Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eerste Divisie • Dag 13
29/10/2021 14:00
De Graafschap
De Graafschap
1 - 0
Afgelopen
45' : 0 - 0
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Wedtip De Graafschap - ADO Den Haag

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 18:00 - Gewijzigd op 28 oktober 2021 om 17:37

In de 13e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie speelt De Graafschap op de eigen Vijverberg tegen ADO Den Haag. De Superboeren staan momenteel op de derde plek in de competitie, op 4 punten van koploper FC Volendam. De ploeg van Reinier Robbemond leverde afgelopen speelronde een puike prestatie door in de Koel met 1-2 af te rekenen met VVV Venlo. Het was alweer de vijfde uitoverwinning van de Achterhoekers van het seizoen, die het buiten Doetinchem beter lijken te doen dan wanneer het thuis speelt. Mocht het deze wedstrijd van ADO Den Haag winnen dan zou dat pas de derde thuiswinst van het seizoen zijn. Vervelend is wel dat de ploeg deze week door PEC Zwolle werd uitgeschakeld in de KNVB Beker. In Zwolle werd het maar liefst 4-1. 

Het financieel zo geplaagde ADO Den Haag begon het seizoen ondanks de vele perikelen achter de schermen op sportief gebied behoorlijk goed. De Hagenaars haalden de eerste Periodetitel binnen, maar wisten na een reeks van vier gewonnen wedstrijden hun laatste twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie niet te winnen. Uit bij Helmond Sport kwam het niet verder dan een gelijkspel (0-0) terwijl het de afgelopen speelronde in het eigen Zuiderpark behoorlijk kansloos ten onder ging tegen de huidige nummer twee van de ranglijst, Excelsior. Lichtpuntje voor ADO is wel dat het na een zakelijke overwinning uit tegen de amateurs van Sparta Nijkerk verder bekert. 

Belangrijke punten De Graafschap - ADO Den Haag

key points iconIn 8 van de laatste 9 wedstrijden van De Graafschap werden meer dan 2.5 goals gescoord.

key points iconADO Den Haag opende in 6 van zijn laatste 8 wedstrijden de score.

key points iconADO is de laatste 3 wedstrijden tegen De Graafschap ongeslagen.

Voorspelling De Graafschap - ADO Den Haag

De Graafschap zal om in het spoor te blijven Excelsior en Volendam thuis gewoon moeten winnen van ADO, iets wat de Superboeren dit seizoen nogal wat moeite kost. ADO leed vorige speelronde een kostbare nederlaag tegen Excelsior (0-2) waardoor het is afgezakt naar de 9e plaats en voorlopig dus is afgehaakt in de strijd om de bovenste plaatsen. Wij denken dat De Graafschaf de thuiswedstrijd tegen ADO zal winnen en de aansluiting met de top zal behouden.

De beste odds om op in te zetten De Graafschap - ADO Den Haag

1
X
2
1
Bet365
1.53
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
5.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.