Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK Rugby Wedden op de beste odds - Wereld

Wereld - WK Rugby
Volgende wedstrijden

Als het gaat om weddenschappen op het meest bekeken rugby-evenement ter wereld, kun je niet om de Rugby World Cup odds heen. Kansen zijn uiterst belangrijk bij sportweddenschappen. Het zijn numerieke waarden die de kans weergeven dat een evenement wel of niet plaatsvindt, wat geldt voor elke sport. Ze zullen cruciaal zijn voor je Rugby World Cup voorspellingen, ongeacht de wedstrijd in kwestie.

Hoe waarschijnlijker het is dat een team wint, hoe lager de kansen. Bijvoorbeeld, in de Rugby World Cup zal een team als Roemenië vaak hoge kansen krijgen omdat hun kansen om te winnen laag zijn tegen de grote jongens. Een overwinning van Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika tegen een minderwaardig team zal logischerwijs een lagere winkans hebben, omdat zij gewend zijn deze competitie te domineren. Hoe hoger de kansen, hoe groter de potentiële winst, maar hoe kleiner de kans dat je weddenschap wint. Dus voordat je wedt op een Rugby World Cup wedstrijd, kijk altijd naar de winkansen, want die veranderen de manier waarop je wedt.

Registreer je bij Bet365

Rugby World Cup odds berekening: criteria om in de gaten te houden

Zoals je nu hebt begrepen, geven de Rugby World Cup odds de waarschijnlijkheid weer van een actie op een wedstrijd, of op de competitie op langere termijn. De odds variëren voor elke wedstrijd, afhankelijk van de statistieken van de teams en de context van de wedstrijd. Het is belangrijk om elke factor die de uitkomst van een Rugby World Cup wedstrijd kan beïnvloeden te overwegen voordat je erop wedt. Hetzelfde geldt als je bijvoorbeeld wilt wedden op de winnaar van de wedstrijd. De odds die door de verschillende bookmakers worden aangeboden op de grootste internationale rugby union wedstrijd zijn cijfers die de impliciete waarschijnlijkheid weergeven dat een team wint.

Om je te helpen begrijpen, nemen we het voorbeeld van een duel tussen Engeland en Australië in de slotfase van het wereldkampioenschap rugby. Deze wedstrijd is vrij close, maar het voordeel is voor deze wedstrijd iets in het voordeel van de Engelsen. Zo zullen de kansen voor een overwinning voor de rood-witten (bv. 1.60) iets lager zijn dan voor de Wallabies (bv. 2.30). Het gelijkspel, een zeldzaam resultaat in rugby, heeft een zeer hoge winkans (bv. 25,00). De hoge winkansen beloven aantrekkelijke potentiële winsten, maar zoals je ziet is er weinig kans dat je weddenschap bij deze kansen wint.

Om zo betrouwbaar mogelijke winkansen vast te stellen, vertrouwen sportweddenschappen sites op mensen die de kansen op gebeurtenissen in een Rugby World Cup wedstrijd inschatten en dan hun winkansen aanbieden die zij eerlijk achten. Hoe bepalen handelaren hun kansen? Zij analyseren vele factoren, zowel numerieke als niet-numerieke, die een invloed hebben op een wedstrijd of de competitie. Numerieke gegevens zijn bijvoorbeeld het aantal titels dat een land heeft gewonnen, het aantal keren dat ze door de groepsfase zijn gekomen, of het gemiddelde aantal gescoorde tries per editie. Er wordt ook rekening gehouden met niet-berekende informatie, zoals het aantal spelers, de inzet of het weer. Elk van deze details heeft meer of minder invloed op het resultaat van een wedstrijd of op de competitie zelf. Houd dit alles in gedachten om correct te wedden op de Rugby World Cup.

Word Koning TOTO!

Waarvoor dienen de Rugby World Cup odds?

De Rugby World Cup odds hebben verschillende doelen. Ten eerste kun je zo de potentiële winst van je sportweddenschap bepalen. Als je weddenschap succesvol is, zijn het natuurlijk de odds die je het bedrag van je winst geven. Om te berekenen hoeveel je waarschijnlijk zult winnen, vermenigvuldig je gewoon de kansen van je weddenschap met je inzet (kansen x inzet = winst). Je kunt dan de inzet aftrekken om je nettowinst te zien. Laten we het voorbeeld nemen van de Rugby World Cup wedstrijd tussen Engeland en Australië. Als u €100 inzet op Frankrijk met een kans van 1.60, kun je €160 aan brutowinst winnen als de mannen van Steve Borthwick winnen. Voor dezelfde weddenschap kun je €230 winnen door in te zetten op Australië (kans van 2.30), en €2500 door in te zetten op het gelijkspel (kans van 25.00).

Aan de hand van de odds weet je de mogelijke opbrengst van je weddenschap, maar ook of je gelijk of ongelijk hebt. Als je denkt dat Nieuw-Zeeland een zeer goede kans heeft om te winnen tegen Schotland en de bookmakers geven een kans van 1,20 voor een overwinning van Nieuw-Zeeland, dan zit je op de goede weg, want dit vertegenwoordigt een kans op een overwinning van 83% (=1/1,20). Aan de andere kant, als je conclusie hetzelfde is maar de goksites bieden kansen van 1.60 voor Nieuw-Zeeland om te winnen, wat slechts een kans van 63% op een overwinning is, dan is dit misschien een goede gelegenheid om je weddenschap te plaatsen! Zorg er alleen voor dat je geen belangrijk nieuws hebt gemist (een verklaring van de coach, niets op het spel in de wedstrijd, of een belangrijke speler die niet aanwezig is), en zo niet, ga dan door en plaats je weddenschap op een Nieuw-Zeelandse overwinning. De potentiële beloning is te goed om te laten schieten. 

Een laatste ding, onthoud dat de kansen niet vaststaan en in de loop van de tijd kunnen veranderen. Zelfs als je kansen niet veranderen vanaf het moment dat je je speelbon valideert, variëren de kansen van de bookmakers op basis van de informatie die ze verzamelen. Een kans van 2.00 de ene dag kan de volgende dag veranderen naar 1.80 als er een belangrijke ontwikkeling is. In die zin kan het volgen van de livescores van de Rugby World Cup ook een goede oefening zijn.

Registreer je bij BetCity

Schrijf je in bij alle bookmakers!

Tot slot raden wij sterk aan om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven. Zoals eerder vermeld zijn de kansen bij elke weddenschapssite anders, en je potentiële winsten kunnen groter of kleiner zijn, afhankelijk van bij welke site je je weddenschap plaatst. Als je echter ziet dat de kansen bij een bookmaker het hoogst zijn op de markt, maar je hebt geen account bij hen, dan laat je geld liggen door elders in te zetten. Zoals je kunt zien, door bij elke site een spelersaccount te hebben, heb je de mogelijkheid om altijd de beste kansen te pakken om je winsten te maximaliseren. De bookmakers bieden ook aantrekkelijke welkomstbonussen, dus mis geen kans om je winst te vergroten!

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden WK Rugby

Onze WK Rugby voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer