Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

05 mei 2024 - 17:00 

Formule 1 - Grand Prix van Miami

Wedtip :

Charles Leclerc eindigt op het podium

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $200 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Formule 1 - Grand Prix van Miami

 door Wesley

Dit weekend staat er in de Formule 1 de Grand Prix van Miami op het programma. De race op het stratencircuit van het Miami International Autodrome, dat sinds 2022 op de F1-kalender staat, werd in de afgelopen 2 edities gedomineerd en gewonnen door Max Verstappen, die dit weekend daarom wederom de grote favoriet is.

De regerend wereldkampioen is naast de enige winnaar tot nu toe op deze baan het seizoen weer goed begonnen. Verstappen heeft in het klassement na 5 races een voorsprong van 25 punten opgebouwd op teamgenoot Sergio Pérez en heeft 34 punten voorsprong op de nummer 3 van de lijst, Charles Leclerc.

Onder de snelle Limburger spelen er wel een aantal zaken. Zo heeft Ferrari duidelijk stappen gemaakt ten opzichte van vorig seizoen. Wat al resulteerde in een overwinning tijdens de Grand Prix Australië, waarin Max Verstappen overigens met technische problemen moest afhaken. Achter de Red Bulls en Ferrari´s vinden we McLaren. Het Britse team zat er dit seizoen al een aantal keren goed bij, maar lijkt het toch te moeten hebben van de steken die Red Bull en Ferrari laten vallen. Opvallend is wel dat de McLaren het met een Mercedes motor achterin het beter doet dan het team van Mercedes zelf.

$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Formule 1 - Grand Prix van Miami

  1. Max Verstappen won de vorige twee races in Miami
  2. Het is de derde GP van Miami ooit in de F1
  3. De snelste rondetijd staat op naam van Max Verstappen
  4. Zaterdag is de sprintrace en op zondag de hoofdrace
$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Formule 1 - Grand Prix van Miami voorspelling

Gezien de prestaties van Max Verstappen de afgelopen twee jaar op dit circuit en de vorm waarin de wereldkampioen verkeerd is hij overduidelijk de grote favoriet voor de winst. Achter Max Verstappen kan het echter nog wel interessant worden. Kan Sergio Pérez zijn teamgenoot enigszins bijhouden? En wat kunnen de ervaren waaghalzen als Alonso en Hamilton aanrichten op dit circuit, dat bekend staat om de vele inhaalmogelijkheden. Onze voorspelling voor de GP van Miami: Charles Leclerc eindigt op het podium.   

Wedtip :

Charles Leclerc eindigt op het podium

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Ontdek en download de TOTO app!

TOTO download de app

TOTO heeft een speciale app voor sportwedden! De app is snel, betrouwbaar en erg gebruiksvriendelijk. Download 'm in de Appstore en speel gelijk mee. Heb je een android? Dan moet je 'm even via de toto.nl downloaden. Google Play heeft een beleid dat geen gokapps toestaat, waaronder dus sportwedden. De download link en stappen vind je dus op de TOTO-website

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Meld je aan en download de app!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer