Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 19
16/01/2022 08:30
Groningen
Groningen
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 1
PSV
PSV

Wedtip Groningen - PSV

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 19:14 - Gewijzigd op 8 januari 2022 om 19:13

Eredivisie koploper PSV mag zich klaarmaken voor een uitduel tegen FC Groningen op 16 januari 2022. De club onder leiding van Roger Schmidt hoopt om na de winterstop haar eerste plaatst te behouden. Echter hoopt FC Groningen hier een stokje voor te steken en haar eigen positie te verbeteren. Na een 7e plaatst behaald te hebben in het vorige seizoen is de club uit Groningen de winterstop in gegaan op de 12e plek.

De voornaamste vraag voor de Eindhovenaren is of ze hun vorm die ze voor de winterstop hadden meteen weer op kunnen pakken. In de maanden voor de winterstop wist PSV een indrukwekkende reeks competitiewedstrijden aan elkaar te knopen om zich tot de toppositie te knokken. In haar laatste 8 competitieduels is PSV dan ook ongeslagen, waarbij ze 7 keer wisten te winnen. Ook aan doelpunten was er geen gebrek in deze wedstrijden, PSV scoorde maar liefst 21 keer in deze 8 competitieduels. Tevens hebben de Eindhovenaren vaak ook niet al te lang nodig om op te warmen, aangezien ze 11 van de 18 competitieduels al een voorsprong hadden opgebouwd voor de rust. Waar PSV in topvorm is, is het tegenovergestelde waar voor de Groningers. Uit haar laatste 8 competitieduels wist FC Groningen er maar 2 te winnen. Opvallend over het hele seizoen is ook het gebrek aan scorend vermogen van Groningen, over de eerste 18 competitiewedstrijden is slechts 20 maal het doel gevonden. Gezien de recente geschiedenis tussen deze twee ploegen gaat Groningen dan ook een lastige wedstrijd tegemoet direct na de winterstop. In de laatste 16 onderlinge duels heeft Groningen namelijk geen enkele keer gewonnen.

Belangrijke punten Groningen - PSV

key points iconFC Groningen heeft 16 wedstrijden op rij niet gewonnen van PSV.

key points iconPSV is 8 competitiewedstrijden op rij ongeslagen.

key points iconPSV leidde in 11 van haar 18 competitiewedstrijden tijdens rust.

Voorspelling Groningen - PSV

Ondanks dat de eerste speelronde na de winterstop soms verrassingen met zich mee kan brengen is het niet al te waarschijnlijk dat Groningen de koploper zal verrassen in de Euroborg. De bezoekende club was voor de winterstop in bloedvorm en zal ook in deze wedstrijd snel uit de startblokken willen komen. Wij verwachten dat PSV de rust in zal gaan met een voorsprong en de wedstrijd wint.

De beste odds om op in te zetten Groningen - PSV

1
X
2
1
Bet365
7.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Groningen - PSV Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.