Champions League • Group C Dag 1
15/09/2021 12:45
Besiktas
Besiktas
1 - 2
Afgelopen
45' : 0 - 2
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Wedtip Besiktas - Borussia Dortmund

Voorspelling Besiktas Borussia Dortmund gepubliceerd op 13 september 2021 om 19:32 - modifiedat 13 september 2021 om 20:32

Besiktas mag in het eigen Vodafone Stadium groep C aftrappen tegen Borussia Dortmund. Vorig jaar kende de Turkse kampioen een teleurstellende Europese campagne waarbij het in de voorronde van de UEFA Champions League uitgeschakeld werd door PAOK Saloniki om er vervolgens ook uit te gaan in de voorronde van UEFA Europa League tegen het Portugese Rio Ave FC. Dit seizoen moet het beter en trainer Sergen Yalçin mocht alvast enkele nieuwe spelers verwelkomen met toch enigenaam die hem hierbij moeten helpen. Rachid Ghezzal kwam over van Leicester City en ook Michy Batshuayi werd gehaald van FC Chelsea. In de eigen competitie staat het momenteel op kop met 10 punten uit 4 wedstrijden.Borussia Dortmund is een van de schaduwfavorieten om de trofee op te heffen dit seizoen. Het team kon op Jadon Sancho na elke belangrijke speler behouden met natuurlijk Erling Haaland als absolute wonderboy.

Vorig seizoen raakte de Borussen niet verder dan de kwartfinale van de Champions League waarbij het botste op een iets te sterk Manchester City. In de Bundesliga staat het voorlopig 3e na 9 punten op 12. Dit heeft het vooral te danken aan Haaland die al 5 keer de weg naar de goal wist te vinden.

Belangrijke punten Besiktas - Borussia Dortmund

key points iconErling Haaland een van de beste spitsen die rondloopt op dit moment.

key points iconBesiktas maakte Europees weinig klaar vorig seizoen.

key points iconKwaliteitsverschil toch vrij aanzienlijk.

Voorspelling Besiktas - Borussia Dortmund

Hoewel een verplaatsing naar Besiktas natuurlijk nooit als een makkelijke opdracht kan aanzien worden zien wij alleszins niet veel gevaar voor Marco Rose en zijn troepen. Ze zijn dit soort geladen wedstrijden gewoon en de focus zal hoog zijn. Wij tippen hierdoor op een uitoverwinning.

 

De beste odds om op in te zetten Besiktas - Borussia Dortmund

1
X
2
1
Toto
5.7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
4.9
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
1.49
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.