EK 2021: welke wedopties zijn er?

|

Zin om te wedden op het EK voetbal? In dit artikel laten we je zien wat voor type voetbalweddenschappen er zoal zijn aankomende maand. Welke weddenschap heeft jouw voorkeur?

Welk type EK-weddenschap kiezen?

EK 2021 weddenschappen type

Of je nu een ervaren voetbalwedder bent, zo nu en dan inzet op voetbal of een beginner bent: je komt niet heen om hét voetbaltoernooi van deze zomer: het EK 2020, dat gespeeld wordt in 2021. In dit artikel geven we de beginnende wedder een indruk van de type weddenschappen die beschikbaar zijn op goksites. De ervaren wedders onder ons zullen direct opmerken dat de lijst niet volledig is, de wedopties zijn namelijk oneindig! Een EK-weddenschap is zonder twijfel een leuke en spannende manier om het toernooi te beleven deze zomer. Bereid je voorspellingen goed voor!

Klassiek: de uitslag van een wedstrijd voorspellen

EK 2021: Nederland Duitsland

We beginnen met de traditionele en meest bekende 1x2 weddenschap. Een 1 betekent een winst voor de thuisploeg, een X staat voor een gelijkspel en een 2 betekent dat de uitploeg de winst pakt. Vul jij een 1’tje in bij de openingswedstrijd van Oranje tegen Oekraïne? Of ben je het vertrouwen in Oranje kwijt na het gelijkspel tegen Schotland? Vandaag de dag zijn er ook diverse nieuwe varianten, zoals de dubbele kans. Denk jij dat de wedstrijd Frankrijk-Duitsland op 15 juni wordt gewonnen door de Fransen, maar vind je het risico te hoog? Dan kun je gaan voor de dubbele kans. Hoewel de quotering aanzienlijk lager zal zijn, win je je weddenschap zowel wanneer Frankrijk wint als wanneer het gelijkspeelt. Naast het bepalen van de winnaar, zijn er talrijke opties rondom een specifieke wedstrijd. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen wat de eindscore wordt, hoeveel goals er gemaakt worden in de wedstrijd, in welke periode van de wedstrijd de goals vallen en ga zo maar door.

Koning TOTO worden!

Voorspelling van de EK-winnaar

EK 2021 winnaar voorspelling

Heb jij een goed neusje voor het voorspellen van de winnaar van het EK? Dan kun je op goksites inzetten op de winnaar van het Europese toernooi voor landenteams. Frankrijk en Engeland zijn bij de meeste bookmakers de favoriet voor de eindzege. De quotering voor de EK-winst van deze landen ligt rond de 6.00. Voor Duitsland gaan de odds richting de 8.50 en voor Oranje zelfs richting de 13.00. Ben jij er zeker van dat een bepaald land aan de haal gaat met de EK-titel? Dan is dit een type weddenschap voor jou. Het leuke aan het voorspellen van de EK-winnaar is dat je mogelijk tot en met het einde van het toernooi speelplezier hebt (al moet je team er natuurlijk niet vroegtijdig uitvliegen!)

Inschrijven op toto.nl

Winnaar EK poule en prognose tussenrondes

EK 2021 voorspelling finales

Naast een weddenschap op de winnaar van het EK, kun je onder meer inzetten op de winnaar van de groep. Denk jij bijvoorbeeld dat Nederland eerste wordt in de poule en Oekraïne, Noord-Macedonië en Oostenrijk onder zich houdt? Dan bieden de bookmakers jou de mogelijkheid hier geld mee te verdienen. Je kunt bovendien onder andere voorspellen wie er in de achtste finales terechtkomen, welke landen de halve finale halen, in welke ronde een land wordt uitgeschakeld, en ga zo maar door. Heb jij al helemaal in je hoofd welke landen gaan presteren op het EK? Dan kan dit een type weddenschap zijn die je aanspreekt.

Een TOTO-account aanmaken en het EK voorspellen

De topscorer van het EK 2021 voorspellen

Topscorer EK voetbal voorspellen

Wordt het Harry Kane, Robert Lewandowki, Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku, Memphis Depay, of een grote verrassing? Op goksites kun jij inzetten op de speler die deze voetbalzomer de meeste goals weet te produceren. Harry Kane is momenteel de favoriet voor de topscorersbokaal, met een quotering rond de 6.50, Lukaku is de tweede favoriet (quotering rond de 7.00), terwijl de quoteringen voor Memphis rond de 18.00 liggen en de odds voor het fenomeen Lewandowki zelfs richting de 20.00 gaan. Wie wordt de topscorer van het EK 2021? Denk jij het te weten, dan kun je hierop wedden bij de bookmakers. Je kunt bovendien ook bepalen wie de meeste goals maakt bij de verschillende individuele landen. Denk jij bijvoorbeeld dat niet Memphis, maar Davy Klaassen de meeste goals maakt bij Oranje? Dan kun je ook hierop inzetten.

De topscorer van het EK voorspellen bij TOTO

Veel meer wedopties op het EK

Wedden EK 2021 opties

Het EK voetbal is bij uitstek een toernooi waarbij de wedmogelijkheden op goksites eindeloos zijn. De bovenstaande type weddenschappen zijn grofweg de meest bekende, maar je zult zien dat er op goksites tal van mogelijkheden zijn. Kijk daarom rustig welk type weddenschap jou aanspreekt, er is voor ieder wat wils. Er zijn bovendien allerlei EK-specials te vinden die je kunnen aanspreken. Veel succes en plezier met je EK-weddenschappen deze zomer!

Registreren op toto.nl en beginnen met voetbalwedden!

Deze artikelen over het EK 2021 (EURO 2020) gaan je ook interesseren:

GOKSITE, WELKE KIEZEN?