Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK Vrouwen 2023 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis voorspelling voor het 2023 WK Vrouwen voetbal, evenals onze deskundige voorspellingen voor de beste wedstrijden van het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in Australië en Nieuw-Zeeland. Veel informatie voor jouw sportweddenschappen!

WK vrouwenvoetbal voorspellingen en presentatie

Voorspellingen WK Vrouwen 2023

Maak je voorspellingen klaar, het WK Vrouwen wordt deze zomer zeer interessant in Australië en Nieuw-Zeeland. Van 20 juli tot 20 augustus 2023 zullen de 32 beste teams ter wereld het tegen elkaar opnemen in een vrouwentoernooi dat steeds populairder wordt.

Na de vierde titel van de VS in 2019 zullen Engeland (de regerend Europees kampioenen), Duitsland, Nederland, Spanje, Australië en Frankrijk proberen in de voetsporen te treden van Megan Rapinoe en haar team in het Stadium Australia in Sydney, dat is gekozen als locatie voor de finale.

Wie zal de Wereldbeker voor vrouwen winnen? Hoe wed je op deze wedstrijd? Wat zijn de voorspellingen voor de voetbal Women's World Cup? Alle antwoorden vind je op deze pagina over de wedstrijd.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Voorspelling winnaar: wie wint het WK Vrouwenvoetbal 2023?

Voorspelling Winnaar WK Vrouwen 2023

Voor dit WK Vrouwen zijn de Verenigde Staten duidelijk favoriet bij de bookmakers. 

Team USA, dat de vorige editie van het toernooi in Frankrijk won, kan nog steeds rekenen op zijn ambassadrices Megan Rapinoe en Alex Morgan - die zeer goed presteerden tijdens de San Diego Wave - en op hun ervaring in grote wedstrijden.

Zonder veel verrassing zou onze voorspelling een derde titel op rij zijn voor de Amerikanen, winnaars van de SheBelieves Cup afgelopen februari. Achter hen zullen de Engelsen - die indrukwekkend waren tijdens het thuis gespeelde Euro - ook het bekijken waard zijn.

De bookmakers vergissen zich niet, de selecties gecoacht door Vlatko Andonovski en Sarina Wiegman hebben de laagste kansen in februari 2023.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Voorspelling WK Vrouwen - Favorieten voor de titel

 • Engeland - 4,00
 • Verenigde Staten - 5,25
 • Spanje - 5,25
 • Japan - 8,00
 • Frankrijk - 12,00
 • Nederland - 12,00
 • Australië - 12,50
 • Zweden - 20,00
 • Colombia - 25,00
 • Noorwegen - 61,00
 • Denemarken - 101,00
 • Jamaica - 101,00
 • Nigeria - 101,00
 • Zwitserland - 151,00
 • Marokko - 151,00
 • Zuid-Afrika - 251,00

Kansen gebaseerd op een gemiddelde van de Nederlandse markt. Ga naar www.bet365.nl voor de laatste realtime bijgewerkte kansen. Om de kansen voor elke wedstrijd te weten te komen, kun je onze WK Vrouwenvoetbal kansen vergelijker bekijken.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Ronde van 16 WK Vrouwen 2023 (achtste finales)

Voorspellingen knockout WK Vrouwen 2023

Nu de geweldige groepsfase voorbij is, hebben we kunnen genieten van geweldig entertainment en enkele totaal onverwachte uitschakelingen (Brazilië, Duitsland, Canada, Italië en Nieuw-Zeeland). Hieronder vind je het programma voor de Ronde van 16:

 • Zwitserland - Spanje I zaterdag 5 augustus I 07:00
 • Japan - Noorwegen I zaterdag 5 augustus I 10.00 
 • Nederland - Zuid-Afrika I Zondag 6 augustus I 04:00
 • Zweden - Verenigde Staten I Zondag 6 augustus I 11.00 
 • Engeland - Nigeria I Maandag 7 augustus I 09.30 
 • Australië - Denemarken I Maandag 7 augustus I 12.30 
 • Colombia - Jamaica I Dinsdag 8 augustus I 10.00 
 • Frankrijk - Marokko I Dinsdag 8 augustus I 13.00 

De bookmakers bieden nu al prachtige quotes voor deze 8 fantastische wedstrijden. Zullen we nog steeds worden getrakteerd op verrassingen en doelpuntrijke ontmoetingen? Aarzel niet en probeer de odds van www.unibet.nl!

Unibet biedt hier een bonus aan

Onze voorspelling over de groepen van het WK Vrouwenvoetbal 2023 I Fase afgerond

Naast het voorspellen van de toekomstige wereldkampioenen kun je bij online sportweddenschappen ook weddenschappen afsluiten op de groepsfase van de competitie. Teams die als eerste zullen eindigen of die zich zullen plaatsen voor de ronde van 16: je hebt de keuze!

Ontdek hieronder onze voorspellingen voor elke groep van het WK Vrouwen 2023. Ze zullen je hopelijk helpen om betere weddenschappen af te sluiten bij je favoriete online bookmaker.

Groep A - Nieuw-Zeeland - Noorwegen - Filippijnen - Zwitserland

Voorspelling Groep A - WK Vrouwen

Op papier is Noorwegen het team waarvan verwacht wordt dat het deze groep zal winnen.  De ploeg onder leiding van Hege Riise bereikte de kwartfinales van het laatste WK in Frankrijk, maar werd tijdens het laatste EK in Engeland uitgeschakeld in de groepsfase met een 8-0 verlies tegen de gastheren. Ze zijn betrouwbaarder dan hun tegenstanders in de eerste ronde.

Spelers als Guro Reiten en Maren Mjelde (Chelsea) moeten hen helpen de tweede ronde te bereiken. Jitka Klimková's Nieuw-Zeeland, gesteund door hun thuispubliek, zou de tweede plaats kunnen innemen.

Onze voorspelling voor het WK Vrouwen in Groep A: Noorwegen en Nieuw-Zeeland kwalificeren zich.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep B - Australië - Canada - Nigeria - Ierland

Voorspelling Groep B - WK Vrouwen

Australië is de onbetwiste favoriet om zich te kwalificeren uit Groep B. De ploeg onder leiding van Tony Gustavsson speelt in eigen land en heeft een zeer hoog niveau.

Samantha Kerr (Chelsea), Caitlin Foord (Arsenal), Lydia Williams (ex-PSG) en Tameka Yallop (Brann) behoren tot de wereldtop en zullen het gastteam door de eerste ronde loodsen. Canada, tweede op het laatste WK, is het andere land dat naar verwachting de laatste 16 zal halen.

Onze voorspelling voor Groep B van het WK Vrouwen: Australië en Canada kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Groep C - Costa Rica - Japan - Spanje - Zambia

Voorspelling Groep C - WK Vrouwen

Spanje en Japan zijn de twee teams waarop je je moet richten bij je voorspellingen voor Groep C van het WK Vrouwen. Hoewel Zambia pas hun debuut maakt in de wereldbeker en Costa Rica zich niet kwalificeerde voor de laatste editie in Frankrijk, zijn de Spaanse en Japanse landen in goede vorm en dat zou te zien moeten zijn in de eindrangschikking van deze derde groep.

Spanje's Ballon d'Or winnares Alexia Putellas zou in staat moeten zijn de concurrentie voor de toppositie te verslaan. 

Onze voorspelling voor groep C van het WK Vrouwen: Spanje en Japan kwalificeren zich.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep D - China - Denemarken - Engeland - Haïti

Voorspelling Groep D - WK Vrouwen

Engeland is de favoriet in Groep D van het WK Vrouwen. Rachel Daly (Aston Villa) en Beth Mead (Arsenal) zullen het naar verwachting ver schoppen in de competitie en wonnen dit jaar al de Arnold Clark Cup.

Zonder twijfel is de beste voorspelling die over deze groep D kan worden gedaan dan ook de eerste plaats voor de Engelsen. Daarachter zullen China en Denemarken ongetwijfeld strijden om het tweede kwalificatieticket, waarbij de Denen onze keuze zijn.

Onze voorspelling voor groep D van het WK Vrouwen: Engeland en Denemarken kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Groep E - Nederland - Portugal - VS - Vietnam

Voorspelling Groep E - WK Vrouwen

De Verenigde Staten en Nederland zouden geen problemen moeten hebben om zich te kwalificeren voor de knock-outfase van het toernooi, terwijl Portugal zich kwalificeert in de play-offs en Vietnam voor het eerst deelneemt aan een WK-finale.

