team, maar op de odds, die het bedrag van je potentiële winst bepalen. 

Hoe groter de kans dat een team wint, hoe lager de bijbehorende kansen. Omgekeerd zal een underdog team hoge odds hebben, omdat het minder kans heeft om te winnen. Hetzelfde geldt voor alle soorten weddenschappen. Als de kans groot is dat er veel doelpunten worden gescoord in een WK-wedstrijd voor vrouwen, dan zal de kans op "+2,5 doelpunten" een vrij lage waarde hebben. Dit alles wordt bepaald door de bookmakers, via hun handelaren.

Om dit te illustreren, nemen we het voorbeeld van een ongelijke wedstrijd tussen Frankrijk en Panama. Aan de blauwe kant is de ploeg op papier veel sterker, en de kansen op een Franse overwinning zijn zeer laag (bv. 1,05), terwijl de kansen op een Panama-overwinning zeer hoog zijn (bv. 25,00). Het gelijkspel, een even onwaarschijnlijk resultaat in deze ongelijke wedstrijd, heeft ook een hoge winkans (bv. 10,00). Nu begrijp je hoe de kansen door de wedkantoren worden bepaald.

Word Koning TOTO!

De odds van bookmakers bepalen de potentiële uitbetaling van een weddenschap op het WK voetbal voor vrouwen

Voor liefhebbers van sportweddenschappen hebben de odds een tweede belang, omdat zij weten hoeveel zij kunnen verdienen als hun weddenschap succesvol is. Odds zijn dus erg nuttig als je van plan bent om op dit WK te wedden. Om de potentiële winst van je weddenschap te weten te komen, vermenigvuldig je gewoon de gespeelde kansen met je inzet ( Kansen x Inzet = Winst). Op deze manier kun je zien of een weddenschap de moeite waard is of niet, afhankelijk van het risico.

Laten we een ander voorbeeld nemen om je het te helpen begrijpen. Laten we ons een duel tussen Engeland en Denemarken voorstellen, waarbij Engeland in het voordeel van de bookmakers begint. De briljante Engelsen zijn gewend de hoofdrol te spelen in deze wedstrijd en hebben een goede kans om ten minste één doelpunt te scoren en zelfs de wedstrijd te winnen tegen Denemarken, dat deze wedstrijd als underdog moet spelen.

 • Ik zet 50 euro in op succes voor Engeland: kans van 1,50 x 50 euro = 75 euro. Ik kan dus €75 bruto winnen als Engeland wint.
 • Ik zet €50 in op een gelijkspel: kans van 3.40 x €50 = €170. Ik kan €170 bruto winnen als de wedstrijd gelijk wordt gespeeld.
 • Ik zet €50 in op succes van Denemarken: kans van 6.00 x €50 = €300. Ik kan €300 bruto winnen als Denemarken wint.

Je ziet dat hoe hoger de kansen, hoe hoger de mogelijke winst, maar hoe lager de kans dat de weddenschap wordt gevalideerd. Er zijn dus verschillende strategieën die kunnen worden toegepast bij sportweddenschappen, en in het bijzonder op dit WK Vrouwen 2023. Je kunt gaan voor hoge odds, die je hoge maar minder regelmatige winsten beloven, of lagere odds (2.00 of minder), waarmee je meer weddenschappen kunt winnen, maar met telkens lagere winsten. Het hangt allemaal af van wat je zoekt.

Registreer je bij BetCity

Hoe wedden op de wedstrijden van de dag van het WK Vrouwen 2023?

Wil je weten wat onze experts te zeggen hebben over het wedden op de wedstrijden op het WK Vrouwenvoetbal 2023? Hier is wat je moet weten. Zoals je ziet spelen de odds een belangrijke rol bij het wedden en daarom moet je er goed op letten. De odds die je bij bookmakers vindt zijn hun schattingen voor elk evenement. Wedkantoren kunnen er echter naast zitten met sommige van deze schattingen, en daarom kan het zijn dat je voor sommige weddenschappen moet spelen.

Ga echter niet overhaast te werk en maak een volledige analyse van de wedstrijd waarin je geïnteresseerd bent, zodat je zelf de waarschijnlijkheid en dus de kansen van de verschillende gebeurtenissen in een wedstrijd kunt inschatten. Wil je een kans omzetten in een waarschijnlijkheid? Het is heel eenvoudig, gebruik gewoon de volgende formule: (1 / kansen) x 100. Dit geeft je het percentage kans dat een scenario plaatsvindt, gebaseerd op een schatting. Hier is een concreet voorbeeld, over een wedstrijd tussen Australië en Canada: 

 • (1 / 1.90) x 100 = 53. Australië heeft volgens de bookmaker 53% kans om te winnen.
 • (1 / 3.40) x 100 = 29. Het gelijkspel heeft een kans van 29% volgens de bookmaker.
 • (1 / 5.60) x 100 = 18. Canada heeft 18% kans om te winnen volgens de bookmaker.

Merk op dat de kansen bij goksites iets lager zijn omdat zij een marge toepassen op elke wedstrijd. Zodra je de geschatte kansen van de bookmakers voor elk evenement hebt gevonden, heb je twee opties. Of je denkt dat de bookmakers gelijk hebben, in welk geval je het wedden moet vermijden omdat het risico de potentiële winst niet waard is, of je denkt dat hun schattingen niet kloppen, in welk geval er een kans is om de kansen te spelen waarvan je denkt dat ze fout zijn.

Dit is de beste manier om betrouwbare weddenschappen te plaatsen en geld te verdienen op dit WK Vrouwen 2023. Bovendien geven onze experts je hun voorspellingen over de meeste wedstrijden van de competitie, en het is 100% gratis. Je kunt ook profiteren van onze WK Vrouwenvoetbal 2023 uitslagen en live, zodat je de resultaten kunt volgen en live kunt wedden!

Maak een account aan bij Unibet

2023 Women's World Cup winner odds: wedden op de lange termijn!

Wil je je risico beperken door op de lange termijn te wedden? Wedden op de uiteindelijke winnaar van de 2023 Women's World Cup is een goede optie voor jou! Bookmakers bieden deze vorm van weddenschappen aan, die steeds populairder wordt bij gokkers, omdat de kansen hoog zijn en er minder gevaar is om te verliezen, omdat je weddenschap op meerdere wedstrijden is en niet op slechts één. Wedden op een resultaat, een scorer of een score is inderdaad moeilijker, omdat veel factoren de weddenschap kunnen beïnvloeden (rode kaart, penalty, blessure).

Over een langere periode worden deze risico's dus kleiner, omdat het zelden voorkomt dat je pech hebt bij elke wedstrijd van je team of speler. Met andere woorden, er is minder variantie op dit type weddenschap. Dit betekent dat de potentiële winsten voor jou interessant kunnen zijn. Laten we het voorbeeld nemen van enkele kansen die op de markt te vinden zijn voor deze editie van 2023:

 • Ik zet €100 in op de overwinning van Engeland (kans 4.50) = ik kan € 450 winnen.
 • Ik zet €100 in op de overwinning van de Verenigde Staten (kans 4.50) = ik kan €450 winnen
 • Ik zet €100 in op de overwinning van Spanje (kans 7.00) = ik kan €700 winnen
 • Ik zet €100 in op de overwinning van Frankrijk (kans 7.00) = ik kan €700 winnen
 • Ik zet €100 in op de overwinning van Duitsland ( kans 8.00) = ik kan €800 winnen.

Je ziet dat je met een enkele weddenschap je basisinzet aanzienlijk kunt vermenigvuldigen. Je kunt zelfs verschillende weddenschappen combineren, en je zult nog steeds winnen als een van je teams de wedstrijd wint. In dit voorbeeld geeft het splitsen van je inzet op Frankrijk en Duitsland (kansen van 7.00 en 8.00) je uiteindelijke kansen van 3.73, wat een netto winst is van €273 op een inzet van €100 als een van de teams wint. Misschien vind je de lange termijn weddenschappen op dit WK 2023 wel leuk. Aarzel niet om jouw geluk te beproeven!

Registreer je bij Bet365

Vergelijk kansen en schrijf je in bij verschillende bookmakers voor het WK Vrouwen!

Nu weet je hoe de odds voor het WK Vrouwen 2023 werken. Tot slot geven we je graag een tip om te wedden op het WK Vrouwen: maak een account aan bij zoveel mogelijk online sportbooks. Waarom zou je dit doen? Krijg altijd de beste kansen op de markt. We hebben het nog niet gezegd, maar de odds op het WK Vrouwen 2023 verschillen per bookmaker. Je kunt dus kansen selecteren die bij de ene site soms 10% hoger liggen dan bij de andere.

Aangezien de odds je potentiële winst bepalen, zou je je winst kunnen maximaliseren door altijd de hoogste waarde te nemen. Om de odds te vergelijken kun je onze Vrouwen WK voetbal odds vergelijker gebruiken en je zult zien welke bookmaker de beste odds biedt. Nu begrijp je waarom het noodzakelijk is om je bij zoveel mogelijk wedkantoren in te schrijven. Want wat heeft het voor zin om op te merken dat de hoogste quoteringen op de markt bij Unibet zijn, als je geen account hebt bij deze bookmaker. Je kunt onze ranglijst van de beste bookmakers gebruiken om erachter te komen welke sites je moet kiezen. Goede weddenschappen op het WK Vrouwen!

Meld je aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden WK Vrouwenvoetbal 2023

Onze WK Voetbal 2023 Vrouwen voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer