Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Uitslagen Copa America gisteren en scores van wedstrijden (Voetbal Zuid-Amerika)

Er waren gisteren geen wedstrijden in de categorie Copa America Voetbal. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


Copa América
Zuid-Amerika - Copa America
Groep D
Knockout stage
Einde P
Venezuela
Canada
1 1
Einde P
Canada
Uruguay
2 2

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Copa America

01 jul. 21:00
Bolivia
Panama
1 3
01 jul. 21:00
VS
Uruguay
0 1

Stand Copa America

    Team P GS W G V DS
 
1 Uruguay 9 3 3 0 0 8
 
2 Panama 6 3 2 0 1 1
3 VS 3 3 1 0 2 0
4 Bolivia 0 3 0 0 3 -9
Legenda
Playoffs

Statistieken Copa America

Wedstrijden
Gespeelde wedstrijden 32
Gewonnen thuiswedstrijden 46.88 %
Gewonnen uitwedstrijden 25 %
Gelijke spelen 28.13 %
% Thuisoverwinningen bij rust 34.38 %
% Uitoverwinningen bij rust 12.5 %
% Gelijkspel bij rust 34.38 %
Doelpunten
Doelpunten 70
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 2.19
Gemiddeld aantal doelpunten thuis per wedstrijd 1.38
Gemiddeld aantal uitdoelpunten per wedstrijd 0.81
Sportweddenschappen
Wedstrijden met meer dan 2.5 40.63 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 59.38 %
Beide teams scoren 37.5 %
Geen tegengoals 62.5 %
Discipline
Totaal aantal gele kaarten 121
Gemiddeld aantal gele kaarten per wedstrijd 3.78
Totaal aantal rode kaarten 8
Gemiddeld aantal rode kaarten per wedstrijd 0.25
Kerncijfers
Totaal aantal hoeken 271
Gemiddeld aantal corners per wedstrijd 8.47

Wil je de voetbaluitslagen van de Copa America van gisteren weten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je alle uitslagen van gisteren voor dit toernooi, maar dat is nog niet alles.

Gedurende de hele competitie, die loopt van 20 juni tot en met 16 juli 2024, kun je deze pagina raadplegen om de uitslagen van gisteren te achterhalen, zodat je je kunt voorbereiden op elke Copa America voorspellingen die je gedurende het toernooi wilt doen. Lees meer aan het einde van deze paragraaf.

Ontvang de Toto bonus!

Copa America, een overzicht van de wedstrijden van gisteren

Heb je nog geen tijd gehad om de resultaten van de Copa America van gisteren te bekijken? Heb je iets gemist of heb je de actie niet kunnen volgen? Wil je alle scores en belangrijke statistieken van de wedstrijden van gisteren zien? Dan ben je op de juiste pagina. Hier vind je alles wat je moet weten over de Copa America-wedstrijden van gisteren. Dankzij de lijst hierboven kun je zien dat elke wedstrijd die gisteren gespeeld is in de lijst staat, met elke score. Om de details van elke wedstrijd te vinden, klik je gewoon op de wedstrijd van je keuze. Er staat een breed scala aan nuttige informatie en statistieken over elke wedstrijd van gisteren op je te wachten.

Simpel gezegd, als je op een wedstrijd klikt, zie je: de locatie, datum en tijd van de wedstrijd, de score van de Copa America-wedstrijd van gisteren, een samenvatting (of play-by-play) van de wedstrijd in kwestie, de namen van de potentiële doelpuntenmakers, de belangrijkste statistieken (balbezit, aantal schoten op doel en schoten naast het doel, corners, buitenspel, overtredingen, vrije trappen, opruimingen, reddingen, aanrakingen, gele en rode kaarten, etc.), de opstelling en de bank, afwezigen, vorm met de laatste resultaten van beide landen, etc.). ), opstelling en bank, afwezigen, vorm met de laatste resultaten van beide landen, enz. Kortom, alles wat je moet weten over de wedstrijden van gisteren vind je hier!

Of je nu de uitslagen van gisteren wilt weten voor Argentinië, Brazilië, Uruguay, Chili, Colombia, Bolivia, de Verenigde Staten, Canada, Costa Rica of een van de andere landen die deelnemen aan de Copa America 2024, je kunt profiteren van onze gratis Livescore om de uitslagen van gisteren te bekijken. Dit is een geweldige manier om weddenschappen te plaatsen tijdens het toernooi, dat natuurlijk onder begeleiding plaatsvindt. Onze Copa America livescore en Copa America wedstrijden morgen pagina's staan ook tot je beschikking!

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom moeten we ons zorgen maken over de resultaten van de Copa America van gisteren?

Hoewel we het al iets eerder hebben genoemd, is het erg belangrijk om het te herhalen. Als je elk resultaat van de Copa America 2024 in detail bekijkt, kom je in de best mogelijke positie om het meeste te halen uit je sportieve voorspellingen voor de competitie. Als je 100% van de competitie volgt, krijg je een idee van de vorm van elk deelnemend land (het team als geheel of elke speler), de sterke en zwakke punten van elk land, de mogelijke afwezigen, enz.

Als je het advies van onze experts wilt opvolgen, is het heel belangrijk om op de hoogte te blijven van de competitie en de scores van de wedstrijden van gisteren tijdens de Copa America te kennen, en dit is een niet te onderschatten aspect als je zoveel mogelijk voorspellingen wilt doen. Veel plezier met wedden tijdens de Copa America 2024!

Ontvang de Toto bonus!

De volgende live Copa America wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige Copa America voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer