Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK Rugby live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Rugby Wereld)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie WK Rugby Rugby. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


WK
Wereld - WK Rugby
Einde
Engeland
Fiji
30 24
Pool B
Einde
Tonga
Roemenië
45 24
Pool C
Einde
Fiji
Portugal
23 24

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender WK Rugby

28 okt. 15:00
Nieuw Zeeland
Zuid-Afrika
11 12

Stand WK Rugby

    Team P GS W G V DS
 
1 Frankrijk 18 4 4 0 0 178
 
2 Nieuw Zeeland 15 4 3 0 1 206
3 Italië 10 4 2 0 2 -67
4 Uruguay 5 4 1 0 3 -99
5 Namibië 0 4 0 0 4 -218
Legenda
Playoffs

Rugby World Cup: volg alle wedstrijden met onze Livescore tool!

Ben je op zoek naar een manier om elke wedstrijd van de grootste internationale rugbycompetitie te volgen? Hoe zit het met de perfecte tool om te helpen met jouw Rugby World Cup voorspellingen? Dan ben je op de juiste plaats! Dankzij onze Livescore tool die 100% gewijd is aan de Rugby World Cup, verzamelen en delen we de meest essentiële informatie over het meest gevolgde rugbytoernooi ter wereld. Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Engeland, Ierland - alle grote landen zijn te vinden op onze Rugby World Cup live pagina!

Op deze pagina kun je elke wedstrijd van de Rugby World Cup volgen, van de groepsfase tot de eindrondes. Zo kun je de beste teams ter wereld live volgen! Onze tool bevat veel informatie, cijfers en statistieken over de wedstrijd, maar ook de beste bookmakerskansen voor elk duel. Profiteer gratis van deze service, je zult er geen spijt van krijgen!

Wed live op voetbalwedstrijden bij Bet365!

Wat onze Rugby World Cup livescore tool biedt

Onze Rugby World Cup Livescore tool is gemaakt met de hulp van experts op dit gebied en zal voldoen aan alle verwachtingen van degenen die van de ovale bal houden, of gewoon diegenen die bijzonder geïnteresseerd zijn in deze grote internationale competitie. Onze Livescore tool geeft je toegang tot het schema, de laatste resultaten, live scores, groepsfase rankings en Rugby World Cup odds met hun variaties.

Wanneer je naar een specifieke wedstrijd gaat, kun je natuurlijk de live score volgen, real-time updates van belangrijke gebeurtenissen ontvangen en profiteren van talrijke commentaren op wat er tijdens de wedstrijd gebeurt. Daarnaast kun je de teamsamenstelling, de bank en de wissels die de coaches tijdens de wedstrijd hebben gedaan, bekijken. Er zijn ook talrijke cijfers en statistieken beschikbaar, zoals balbezit, strafschoppen, tries, conversies en onderscheppingen. Een brede selectie van gegevens die je ongetwijfeld zal helpen om je kennis van deze wedstrijd te verdiepen en om betrouwbaardere weddenschappen te plaatsen.

Registreer bij TOTO!

Neem een voorsprong op de bookmakers met onze Livescore tool!

Het in real time volgen van de wedstrijden van de Rugby World Cup biedt een belangrijk voordeel om je te helpen slagen in je weddenschappen. Met behulp van onze Rugby World Cup Livescore tool kun je snel zien welk team de wedstrijd domineert en de beste kansen creëert, waardoor je beter kunt anticiperen op wat er gaat gebeuren. Dit is een geweldige troef om winstgevende live weddenschappen op te sporen en de best mogelijke kansen te krijgen voor de weddenschap van uw keuze. Dit is ook de reden waarom wij je aanraden om zoveel mogelijk wedstrijden van de competitie te bekijken, zodat je een beter gevoel krijgt over hoe elk team presteert. Trouwens, om je kennis verder te vergroten, kun je ook onze Rugby World Cup uitslagen gisteren en Rugby World Cup wedstrijdschema morgen pagina's bekijken.

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom de wereldbeker rugby live volgen?

Omdat de Rugby World Cup maar eens in de 4 jaar plaatsvindt, is het een uniek evenement voor wie het allerbeste van de sport wil zien. Het live volgen van de grootste internationale rugbycompetitie geeft je zeker nieuwe kennis en inzicht in de wedstrijd en het verloop ervan. Allereerst kun je zo je favoriete team en de bijzonderheden ervan leren kennen, maar ook alle andere landen die aan dit toernooi deelnemen. Bovendien waarderen gokkers onze tool omdat het hen in staat stelt hun sportweddenschappen te verbeteren. Wat is immers een betere manier om een voordeel te behalen op de wedkantoren dan alle noodzakelijke informatie binnen handbereik te hebben? Door de belangrijke statistieken, belangrijke informatie en het niveau van de teams te kennen, kun je goede voorspellingen doen en winstgevende kansen vinden om op te wedden. Iedereen wint met onze Rugby World Cup Livescore tool!

Wed live op voetbalwedstrijden bij Bet365!

De volgende live WK Rugby wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige WK Rugby voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer