Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe online wedden op sportwedstrijden?

Hoe online wedden op sportwedstrijden?

Een weddenschap afsluiten bij een online bookmaker is een eenvoudig proces. Zelfs als het iets is wat je nog nooit eerder hebt gedaan, is het eenvoudig en makkelijk te leren en al snel zul je het gevoel hebben dat je een pro bent. 

Wij leiden je door het proces van het vinden van de juiste bookmaker om je weddenschappen bij te plaatsen, de juiste weddenschappen die passen bij de sporten waar je van houdt en zelfs hoe je weddenschappen kunt veranderen als de wedstrijd al bezig is.  

Open een bet365 account!

Kies de juiste bookmaker om je bij aan te melden

  1. Zoek in onze beste wedkantoren
  2. Vind er een met een aanmeldingsaanbieding die je leuk vindt
  3. Gebruik onze link om naar de aanmeldpagina te gaan
  4. Zoek de juiste stortingsoptie voor jou
  5. Plaats je eerste weddenschap

Dit is waar wij in uitblinken, want je kunt onze beste wedkantoren bekijken voor een volledige beoordeling van alle bookmakers die er zijn. Dit geeft je het beste inzicht in wat de beste aanmeldingsaanbiedingen zijn en ook een volledig overzicht van wat elke bookmaker een gokker te bieden heeft dat een beetje anders is dan hun concurrenten. 

Zodra je de opties die voor je open staan hebt onderzocht, is het tijd om op de link in onze recensie te klikken die je rechtstreeks naar de aanmeldingspagina op de site van de bookmaker zal brengen. Vul je gegevens in en zorg ervoor dat ze correct zijn, anders zullen controles die worden uitgevoerd om te controleren of je de wettelijke leeftijd hebt om te wedden als mislukt terugkomen. DigiD vraagt over het algemeen om een foto ID en een bewijs van adres, dus een paspoort of rijbewijs plus een rekening van een nutsbedrijf zijn het makkelijkst om te gebruiken.

Zodra je dit stadium hebt doorlopen is het tijd om je nieuwe account te financieren. Bij sommige aanmeldingsaanbiedingen staat dat alleen bepaalde stortingen geldig zijn voor de nieuwe accountaanbieding. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden leest die we in onze reviews hebben beschreven, zodat je optimaal kunt profiteren van de aanbieding.

Stort op je account zodat je je eerste weddenschap kunt plaatsen en je kunt aan de slag. Het kan ook zijn dat je eerste weddenschap een specifiek bedrag moet zijn met vaste kansen of hoger, dus nogmaals, het is belangrijk dat je controleert wat je wel en niet kunt doen. 

Open een Unibet account!

Ontdek de weddenschappen voor je selecties

  1. Gebruik de menu's om je sport te kiezen
  2. De dropdowns geven je spelopties
  3. Klik op je selecties om ze toe te voegen aan je betslip
  4. Kies een weddenschapstype en voeg je inzet toe klik dan op weddenschap

Een van de meest essentiële dingen voor elke gokker is het hebben van de juiste selecties in de juiste weddenschapstypes. Om de beste kans te hebben om succesvolle weddenschappen af te sluiten, is het belangrijk om een of twee sporten te hebben die je door en door en van voor tot achter kent. Het oude gezegde dat kennis macht is, is erg waar als het op wedden aankomt.

Eerst moet je de sport vinden waarop je wilt wedden. De meeste bookmakersites zijn heel gemakkelijk te navigeren, ze hebben over het algemeen de belangrijkste sporten die de meeste gokkers leuk vinden op een werkbalk staan voor gemakkelijke en snelle toegang. De mindere sporten staan in een uitklapmenu, maar zijn nog steeds gemakkelijk te vinden. Klik op de sport die je wilt om de opties van wedstrijden, races, matchen etc. te zien.

Sommige hebben meer drop-down opties naarmate je verder komt, dus als je wilt wedden op een buitenlandse wedstrijd, is het de moeite waard om precies te weten waar die wedstrijd is, zodat je de juiste opties kunt selecteren. Het makkelijkst te vinden op de meeste sites zijn de Premier League wedstrijden die bovenaan in de meeste menu's staan. 

Elke bookmaker biedt dezelfde basisweddenschappen aan. Singles, doubles, accas etc. kun je overal vinden. Op een beurs zoals Betfair kun je over het algemeen maar op één onderdeel wedden. Bij een bookmaker zijn er veel meer opties.

Als het om voetbal gaat, zullen de meeste gokkers vinden dat een enkele weddenschap niet genoeg rendement oplevert en daarom is de populairste weddenschap een accumulator, waarbij al je selecties in een grote lijst moeten winnen om de weddenschap te laten winnen.

Als paardenrennen meer jouw ding is, dan kunnen weddenschappen zoals een Lucky 15 interessant zijn. Vier selecties die alle singles, doubles, trebles en een fourfold dekken, kunnen een middag actie verlengen.

Open een TOTO account!

Kijk, geniet en hopelijk winst!

Zodra je op de inzetknop hebt geklikt en je inzet hebt geplaatst, hoef je alleen nog maar achterover te leunen en te kijken hoe de gebeurtenissen zich ontvouwen. Veel bookmakers bieden live streaming aan van een reeks sportevenementen, wat het makkelijker maakt om je weddenschap te volgen als het niet live op TV wordt uitgezonden.

In-play betting betekent dat je je positie op een wedstrijd kunt verplaatsen terwijl deze bezig is en kunt uitbetalen als dat nodig is om winst te maken of verlies te beperken. Dit is veel gemakkelijker te bereiken als je ziet hoe de dingen zich voor je ontvouwen.

Als de wedstrijd is afgelopen, betaalt de bookmaker alle winnende weddenschappen uit. Als je een weddenschap hebt geplaatst die tijdens de wedstrijd is geëindigd (bijvoorbeeld een weddenschap op de eerste doelpuntenmaker), dan word je uitbetaald nadat die gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

Met het winnende rendement op je account kun je kiezen wat je volgende stap is. Je kunt nog een weddenschap afsluiten en kijken of je meer geld kunt ophalen of je kunt je terugtrekken op de methode waarmee je hebt gestort. 

Als je besluit om nog een inzet te plaatsen, ga je terug naar de vorige stap en begin je opnieuw. Gok altijd verantwoord en nooit met meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen. Het moet leuk zijn, dus jaag niet op verliezen en blijf onder controle. 

Conclusie

Dat is alles. Een heel eenvoudig proces van begin tot eind dat zelfs voor de meest beginnende gokker haalbaar is. Zoek eerst de juiste bookmaker voor je weddenschappen uit onze uitgebreide recensies. Meld je aan voor een account voordat je geld stort en de juiste sport en wedstrijd vindt om op te wedden. Geniet van de rit en hopelijk maak je ondertussen winst. Zo maak je dus een sportweddenschap.   

Ontvang een welkomstbonus!

Andere vragen over online wedden

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer