Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

06 mei 2024 - 07:10 

Giro d'Italia - Etappe 3: Novara - Fossano

Wielrennen

Wedtip :

Jonathan Milan wint

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $200 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Giro d'Italia - Etappe 3: Novara - Fossano

 door Domenic Lalieu |

Op maandag 6 mei staat alweer de derde etappe van de Giro d’Italia op het programma. De etappe gaat van Novaro naar Fossano en duurt in totaal zo’n 166 kilometer. Het parcours lijkt ideaal voor een massasprint, maar de sprinters moeten voor de finale nog rekening houden met een klim. Op 4,6 kilometer afstand van de finish staat er namelijk nog een klim te wachten van ongeveer 1,6 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 5,3%. Naast het klimmetje bij de finale zal het tijdens de etappe eerder ook al twee keer licht omhoog gaan. Zo krijgen ze onderweg La Madonna (1,7 kilometer aan 4,2%) en in Cherasco (1,2 kilometer aan 6,1%). Wanneer de sprinters dit overleefd hebben, kunnen ze dus gaan vechten voor de dagzege. Dit jaar staan er eigenlijk zo’n zeven of acht etappes op het programma die relevant zijn voor sprinters. In de vorige editie wist Jonathan Milan de paarse puntentrui binnen te slepen en ook dit jaar doet de 23-jarige Italiaan weer mee. Hij is dus zeker iemand om in de gaten te houden, net als sprinters als Tim Merlier, Olav Kooij en Fabio Jakobsen. Kortom, het zal een spannende etappe worden waarbij de sprinters vermoedelijk om de dagzege mogen vechten.

$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Giro d'Italia - Etappe 3: Novara - Fossano

  1. Jonathan Milan werd vorig jaar 4 keer tweede.
  2. Deze etappe is zo'n 166 kilometer lang.
  3. Jonathan Milan won vorig jaar de paarse puntentrui in de Giro.
  4. Deze etappe kent nog geen 900 hoogtemeters.
$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Giro d'Italia - Etappe 3: Novara - Fossano voorspelling

Jonathan Milan weet hoe het is om een etappe te winnen in de Giro d’Italia. Vorig jaar wist de jonge Italiaan namelijke de tweede rit in de Giro te winnen en vervolgens sleepte hij ook de paarse puntentrui binnen. Verder werd hij vier keer tweede vorig jaar en weet de concurrentie dus ook dat ze hem kunnen kloppen. Het lijkt in ieder geval zeker dat het een strijd zal worden tussen de bekende sprinters in het peloton. Onze voorspelling voor Etappe 3 is: Een overwinning voor Jonathan Milan.

Wielrennen

Wedtip :

Jonathan Milan wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

LiveScore Bet: Kijk live sport!

LiveScore Bet kijk live sport

Bij LiveScore Bet kan je live op allerlei sporten wedden terwijl je de livesteam kan zien! Voetbal, tennis, basketbal en nog veel meer sporten zijn live te zien als je een storting hebt gedaan op je account.  

Maak een account aan op livescorebet.nl en ontvang gelijk de welkomstbonus. Heb je al een account? Log dan gewoon in. Om de livestreams te kunnen zien moet er een storting op je account staan. Dit kan via iDEAL of creditcard. Zodra dit gebeurd is kan je alle live sporten volgen op LiveScore Bet.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Wed live op verschillende sporten!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer