Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Beginnen met wedden op sport

Beginnen met wedden op sport

Lijkt het je leuk om de wereld van sportweddenschappen te verkennen, maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? Hoe je moet wedden? Bij welke bookmaker? Op welke sport? Simpele weddenschappen of combinatieweddenschappen? Spoken er allemaal vragen door je hoofd en weerhoudt dat je ervan om de uiteindelijke stap te nemen? Sportytrader zal proberen je op weg te helpen om die stap wél te kunnen  zetten en de wereld van de sportweddenschappen binnen te stappen. Hieronder vind je de belangrijkste punten die je in acht moet nemen om te gaan wedden.

Ontvang de Unibet bonus hier

De hulppagina van Sportytrader doorlezen

Op de hulppagina van onze website vind je antwoorden op veel van je vragen. Alle antwoorden op basisvragen als "wat is een quotering?", "wat is een dubbele kans weddenschap?" of "hoeveel inzetten op een sportweddenschap?" vind je er terug.                                                               

Na het doorlopen van die pagina zul je zeker in staat zijn om een account aan te maken bij een bookmaker om met het grootste gemak te gaan wedden. Uiteraard wel met de rest van onze kernpunten in het achterhoofd.

De beste bookmaker kiezen

Een bookmaker is een bedrijf dat het mogelijk maakt om op volledig legale wijze sportweddenschappen af te sluiten. Wereldwijd zijn het er ontzettend veel en ook in Nederland bestaan ze. In Nederland zijn er steeds meer goksites die een vergunning van de Kansspelautoriteit hebben, de toezichthouder op de markt van de kansspelen in Nederland. 

Zo hebben onder meer TOTO, Holland Casino, BetCity en Bet365 een vergunning om sportweddenschappen aan te bieden in Nederland. Goksites met een licentie van de Kansspelautoriteit beschermen jou als klant (uitbetalingen, eerlijk spel, etc.) en staan onder streng toezicht. Wedden op goksites zonder licentie van de Kansspelautoriteit raden wij af om veiligheidsredenen en is illegaal in Nederland.

Je zult één of meerdere bookmakers moeten kiezen om te beginnen met wedden op sport. Dat is geen gemakkelijke klus! Ieder wedkantoor heeft zo zijn eigen kwaliteiten en gebreken. 

Het allerbelangrijkste is om er een te vinden die het beste bij je past. Dat betekent dat je de tijd zult moeten nemen om ze analyseren en de betreffende websites bezoekt en doorleest. Maak niet de fout om de bekendste te kiezen of degene die de meeste reclame maakt! Want misschien sluit een van de minder bekende bookmakers juist het beste aan bij jouw wensen. Zorg dus dat je die niet over het hoofd ziet! 

Je kunt sowieso rekenen op de adviezen van onze specialisten op onze pagina met de lijst van de beste bookmakers. We hebben elke goksite op een rijtje gezet met daarbij een beschrijving van hun kwaliteiten, hun mindere punten, hun voordelen, hun aanbiedingen... Wanneer je eenmaal je bookmaker hebt gekozen ben je al een heel stuk dichter bij urenlang speelplezier. 

Ontvang de Unibet bonus hier

Een maandelijks budget vaststellen

Lees dit gedeelte alsjeblieft goed door. Hoeveel gokkers raken er niet verslaafd of werken zich in de schulden of op een andere manier in de nesten? Bookmakers hebben op het moment dat je je account aanmaakt een maximum maandbedrag ingesteld dat je op je account mag storten. Daarnaast dien jij zelf jouw limieten in te stellen. Dit is waarschijnlijk het allerbelangrijkste wat je moet doen wanneer je wilt beginnen met sportweddenschappen: een maandelijkse limiet bepalen en je eraan houden!

Veel gokkers proberen nadat ze een weddenschap hebben verloren (soms zelfs wanneer ze hebben gewonnen) meteen weer geld in te zetten om het "goed te maken". Dat is een uiterst slechte strategie om te volgen. Wed niet voor het wedden zelf of om je te "herstellen" van een vorige weddenschap. Soms moet je gewoon accepteren dat je een weddenschap verloren hebt.

Een maandelijkse limiet is dus meer dan noodzakelijk. Wij raden daarom aan, vooral in het begin, om niet te dure weddenschappen aan te gaan om jezelf de tijd te geven om te wennen aan het wedden op sport en maandelijks niet te veel geld in te zetten.

Daarnaast kun je ook, als je denkt dat je (minstens 6 maanden) moet stoppen met sportwedden naar CRUKS gaan. Door je daar in te schrijven, kun je minstens 6 maanden niet deelnemen aan kansspelen in Nederland.

Ontvang de Unibet bonus hier

Voorspellingen van experts raadplegen

Wanneer je een weddenschap wil plaatsen aarzel dan vooral niet om de raad en meningen van experts in acht te nemen. Wij willen graag benadrukken dat dat absoluut geen schande is, integendeel zelfs. Het hoeft niet stelselmatig te zijn, maar we raden het sterk aan om gebruik te maken van de adviezen van experts voordat je een weddenschap afsluit! Niemand kan van te voren het eindresultaat weten, maar het kan een rustgevend effect hebben als jij je gesterkt voelt in je keuze. Of, omgekeerd, als je voorkomt dat je geld verliest wanneer een expert het niet eens is met jouw keuze. Het werkt in ieder geval dus als een goede double check.

Op Sportytrader kun je op deze sportvoorspellingen pagina onze voorspellingen voor heel wat sportwedstrijden terugvinden. Daarnaast geven we je ook nog een overzicht van de beste odds bij de verschillende bookmakers. Aarzel als beginner dus absoluut niet om onze sportieve voorspellingen te raadplegen en om de hoogste odds te zoeken.

Ontvang de Unibet bonus hier

Profiteren van bookmaker bonussen

Dan zijn we nu aanbeland bij het laatste belangrijke aandachtspunt: de welkomstbonussen. De bonussen en welkomstaanbiedingen zullen waarschijnlijk een prominente rol gaan spelen bij jouw uiteindelijke keuze voor een bookmaker, iets waar de bookmakers zelf zich ook terdege van bewust zijn. Hier vind je een lijst met bookmakers die volgens ons de beste sportweddenschappen bonussen in Nederland aanbieden.

Gratis weddenschappen, hogere quoteringen of een bonus op je eerste weddenschap: hier vind je vanzelf wat de beste bonus voor jou is. Let er wel op dat bonussen bij bepaalde bookmakers met de tijd kunnen opduiken of verdwijnen, terwijl bij andere bookmakers bonussen juist weer voor onbepaalde tijd beschikbaar zullen zijn. Een "verhoogde quotering" bonus kan interessant zijn, omdat je jouw potentiële winst flink kunt verhogen. Aarzel dus niet om van de bonussen gebruik te maken voor een vliegende start bij je bookmaker. Hierdoor heb je kans op meer prijzengeld met verlaagd risico. Prettige wedstrijd!

Ontvang de Unibet bonus hier

Andere vragen over online wedden

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer