Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP US Open Wedden op de beste odds - ATP

ATP - ATP US Open
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor ATP US Open Tennis. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


De US Open, het vierde en laatste Grand Slam toernooi van het tennisseizoen, is een van de hoogtepunten van het jaar. Deze competitie, die op hardcourt wordt gespeeld (net als de Australian Open), biedt tennisfans een unieke kans om te wedden op hun favoriete spelers en de sensatie te ervaren van het kijken naar een aantal van 's werelds beste tennisspelers tegenover elkaar. Het is belangrijk om niet alleen het belang van de kansen op de wedstrijden van het toernooi te begrijpen, maar ook hoe deze worden vastgesteld door online sportweddenschappen sites. Zoals bij elk tennistoernooi waar je op kunt wedden, moeten de US Open odds centraal staan in de strategie van elke gokker. Odds zijn numerieke waarden, berekend door bookmakers, gebaseerd op de waarschijnlijkheid van een uitkomst van een wedstrijd of evenement.

Het is van vitaal belang om speciale aandacht te besteden aan de odds van US Open wedstrijden voordat je je weddenschappen bevestigt, omdat deze waarden informatie kunnen geven over welke voorspellingen de moeite waard zijn om te spelen. De experts van SportyTrader zijn zich hier terdege van bewust en houden in hun analyses rekening met de US Open odds. Doe hetzelfde als je je eigen voorspellingen doet, want ze zullen zeker betrouwbaarder zijn. 

Het principe van het winkansen-systeem is niet al te moeilijk te begrijpen: lage winkansen zijn direct gekoppeld aan een hoge waarschijnlijkheid dat de weddenschap in kwestie zal winnen. Omgekeerd betekent een hoge winkans een kleinere kans dat de weddenschap succesvol is. Je moet je er ook van bewust zijn dat de winkansen worden gebruikt om de potentiële winst van je sportweddenschappen te berekenen. We zullen de berekening later in detail bekijken, maar je moet nu al begrijpen dat lage winkansen lage winsten betekenen en hogere winkansen hogere winsten. Onthoud echter dat lagere winkansen een hogere kans op succes betekenen. Als je dit principe begrijpt, begrijp je beter hoe winkansen werken in de wereld van sportweddenschappen en meer specifiek de US Open winkansen.

Registreer je bij Bet365

US Open odds berekenen: Verschillende criteria om op te letten

Laten we overgaan naar iets concreets: de factoren die de winkansen beïnvloeden. De US Open is uniek omdat het een tenniscompetitie is, dus deze factoren zijn anders dan bijvoorbeeld bij voetbal of basketbal. Bij tennis, en meer specifiek bij de US Open, zijn de belangrijkste criteria die invloed hebben op de winkansen de volgende: het niveau van de spelers, hun ATP-ranglijst, hun resultaten in het huidige seizoen, hun geschiedenis op hardcourt en hun eerdere prestaties bij eerdere edities van het toernooi. Deze factoren dragen in meer of mindere mate bij aan de kansen die bookmakers bieden voor de US Open. Niets mag aan het toeval worden overgelaten en daarom is het essentieel om elk detail van een US Open wedstrijd waarin je geïnteresseerd bent van A tot Z te bestuderen voordat je een weddenschap plaatst. Door dit te doen kun je elke US Open wedmarkt evalueren en de markt kiezen die de beste vooruitzichten biedt door na je analyse de meest aantrekkelijke odds te vinden.

Je weet het misschien niet, maar het is mogelijk om bij online bookmakers te wedden op iets anders dan het resultaat van een US Open wedstrijd. Je kunt weddenschappen plaatsen op het aantal games, sets of tie-breaks, maar ook op de vraag of een speler ten minste één set wint of op de exacte score van elke set. Er wordt dus een breed scala aan weddenschappen aangeboden. Maar als je eenmaal weet hoe je de kansen voor een bepaalde wedmarkt moet inschatten, dan weet je ook hoe je dit voor een andere wedmarkt moet doen. Het is bijvoorbeeld logisch dat bij een wedstrijd tussen twee spelers van hetzelfde niveau de voorkeur wordt gegeven aan een krappe score en dus een hoog aantal gespeelde games, wat duidelijk niet het geval is bij een scheve wedstrijd, zoals tussen de nummer 1 van de wereld en de nummer 100 van de wereld. Met dit in gedachten, weet je dat het voordeliger is om een "Over X games" weddenschap te spelen in het eerste voorbeeld dan in het tweede, als de kansen natuurlijk vergelijkbaar zijn. Dit is het soort logica dat je moet gebruiken om te begrijpen welke kansen de moeite waard zijn om in te zetten bij de 2023 US Open. Om je te helpen begrijpen hoe kansen op sportweddenschappen werken, nemen we een wedstrijd van de 2022 US Open als voorbeeld: een duel tussen Corentin Moutet en Casper Ruud. Met een beter spelniveau, een hogere ranking en een betere dynamiek was Ruud de favoriet bij de bookmakers om te winnen. De odds voor zijn overwinning waren daarom laag (gemiddeld 1,15), terwijl de odds voor de overwinning van Moutet erg hoog waren (gemiddeld 5,00). Als je hebt begrepen wat hierboven is uitgelegd, zul je begrijpen dat je door te wedden op de overwinning van Moutet een hogere winst kunt behalen, maar met een lagere kans op succes in vergelijking met een weddenschap op Ruud. In deze wedstrijd volgde de uitkomst de logica van de odds en Ruud won in 4 sets.

Om de kansen zo nauwkeurig mogelijk te beoordelen, vertrouwen operators op informatie en cijfers die van invloed kunnen zijn op de uitkomst van een wedstrijd. Gezien zijn huidige prestaties en zijn vermogen om zijn wedstrijden te controleren, is Carlos Alcaraz bijvoorbeeld de favoriet in de overgrote meerderheid van zijn duels. Je moet ook rekening houden met de vaardigheden van elke speler op de verschillende ondergronden. De US Open is een hardcourt toernooi, dus je moet de voorkeur geven aan spelers die goed presteren op die ondergrond. Er kunnen spelers zijn met een hoge ranking en een goede vorm, maar op wie je beter niet kunt wedden. Dit kan het geval zijn bij een speler als Lorenzo Musetti, die een groot deel van zijn wedstrijden op gravel wint, maar gemakkelijk in de problemen kan komen op hardcourt. Wanneer je een wedstrijd van de US Open 2023 analyseert, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk factoren in de gaten houdt die de balans van een weddenschap kunnen doen doorslaan, om zo de meest nauwkeurige winkansen te bepalen.

Maak een account aan bij Unibet!

Waarvoor worden de US Open odds gebruikt?

Het eerste waar je naar moet kijken als je gaat wedden op een US Open wedstrijd zijn natuurlijk de huidige winkansen. Ten eerste geeft dit je de mogelijkheid om precies te weten wat je potentiële winst is in het geval van een winnende weddenschap. Om dit te berekenen vermenigvuldig je simpelweg de winkansen van je weddenschap met het bedrag dat je hebt ingezet (winkansen x inzet = brutowinst). Je kunt dan je inzet aftrekken om het bedrag van je potentiële nettowinst te krijgen.

Om deze berekening toe te passen, beginnen we weer met ons voorbeeld van de wedstrijd tussen Corentin Moutet en Casper Ruud. Als je €100 inzet op de overwinning van Ruud (kans 1.15), levert dat in totaal €115 op als de Noor wint. Als je er de voorkeur aan geeft om in te zetten op de hogere winkansen van Moutet (kans van 5.00), zal de overwinning van de Fransman je een potentiële bruto winst van €500 opleveren, wederom met een inzet van €100. Het is aan jou om te beslissen welke van de twee winkansen het meest voordelig is om te spelen na het analyseren van de wedstrijd. Onthoud dat een kans van 1.15 net zo gunstig kan zijn om op te wedden als een kans van 5.00. Het hangt allemaal af van de elementen die je hebt geïdentificeerd tijdens je analyse en je schatting van de kans dat elke speler wint.

Bijvoorbeeld, een winkans van 1,15 vertegenwoordigt een winkans van ongeveer 87% (1/1,15) en een winkans van 5,00 vertegenwoordigt een winkans van 20%. Als je denkt dat Moutet 40% kans heeft om de wedstrijd te winnen, dan is dat degene op wie je moet wedden, terwijl als je denkt dat Ruud 95% kans heeft om te winnen, dan is het duidelijk voordelig om de Noor te steunen. Nogmaals, het is allemaal een kwestie van waarschijnlijkheid, die wordt weerspiegeld in de kansen. Houd er rekening mee dat de kansen in de loop van de tijd kunnen variëren en dat een prijs van 1.20 de volgende dag kan stijgen naar 1.40 en zelfs mogelijk naar 2.00 live als de wedstrijd dit vereist. Timing is ook belangrijk bij sportweddenschappen, vooral bij de US Open. Als je denkt dat de winkansen te hoog zijn, wacht dan niet met spelen. Dat is het hele punt van het volgen van de US Open live wedstrijden, want er kunnen grote kansen worden benut tijdens in-play tenniswedstrijden.

Registreer je bij Jacks

Registreer je bij alle bookmakers!

Nog een laatste advies, dat alles afrondt wat hierboven is uitgelegd: aarzel niet om je in te schrijven bij alle bookmakers op de markt. Door een account te hebben bij alle online sportweddenschappen, kun je altijd spelen tegen de best mogelijke quoteringen. Niet alleen veranderen de winkansen in de loop der tijd, ze verschillen ook per bookmaker. Het is erg handig om de odds te vergelijken om de hoogste waarden te vinden, maar om ze te kunnen spelen moet je natuurlijk wel een spelersaccount hebben bij de betreffende bookmaker.

Onthoud dat de winkansen worden gebruikt om je potentiële winst te bepalen en hoe hoger de winkansen, hoe groter je potentiële winst. Dus waarom zou je jezelf beroven van hogere winkansen voor hetzelfde risico? Laat geen geld op tafel liggen en optimaliseer je resultaten door je bij zoveel mogelijk boeken in te schrijven - elke keer dat je je inschrijft liggen er bonussen op je te wachten!

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden US Open:

Onze US Open voorspellingen van het moment:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer