Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe lang duurt uitbetalen bij TOTO?

Hoelang duurt TOTO uitbetalen

In dit artikel vind je alle relevante informatie die betrekking heeft op uitbetalingen van sportweddenschappen bij TOTO. Wanneer je bij een bookmaker speelt met je eigen geld, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de uitbetalingen op een snelle en veilige manier verlopen. In de tekst hieronder gaan wij verder in op de informatie die je hiervoor nodig hebt en welke informatie je zelf moet leveren om dit proces te versnellen.

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Geld storten bij TOTO

Voordat je geld kunt opnemen bij TOTO, zul je eerst zelf geld moeten storten en hiermee moeten inzetten op sportweddenschappen. Hieronder staan de verschillende stappen die je moet doorlopen bij het stortingsproces bij TOTO:

Maak een account bij TOTO: Wanneer je nieuw bent bij TOTO zul je eerst een nieuw account moeten aanmaken op de website. Lees eerst de TOTO review van Sportytrader en ga als je overtuigd bent geraakt direct naar de website van TOTO. Vervolgens klik je op de oranje knop ‘Registreren’ en maak je met behulp van je persoonsgegevens een nieuw account aan. 

Plaats een storting op je account: Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je verdergaan met de tweede stap in dit proces. Hierbij zul je een eerste storting op je account plaatsen. Dit doe je door op zoek te gaan naar de oranje knop ‘Opwaarderen’. Vervolgens heb je de keuze om een bedrag in te vullen. Hierbij maak je gebruik van iDeal en moet je een bedrag kiezen tussen €5 en €1.000. Let er op goed dat je bij je eerste storting ook gebruikmaakt van het rekeningnummer waarop je later je eventuele winst wilt ontvangen. Na je storting kun je bovendien gebruikmaken van de speciale TOTO bonus.

Verwerkingstijd: Net als ieder bedrijf heeft ook deze bookmaker last van een bepaalde verwerkingstijd bij transacties. Bij de ene kan dit wat sneller gaan dan bij de andere. In het geval van TOTO staat het gestorte bedrag zo snel mogelijk op je account. Toch kan dit in sommige gevallen langer duren. Mocht je het na twee uur nog niet op je account hebben staan, neem dan contact op met de klantenservice van TOTO.

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Sportweddenschappen plaatsen

Zodra je geld gestort hebt op je TOTO-account kun je beginnen met het inzetten op sportweddenschappen. Deze bookmaker biedt een breed scala aan verschillende sporten aan en met behulp van de TOTO promo code kun je bovendien gebruik maken van interessante aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op evenementen in het voetbal, tennis, darts, basketbal en nog veel meer verschillende sporten. Daarnaast kun je ook op Live sportevenementen inzetten, wedstrijden die later op de dag gespeeld worden, specials van TOTO, virtuele sporten en nog veel meer opties. 

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Geld opnemen bij TOTO

Nadat je begonnen bent met het plaatsen van weddenschappen, kan het zomaar voorkomen dat je winst hebt gemaakt op je inzet. In dat geval wil je mogelijk het geld opnemen van je TOTO-account. Lees hiervoor de volgende stappen om dit proces zo snel en eenvoudig mogelijk te doorlopen:

Klik op de knop ‘Uitbetalen’: De eerste stap die je zult moeten doorlopen is op zoek gaan naar de knop ‘Uitbetalen’. Deze is meestal terug te vinden in de buurt van de opvallende oranje knop ‘Opwaarderen’. Zodra je op de ‘Uitbetalen’-knop hebt geklikt, kun je invullen hoeveel van je huidige saldo je wilt opnemen. Het kan voorkomen dat dit saldo minder is dan je in je account terugvindt. In dit geval ben je mogelijk aan het spelen met je bonus en moet je deze eerst opmaken, voordat je het geld kunt opnemen. 

Vul het gewenste bedrag in: In de tweede stap moet je het bedrag invullen dat je uiteindelijk op je rekening wilt hebben. Hou hierbij dus rekening met je saldo en een mogelijke bonus waarmee je nog aan het spelen bent. Vervolgens is het belangrijk om te achterhalen of het rekeningnummer dat beschreven staat in je TOTO-account daadwerkelijk overeenkomt met je eigen rekeningnummer. Mocht dit niet het geval zijn, is het belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice van TOTO.

Voltooi het uitbetalingsverzoek: Zodra je op de knop ‘Uitbetalen’ hebt geklikt en je hebt het gewenste bedrag ingevuld, is het tijd om het uitbetalingsverzoek te voltooien. Zoals eerder aangegeven maakt TOTO het geld over naar het rekeningnummer waarop je de eerste storting hebt geplaatst. Mocht je rekeningnummer gewijzigd zijn, dan zul je eerst moeten opwaarderen met een nieuw rekeningnummer.  

Verwerkingstijd: Als je de eerste drie stappen doorlopen hebt, is het tijd om te wachten op het moment dat het gewenste bedrag op je rekening staat. Normaal gesproken verloopt dit erg snel, maar in enkele gevallen kan dit ook weleens langer dan een uur duren. In de volgende paragraaf lichten wij uit waarom opnames in sommige gevallen vertraging oplopen. 

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Mogelijke vertragingen bij TOTO

In de meeste gevallen staat het geld dus binnen een uur op het rekeningnummer dat je bij registratie hebt ingevuld. Toch kan dit ook wel eens anders zijn en daar zijn verschillende redenen voor: 

Wwft: De eerste reden is dat TOTO moet voldoen aan de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Hierdoor moet er soms extra onderzoek worden gedaan voordat de betaling verwerkt kan worden. Door de Wwft kan het voorkomen dat TOTO aanvullende documentatie vraagt aan de desbetreffende klant. In dat geval ontvang je een e-mail met het verzoek om in te loggen in je account en het gewenste document aan te leveren. 

Technische problemen: TOTO is een online-systeem en kan daarom gevoelig zijn voor technische problemen. Dit kan er dus voor zorgen dat je opname iets langer duurt dan normaal.

Over het algemeen kun je eenvoudig en snel geld opnemen bij TOTO. Zo zul je eerst een account moeten aanmaken om aan de voorwaarden te voldoen en beginnen met sportweddenschappen te plaatsen. Vervolgens kun je de eventuele winst meestal binnen een uur op je rekeningnummer verwachten. Door regelgeving of technische problemen kan dit in sommige gevallen iets langer duren.

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!

Andere vragen over TOTO

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer