Bet365 bonus : €100   Schrijf je in !

EK 2021: leuke weddenschappen Portugal-Frankrijk

|

Vanavond om 21:00 staat de kraker Portugal-Frankrijk op het programma, een herhaling van de finalewedstrijd van het EK 2016. Welke interessante weddenschappen zijn er die jouw voetbalavond nog leuker kunnen maken? Wij presenteren er een paar.

Portugal-Frankrijk voorspellen - UEFA EURO 2020

Portugal Frankrijk EK prognose

Kijk jij ook zo uit naar de laatste wedstrijd in de poule des doods tussen Portugal en Frankrijk? En ben je op zoek naar een leuke weddenschap die anders is dan het voorspellen van een winst, gelijkspel of verlies? Wij presenteren je een aantal leuke mogelijkheden die de wedstrijd Portugal-Frankrijk nog spannender kunnen maken.

Portugal-Frankrijk voorspellen bij TOTO!

Cristiano Ronaldo 1 of meer schoten op doel van buiten de 16 meter

EK 2021 Portugal Frankrijk Ronaldo

Dat Cristiano Ronaldo makkelijk scoort, dat weten we. De Portugees is na zijn goals tegen Hongarije en Duitsland de speler die de meeste goals ooit op een EK maakte. Dat Ronaldo veel vrije trappen neemt en het weleens van buiten de 16 meter probeert, dat is ook geen nieuws. 1 of meer schoten op doel van CR7 van buiten de 16 zou zomaar kunnen gebeuren tegen Frankrijk. De Fransen zullen in de eigen 16 meter naar verwachting weinig gaan weggeven en de vedette van Portugal kan daardoor extra geprikkeld worden om het van afstand te proberen. Bij TOTO kun je tegen een quotering van 2.00 inzetten op deze kans. Je zult zien dat je op een hele andere wijze naar de wedstrijd gaat kijken. Dat Cristiano Ronaldo maar veel van afstand mag gaan schieten tegen les Bleus!

Word koning TOTO!

Frankrijk wint en Kylian Mbappé scoort

Mbappé EK 2021 Portugal Frankrijk

Ben jij ervan overtuigd dat Frankrijk van Portugal gaat winnen, net zoals Duitsland dat al eerder deed? Maar ben je op zoek naar een hogere quotering dan de 2.20 die op een winst van Frankrijk staat? Dan kan deze special wellicht iets voor jou zijn. Mbappé heeft nog niet gescoord op dit EK, ondanks verschillende kansen en afgekeurde doelpunten. Hij zal erop gebrand zijn om hier tegen Portugal verandering in te brengen. Dat de jonge Fransman wel degelijk kan scoren heeft hij al internationaal bewezen. Je ontvangt voor deze weddenschap een quotering van 3.80. Dit soort weddenschappen van doelpuntenmakers bestaan ook voor andere spelers, zowel in combinatie met een verlies, winst of gelijkspel van zijn ploeg. Denk jij dat Frankrijk wint en dat Mbappé een goal maakt? Dan is deze weddenschap mogelijk iets voor jou.

Een TOTO-account aanmaken en het EK voorspellen

Correcte score combinatie

EK 2021 correcte score voorspellen

Heb jij een sterk gevoel wat de uitslag van Portugal-Frankrijk wordt, maar ben je tegelijkertijd huiverig voor het risico van een inzet op 1 score? Dan kun je ervoor kiezen om voor een zogenaamde ‘correct score combinatie’ te gaan. Denk je bijvoorbeeld dat Frankrijk geen goal gaat incasseren, dan kun je bij TOTO jouw weddenschap goed hebben bij een 0-1, 0-2 of 0-3 (quotering 3.37). Andere mogelijke opties zijn bijvoorbeeld 1-0, 2-0 of 3-0 (quotering 5.60) of 2-1, 3-1 of 4-1 (quotering 9.50). In plaats van op 1 score te spelen, kan je weddenschap dus goed zijn bij 3 verschillende scores. Geen gek idee voor de mensen die hun kansen willen spreiden!

Wedden op het EK voetbal bij TOTO

Deze artikelen over het EK 2021 (EURO 2020) gaan je ook interesseren:

GOKSITE, WELKE KIEZEN?