De Verenigde Staten en Nederland, respectievelijk regerend wereldkampioen en runner-up, zijn het winnende duo in onze Groep E voorspelling. Met een voorsprong voor Team USA.

Onze Women's World Cup Group E voorspelling: USA en Nederland kwalificeren zich.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep F | Brazilië - Frankrijk - Jamaica - Panama

Voorspelling Groep F - WK Vrouwen

De Franse en Braziliaanse teams worden verwacht als koplopers in Groep F.  Frankrijk is de laatste tijd in goede vorm en zou deze groep moeten kunnen winnen. 

Brazilië, met de legendarische Marta nog steeds nuttig, hoewel ze 37 wordt tegen de tijd dat dit toernooi begint. Zij zouden de laatste 16 moeten halen.  De andere twee landen in de groep, Jamaica en Panama, lijken ver onder het niveau van Frankrijk en Brazilië te zitten.

Onze voorspelling voor Groep F van het WK Vrouwen: Frankrijk en Brazilië kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Groep G - Argentinië - Italië - Zuid-Afrika - Zweden

Voorspelling Groep G - WK Vrouwen

Groep G van het WK 2023 voor vrouwen is opener dan de vorige twee, maar Zweden en Italië moeten zich kunnen plaatsen voor de knock-outfase. Italië is niet in topvorm, maar zou zich toch moeten kunnen kwalificeren.

Zuid-Afrika, dat in hun eerste campagne in 2019 drie keer in evenveel wedstrijden werd verslagen, lijkt nog steeds onder het niveau dat nodig is om succesvol te zijn in deze groep. Argentinië daarentegen behoort bij lange na niet tot de wereldtop en heeft in elk van zijn vorige wedstrijden teleurgesteld. Onze voorspelling voor Groep G is daarom dat Italië en Zweden zich zullen kwalificeren en dat de Zweden de groep zullen aanvoeren.

Onze voorspelling voor Groep G van het WK Vrouwen: Zweden en Italië kwalificeren zich.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep H - Colombia - Duitsland - Zuid-Korea - Marokko

Voorspelling Groep H - WK Vrouwen

Wij voorspellen dat Duitsland Groep H zal winnen. Het Duitse team wordt beschouwd als een van de favorieten voor de wereldtitel en komt na een kwartfinale op het WK 2019 en een finale op Euro 2022.

Onder leiding van Alexandra Popp en Lea Schüller zal het team van Martina Voss-Tecklenburg een harde noot zijn om te kraken in deze groep. Zuid-Korea is onze tip om als tweede te eindigen in de groep. Colombia en Marokko zullen het uitvechten om niet onderaan de groep te eindigen.

Onze voorspelling voor Groep H van het WK Vrouwen: Duitsland en Zuid-Korea kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

De Amerikanen, de Engelsen, Les Bleues, de getalenteerde Nederlanders: focus op de spelers die je in de gaten moet houden voor je voorspellingen

De te volgend speelsters - WK Vrouwen
Als je de vorige paragrafen hebt gelezen, ken je nu onze voorspellingen voor de titel en kwalificatie aan het einde van de groepsfase. Voordat we dieper ingaan op hoe dit WK voor vrouwen zal verlopen, kijken we eerst naar de speelsters om op te letten tijdens de wedstrijd. Zij zijn degenen die je in de gaten moet houden voor je alternatieve weddenschappen (doelpuntenmakers, dubbele doelpuntenmakers, etc.).

Voor Team USA, de overweldigende favorieten voor het toernooi, moeten de prestaties van het duo Rapinoe-Morgan en de productieve Mallory Swanson natuurlijk gevolgd worden. Terwijl de eerste twee al een decennium lang tot de wereldtop behoren, blijft de jonge Chicago Red Stars-spits indruk maken met het nationale team van de VS. Ze scoorde 4 goals in 3 wedstrijden tijdens de laatste SheBelieves Cup en is zeker het proberen waard als je van weddenschappen op doelpunten houdt.

In Engeland houden we ook Rachel Daly (spits) in de gaten. De inwoonster van Harrogate, een briljante speelster voor Aston Villa dit jaar, heeft een aantal solide prestaties geleverd voor haar land en zou ook kunnen schitteren op de 2023 Women's World Cup. We raden je in ieder geval aan om haar te volgen in de eerste ronde, waar ze het op moet nemen tegen de verdedigers van Denemarken, Haïti en China.

Last but not least kan de ontembare verdedigster van Frankrijk, Wendie Renard, nog steeds haar stempel drukken op de set-pieces, net als de Duitse Alexandra Popp, terwijl de getalenteerde Lieke Martens en Esther Gonzalez een ravage kunnen aanrichten voor Nederland en Spanje. Al deze namen zijn de moeite waard om te onthouden voor je weddenschappen op de wedstrijden van dit WK Vrouwen. De beste speelster van het toernooi zou er wel eens tussen kunnen zitten.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Nieuwkomers - Hoe verloopt de Women's World Cup?

WK vrouwen voetbal wedtips

Om goede voorspellingen te kunnen doen over het WK Vrouwen moet je natuurlijk weten hoe de wedstrijd werkt. Zo kun je de valkuilen vermijden bij het plaatsen van je weddenschap bij online bookmakers.

De opzet van dit toernooi is vrij standaard. Er wordt een eerste groepsfase georganiseerd (20 juli - 3 augustus), waarin de 32 teams worden verdeeld in 8 groepen van vier. In elk van deze groepen spelen de landen één keer tegen elkaar om een eindklassement te bepalen. De twee beste teams van elke groep plaatsen zich vervolgens voor de tweede ronde. Er zijn geen kwalificatiewedstrijden voor de beste derde plaats.

Van 5 tot 20 augustus vindt dan de tweede ronde van de competitie plaats, met knock-outwedstrijden. Ook hier blijft het formaat klassiek, met een ronde van 16, gevolgd door kwartfinales, halve finales en de grote finale in het Australia Stadium in Sydney (20 augustus 2023). Er is ook een derde plaatsingswedstrijd gepland, waarbij de bronzen medaille van het toernooi wordt toegekend. Om er zeker van te zijn dat je niets van de actie mist, kun je de wedstrijden volgen op onze Live WK Vrouwenvoetbal uitslagen.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Hoe plaats je betrouwbare weddenschappen op het WK Vrouwen?

Voorspellingen WK Vrouwen 2023

Naast het kennen van de beste teams en de werking van het toernooi, vereist het wedden op het WK Vrouwen een aantal goede praktijken. Wij adviseren je om: 

 • Rekening te houden met de collectieve vorm van de teams
 • Rekening te houden met de individuele vorm van de belangrijkste speelsters
 • Let op het teamnieuws en de speelsters die niet meedoen.
 • Kijk naar de psychologische context van de wedstrijd
 • Houd rekening met de tactiek van elk land

Deze vijf tips voor het voorspellen van het WK Vrouwen zullen je helpen om elke wedstrijd beter te begrijpen, en dus om betere sportweddenschappen af te sluiten. Lees verder als je meer wilt weten.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Houd rekening met de collectieve vorm van de teams

Je moet uiteraard rekening houden met de vorm van de twee landen die tegenover elkaar staan in de wedstrijd waarop je wilt wedden. Wat zijn de laatste resultaten? Wat zijn de daadwerkelijke optredens? Al deze vragen moeten worden beantwoord voordat je je sportweddenschap op de Women's World Cup plaatst.

Als een land twee goede overwinningen met stijl heeft behaald, bijvoorbeeld tegen tegenstanders van een hoog niveau, kun je het interessant vinden voor de komende wedstrijd. En zelfs als ze op papier niet zo sterk zijn als hun tegenstanders! Als daarentegen een sterk team (USA, Engeland, Duitsland) in de laatste wedstrijden niet heeft overtuigd, vermijd dan weddenschappen op zijn lage kansen. Het genomen risico zou de winst niet waard zijn. Concentreer je op resultaten van competitieve wedstrijden en niet van vriendschappelijke wedstrijden.

Houd rekening met de individuele vorm van belangrijke spelers

Advies voorspellingen WK Vrouwen

Om er zeker van te zijn dat je geen fout maakt met je sportvoorspelling, moet je ook rekening houden met de vorm van de sterspelers op het veld. Of het nu gaat om Cascarino voor Frankrijk, Putellas voor Spanje of Rapinoe voor Team USA, elk land heeft talenten die op elk moment het verschil kunnen maken. Als deze talenten niet in topvorm zijn, pas dan op met wedden op hun teams. Vooral als we het hebben over een gemiddelde natie, afhankelijk van één of twee belangrijke spelers.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Bekijk het teamnieuws

Een andere tip is om het teamnieuws te checken. Zullen belangrijke spelers de wedstrijd missen? Kennis van de opstelling is belangrijk bij het wedden op een wedstrijd. 

Als een team zonder zijn beste speelsters zit, zal het waarschijnlijk moeilijker worden om te winnen.  Om te voorkomen dat je tijdens de 2023 FIFA Women's World Cup wordt verrast, moet je er een gewoonte van maken het teamnieuws te controleren. 

Informeer je over de psychologische context

Vergeet niet om je te informeren over de context van de wedstrijd voordat je gaat wedden op deze Women's World Cup. Of het nu gaat om het psychologische voordeel van het ene team ten opzichte van het andere, de inzet van de wedstrijd (kwalificatie voor de tweede ronde? knock-out wedstrijd?), de algemene sfeer binnen een groep of de mediadruk in het land, veel mentale factoren kunnen de prestaties op het veld beïnvloeden.

Het is belangrijk om de nieuwsberichten over elk land te volgen. Denk ook aan het belang van de laatste groepswedstrijd. Een team dat zich al heeft gekwalificeerd, kan spelers laten rusten. Een uitgeschakeld team kan ook veel teamwijzigingen doorvoeren.

Overweeg de tactiek van elk land

Tot slot moet je rekening houden met de gebruikelijke tactiek van elk team. Vooral als je graag wedt op alternatieve weddenschappen (aantal doelpunten, handicaps, doelpunten van beide teams etc.), zal dit je helpen om betere weddenschappen af te sluiten voor elke wedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal 2023.

Als een wedstrijd wordt gespeeld tussen twee teams die gewend zijn het spel af te sluiten, en die alleen maar tegenaanvallen doen, vermijd dan bijvoorbeeld het wedden op de Over 2,5. Omgekeerd, als je wedt op een wedstrijd tussen twee teams die goed spelen en regelmatig scoren, kun je de Both Team to Score proberen. Het is aan jou om alle teams in dit WK te kennen. Onze experts geven je alle informatie die je nodig hebt in hun voorspellingen voor de wedstrijden van de Women's World Cup 2023.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Dingen die je moet vermijden bij het maken van sport voorspellingen

Naast de beste praktijken om het WK Vrouwen te voorspellen, zijn hier de dingen die je moet vermijden: 

 • Wedden zonder onderzoek naar de wedstrijd
 • Slechts rekening houden met het verleden en de reputatie van de landen
 • Ervan uitgaan dat de resultaten van de vrouwenteams vergelijkbaar zijn met die van de mannenteams.
 • Te veel gecombineerde weddenschappen afsluiten
 • Wedden op wedstrijden die voor beide teams niet meer relevant zijn.
 • Proberen een verloren weddenschap goed te maken
 • Wedden op kleine kansen zonder echte reden.

Door deze zeven slechte praktijken te vermijden, kun je je kansen op winnende weddenschappen op het WK Vrouwen verder vergroten. En dat is geen slecht idee.

bettingTipsCtaLink_bet365]Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De statistieken die je moet weten over het WK Vrouwenvoetbal

Statistieken WK Vrouwen

Omdat een goede wedder weet hoe je met getallen moet omgaan, zijn hier de belangrijkste statistieken die je moet weten over de Women's World Cup. Ze zijn allemaal afkomstig van de laatste editie van de competitie.

 • Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd: 2.86 doelpunten
 • Wedstrijden met +0,5 doelpunten: 94%
 • Wedstrijden met +1,5 doelpunten: 73%
 • Wedstrijden met +2,5 doelpunten: 57%
 • Wedstrijden met +3,5 doelpunten: 20%
 • Wedstrijden met één doelpunt van elk team: 41%
 • Wedstrijden met winst met één doelpunt verschil: 39%
 • Gelijkspelen: 12%
 • Gelijkspel bij rust: 41%
 • Wedstrijden met de meeste doelpunten in de eerste helft: 33%
 • Wedstrijden met de meeste doelpunten in de tweede helft: 47%
 • Wedstrijden met evenveel doelpunten in elke helft: 20%
 • Meest voorkomende score: 2-1 (25% van de wedstrijden)
 • Wedstrijden met een kwalificatie na verlenging: 13% van de knock-out wedstrijden
 • Wedstrijden met een kwalificatie na strafschoppen: 7% van de knock-out wedstrijden

Aan de hand van deze vijftien kerncijfers van het WK Vrouwen, zul je merken dat sommige soorten weddenschappen in het voordeel zullen zijn in 2023. 

Zo zal wedden op de exacte score van 2-1 altijd een goed idee zijn, net als wedden op een gelijkspel in de rust. Voor meer statistische informatie over elke wedstrijd van de competitie, bekijk onze voorspellingen over elke wedstrijd. Je vindt ze bovenaan deze pagina.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kortom: hoe voorspel je het WK Vrouwen?

Kortom, goede voorspellingen doen voor het WK damesvoetbal hangt vooral af van je analytisch vermogen. Zorg ervoor dat je de belangrijkste cijfers van het toernooi kent, houd rekening met de tips op onze pagina en gebruik de wedstrijdvoorspellingen van ons team van specialisten op onze voetbalvoorspellingspagina.

Ook al is er bij sportweddenschappen geen garantie op winst (zet alleen in wat je je kunt veroorloven te verliezen), het zal je ongetwijfeld helpen je resultaten bij je bookmaker te verbeteren. Veel succes bij de Women's World Cup 2023.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze huidige 2023 WK Vrouwen 2023 voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

WK Vrouwen 2023: de beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Topwedstrijden

14/06 21:00
Guatemala
Guatemala
Argentinië
Argentinië

WK Vrouwen 2023: Veelgestelde vragen

Het Nederlandse Vrouwenteam heeft nog nooit het WK gewonnen. Wel werden ze tweede in de vorige editie, waar Team USA uiteindelijk te sterk waren voor de Nederlandse vrouwen.
Volg het advies van onze experts om een goede voorspelling te doen voor het WK Vrouwen. Analyseer de laatste resultaten, bekijk de lijst met afwezige speelsters en bepaal wat er op het spel staat in de wedstrijd.
Na de eerste ronde van het WK Vrouwenvoetbal 2023 plaatsen de twee beste teams uit elke groep zich voor de Ronde van 16.
Het WK Vrouwen bestaat sinds 1991. De eerste editie vond plaats in China en Team USA won.
Het WK Vrouwen wordt gespeeld in Australië en Nieuw-Zeeland. De gaststeden zijn Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth en Adelaide voor Australië, en Auckland, Wellington, Dunedin en Hamilton voor Nieuw-Zeeland.
De finale van de wereldbeker voor vrouwen in 2023 wordt gehouden in het Stadium Australia in Sydney (ANZ Stadium). Er worden 83.500 toeschouwers verwacht.
De teams die zich gekwalificeerd hebben voor het WK Vrouwenvoetbal 2023 zijn Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Australië, Ierland, Nigeria, Canada, Filippijnen, Zwitserland, Spanje, Costa Rica, VS, Vietnam, Zambia, Japan, Engeland, Haïti, Denemarken, China, Zweden, Zuid-Afrika, Nederland, Portugal, Frankrijk, Jamaica, Italië, Argentinië, Duitsland, Marokko, Brazilië, Panama, Colombia en Zuid-Korea.
Het Nederlandse team zal het in de groepsfase van het WK Vrouwenvoetbal 2023 opnemen tegen Portugal (23/07), USA (27/07) en Vietnam (01/08).
Er zijn vier landen die het WK Vrouwen al eens hebben gewonnen. Dat zijn de Verenigde Staten (1991, 1999, 2015 en 2019), Noorwegen (1995), Duitsland (2003 en 2007) en Japan (2011).
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer