Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Voorspellingen WK 2014

De bookmakers hebben hun winkansen gepubliceerd en wij hebben dus een indicatie van de grote favorieten voor het WK 2014: BraziliŽ, ArgentiniŽ, Duitsland en Spanje. iedereen geeft zijn prognose over de toekomstige winnaar en de teams die naar de achtste finales gaan, maar het blijft moeilijk een echte hiŽrarchie aan te brengen.

Ons voorspellingenmodel is gebaseerd op historische analyse van de WK-resultaten en recente prestaties van elk team, zodat u meer overzicht krijgt en gemakkelijker kunt wedden op dit WK.

Onze voorspellingen voor de WK

Ons voorspellingenmodel geeft aan dat ArgentiniŽ wint van de SeleÁao in de finale en zo haar derde WK-titel binnenhaalt. Frankrijk bereikt net als BelgiŽ de kwartfinales.

Onze voorspelingmethodologie

Onze methodologie bestaat uit twee fasen. Ten eerste een indicator van de ďaanvallende krachtĒ die berekend wordt voor elk team dat deelneemt aan het WK. Deze indicator meet het aantal doelpunten dat elk team waarschijnlijk zal scoren tegen zijn tegenstander. Daarna wordt deze indicator geÔntegreerd in een statistisch model dat is afgeleid van de poissonverdeling. Ons model integreert de resultaten van de internationale wedstrijden die plaatsgevonden hebben vanaf maart 2000, dat wil zeggen 4534 wedstrijden.

Met dit model kunnen de scorekansen en de resultaten van elke wedstrijd worden berekend en kan dus geanticipeerd worden op het parcours van de verschillende nationale teams tijdens het kampioenschap.

Ons voorspellingmodel heeft in het verleden bemoedigende resultaten opgeleverd!

Op eerdere internationale competities hebben wij via ons voorspellingmodel het volgende kunnen bepalen:

Artikel "Voorspellingen WK 2014" van 15/07/2014

Sportwedden actueel