Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK vrouwen live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Voetbal Wereld)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie WK vrouwen Voetbal. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


WK, Vrouwen
Wereld - WK vrouwen

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Stand WK vrouwen

    Team P GS W G V DS
 
1 Zwitserland V 5 3 1 2 0 2
 
2 Noorwegen V 4 3 1 1 1 5
3 Nieuw Zeeland V 4 3 1 1 1 0
4 Filipijnen V 3 3 1 0 2 -7
Legenda
Playoffs

Statistieken WK vrouwen

Wedstrijden
Gespeelde wedstrijden 64
Gewonnen thuiswedstrijden 53.13 %
Gewonnen uitwedstrijden 26.56 %
Gelijke spelen 20.31 %
% Thuisoverwinningen bij rust 32.81 %
% Uitoverwinningen bij rust 21.88 %
% Gelijkspel bij rust 35.94 %
Doelpunten
Doelpunten 164
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 2.56
Gemiddeld aantal doelpunten thuis per wedstrijd 1.5
Gemiddeld aantal uitdoelpunten per wedstrijd 1.06
Sportweddenschappen
Wedstrijden met meer dan 2.5 45.31 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 54.69 %
Beide teams scoren 29.69 %
Geen tegengoals 70.31 %
Discipline
Totaal aantal gele kaarten 111
Gemiddeld aantal gele kaarten per wedstrijd 1.73
Totaal aantal rode kaarten 6
Gemiddeld aantal rode kaarten per wedstrijd 0.09
Kerncijfers
Totaal aantal hoeken 574
Gemiddeld aantal corners per wedstrijd 8.97

Wil je het WK Vrouwen live volgen? Zoek niet verder, want je bent op de juiste pagina! Hier vind je alle live wedstrijden van het WK Vrouwen 2023, met veel informatie en statistieken over de populairste competitie in het vrouwenvoetbal. Alles is gratis voor je beschikbaar, zodat je je voorspellingen voor deze wedstrijd kunt doen. Merk ook op dat je onze pagina met voorspellingen voor het WK Vrouwenvoetbal 2023 kunt raadplegen!

Wed live op voetbalwedstrijden bij Bet365!

WK Vrouwen: volg alle wedstrijden live

Wil je het WK Vrouwen 2023 optimaal live volgen en geen enkele wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal missen? Profiteer van onze 100% gratis Live Score! Vind op onze pagina al het nieuws over dit WK Vrouwen, met het klassement, de kalender, de uitslagen, maar ook vele andere gegevens. Volg alle scores live, en mis niets van de wedstrijd. Onze tool zal je goed van pas komen, of je nu de resultaten van het Nederlandse team wilt volgen of betrouwbare weddenschappen wilt afsluiten. Mis het dus niet! Bovendien kun je ook de resultaten van de wedstrijden van gisteren of morgen volgen, dankzij onze pagina's WK Vrouwen 2023 gisteren en WK Vrouwen 2023 morgen.

Registreer bij TOTO!

Live scores van het WK vrouwenvoetbal 2023

Wil je geen minuut missen van de wedstrijden van de grootste vrouwenvoetballanden? De meest beslissende speelsters van het toernooi volgen? Onze oplossing zal deze vragen beantwoorden. Wie zal het verschil maken tussen Megan Rapinoe en Alex Morgan van de USA, Rachel Daly van Engeland, Wendie Renard van Frankrijk en onze Vivianne Miedema? Je kunt een goed idee krijgen met onze live wedstrijdtool. Gedurende de hele competitie, van de groepsfase tot de eindfase, kun je de scores van de lopende wedstrijden volgen, de scores van de reeds beëindigde wedstrijden bekijken en de stand en de tabel in detail raadplegen. Het is allemaal mogelijk in een paar klikken en gratis, dus profiteer ervan!

Maak een account aan bij Unibet!

Gratis statistieken en cijfers over het WK Vrouwen

Naast informatie zoals de uitslagen van de wedstrijden van het WK Vrouwen, kun je met onze Live Match tool gemakkelijk talrijke cijfers en statistieken over de wedstrijden van dit internationale toernooi verzamelen. Wil je weten welke speelster scoorde of een assist gaf? Wie domineerde de wedstrijd? Welke wijzigingen de coaches tijdens de wedstrijd hebben aangebracht? Welk team werd het meest gestraft? Door naar de wedstrijd te gaan waarin je geïnteresseerd bent, zie je dit alles in één oogopslag. Hoogtepunten, statistieken, samenstellingen, teamvorm, commentaar op de verrichtingen van de wedstrijd ... alles is er! Live wedden op het WK Vrouwen wordt nu kinderspel!

Wed live op voetbalwedstrijden bij Bet365!

Wat biedt onze WK Vrouwenvoetbal live match tool?

Omdat het soms moeilijk is om kanalen te vinden die de wedstrijden van het WK Vrouwen waarin je geïnteresseerd bent gratis uitzenden, wordt onze Livescore een echt alternatief voor voetbalfans en gokkers. Hier volgt een niet-uitputtende lijst van wat je kunt verwachten tijdens de wedstrijdmaand op dezelfde pagina:

  • Volledig 2023 WK Vrouwen schema
  • Wedstrijdresultaten
  • Live wedstrijdscores
  • Live klassementen van alle groepen
  • Algemene WK statistieken en cijfers
  • Beste live weddenschappen

Door de wedstrijd te selecteren waarin je geïnteresseerd bent, wordt een nieuw paneel met informatie onthuld. Hier volgt een deel ervan: 

  • De vorm met de laatste resultaten van elk team
  • De head-to-head match-ups
  • De beste kansen op de wedstrijd
  • De scheidsrechter van de wedstrijd
  • Officiële teamopstellingen
  • Gedetailleerde statistieken (schoten, balbezit, corners, overtredingen, kaarten, doelpunten, vrije trappen...)
  • Wedstrijdhoogtepunten (kaarten, doelpunten, wissels, per minuut)
  • Real time commentaar op de wedstrijd

Je hoeft de wedstrijd niet te bekijken dankzij onze Women's World Cup Livescore! Als je niet beschikbaar bent om de wedstrijd waarin je geïnteresseerd bent te bekijken, kun je alles wat er gaande is in seconden vanaf je telefoon te weten komen. Niet slecht, hè? Het is allemaal hier op de SportyTrader website voor iedereen te zien. Dit alles zal je succes bij het wedden op sport verbeteren.

Registreer bij TOTO!

Vrouwenvoetbal op TV: welke zender wordt de zender van het WK Vrouwenvoetbal 2023 in Nederland?

Wil je dolgraag een wedstrijd van het WK Vrouwen op tv zien? Op dit moment is het moeilijk om deze vraag te beantwoorden, omdat we nog niet weten welke zenders de wedstrijden van deze competitie zullen uitzenden. De kans is echter groot dat de wedstrijden van het Nederlandse vrouwenteam op NOS worden uitgezonden. In ieder geval blijft onze oplossing waarmee je alle wedstrijden van dit WK Vrouwen 2023 kunt volgen de meest geschikte oplossing, of het nu gaat om het volgen van de Nederlandse vrouwen, of om het plaatsen van betrouwbare weddenschappen.

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom het WK damesvoetbal live volgen?

Benieuwd wat onze Livescore voor jou kan betekenen? Waarom zou het uw sportweddenschappen verbeteren? Het hoofddoel is eenvoudig: het helpt je om je winst bij de bookmakers te verhogen! Hoe doe je dit? Door de juiste methode en hulpmiddelen te hebben om te wedden. Door kennis op te doen over het WK Vrouwen, door te weten hoe er gespeeld wordt en wat het niveau van de teams en speelsters is, kun je de juiste weddenschappen en de juiste odds kiezen om het verschil te maken op de sportweddenschappen sites. Je kunt de beste odds vinden op onze WK Vrouwenvoetbal 2023 kansen pagina. Analyse is één ding, maar je moet nog steeds de juiste gegevens tot je beschikking hebben. Dat is waar SportyTrader van pas komt met deze live tool voor het WK Vrouwen!

Wed live op voetbalwedstrijden bij Bet365!

Groepsfase: volg de resultaten van het damesteam van Nederland

Wil je het WK Vrouwen en de wedstrijden van het Franse vrouwenteam volgen? Dan ben je op de juiste plaats. Met onze live wedstrijdtool kun je al het nieuws van het Nederlandse team volgen. Komende wedstrijden, laatste resultaten, spitsen, prestaties op het veld, ranking, je kunt alles weten dankzij onze Livescore! Mis geen enkele wedstrijd van Nederland en ontdek kort voor de aftrap welke spelers aan de aftrap staan. Zodra de scheidsrechter fluit, heb je toegang tot live commentaar op de belangrijkste acties van de wedstrijd, maar ook tot de hoogtepunten (scorers, kaarten, veranderingen ...), en tot een complete tabel met statistieken, waaronder balbezit, schoten, corners, vrije trappen, etc. Kortom, onze oplossing is een echte hulp voor gepassioneerde fans, maar ook voor degenen die een weddenschap willen plaatsen op een wedstrijd van het Nederlandse team tijdens dit WK!

Registreer bij TOTO!

De volgende live WK Vrouwenvoetbal 2023 wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige 2023 WK Voetbal voor Vrouwen voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer